REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FOCURI DE ARMĂ PE PODUL DE LA AGIGEA: ȘOFER DROGAT, PRINS CU MASCAȚII

FOCURI DE ARMĂ PE PODUL DE LA AGIGEA: ȘOFER DROGAT, PRINS CU MASCAȚII

Replica API 30 aprilie 2017 | 12:52 518

Urmărire în trafic de la Mangalia până pe podul de la Agigea, care s-a lăsat cu focuri de armă și imobilizarea unui șofer. Toate acestea s-au întâmplat în dimineața zilei de duminică, 30 aprilie a.c. Șoferul, Ciprian Untaru, din București, a fost oprit pe podul de la Agigea și dus la sediul poliției din Mangalia pentru a fi testat deoarece, din primele informații, ar fi consumat droguri.

În jurul orei 08:00, în municipiul Mangalia unui șofer cu autoturism BMW seria 3 i s-a făcut semn să oprească de către un echipaj al Poliției Municipiului Mangalia. Nu a oprit la semnal și a continuat deplasarea în viteză.

La intrarea în Eforie Nord un baraj format din două autospeciale și o motocicletă a fost forțat de autoturismul în cauză, una dintre autospeciale fiind zgâriată ușor, nefiind victime.

În zona podului de la Agigea, un alt baraj al poliției l-a oprit, după ce un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Potrivit datelor, șoferul se pare ca a consumat substanțe halucinogene. Conducătorul auto, Ciprian Untaru, are 40 de ani și este din București. A fost condus la sediul poliției din Mangalia pentru a fi testat și ulterior sa fie luate măsurile legale în consecință.

UPDATE

Ciprian Untaru a refuzat recoltarea de probe biologice, deoarece acesta nu mirosea a alcool și cel mai probabil era drogat. Acesta se află în continuare la Poliția Mangalia. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. I s-a întocmit dosar penal pentru refuz de a i se recolta probe biologice.

C.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce a trecut de masina militiei la mangalia trebuie sa intre intr o statiune, neptun, costinesti sa stea acolo pana plecau curcanii a doua zi.
4
3
A venit omul la Loft sa se distreze si a tras si el ceva ca fara nu se poate.. credeti ca numai el a tras...toti de la Loft de aseara. Mai ales celebritatile
5
1
Aia cu 8 clase nu nu sunt drogati .
4
1
toti Drogati au 12 clase..
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218