REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FOCURI DE ARMĂ LA OVIDIU, PENTRU APLANAREA UNUI SCANDAL

FOCURI DE ARMĂ LA OVIDIU, PENTRU APLANAREA UNUI SCANDAL

Replica API 9 noiembrie 2016 | 00:20 377

Bătaie cu bâte şi topoare

Bătaie cu bâte şi topoare

Scandal de proporţii în localitatea Ovidiu! Mai mulţi indivizi s-au luat la harţă, lăsându-se cu distrugeri, persoane duse la spital şi propuneri spre arestare. Pentru aplanarea conflicului, oamenii legii au efectuat 2 focuri de armă în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită!

Din probele administrate până în acest moment în cauză, procurorii au reţinut că, în seara zilei de 4.11.2016, orele 23.00, un scandal monstru a izbucnit la o petrecere, în localitatea Ovidiu. Inculpaţii, Asan Maxun Demirel şi Asan Elvis au agresat fizic persoanele vătămate S.A.C. şi P.T, folosind obiecte contondente (respectiv bâtă din lemn şi topor), în timp ce se aflau pe strada Peninsulei din oraşul Ovidiu, în dreptul imobilului cu nr. 1, iar inculpatul Asan Taner Ismail a produs distrugeri autoturismului marca Skoda Fabia, ce se afla parcat în faţa imobilului mai sus menţionat, fiind tulburată astfel ordinea şi liniştea publică. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat mai multe persoane care manifestau un comportament recalcitrant iar pentru aplanarea conflictului poliţiştii au efectuat regulamentar două focuri de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliţiei oraşului Ovidiu, în cauză poliţiştii întocmind dosar penal. „Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au precizat procurorii. Pe 8 noiembrie anul curent au fost propuşi spre arestare, dar magistraţii au decis să-i plaseze sub control judiciar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367