REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FOCURI de ARMĂ! POLIŢIŞTI AGRESAŢI de rudele unui individ CONDAMNAT la închisoare!

FOCURI de ARMĂ! POLIŢIŞTI AGRESAŢI de rudele unui individ CONDAMNAT la închisoare!

Replica API 11 ianuarie 2019 | 00:00 340

Iulian Stănescu şi Laurenţiu Mihai au fost trimişi în judecată pentru ultraj, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Medgidia, pe 11.12.2017. Ei sunt acuzaţi că au agresat trei poliţişti, care veniseră la domiciliul lor pentru a le “sălta” o rudă care fusese condamnată la 3 ani de închisoare. S-a lăsat cu focuri de armă şi ameninţări de genul: “Voi aţi scos pistoalele, noi aducem topoarele”.

Mihail Laurenţiu a fost condamnat la un an şi şase luni cu suspendare pentru ultraj, iar Iulian Stănescu a primit doi ani şi două luni cu suspendare (el fiind cunoscut cu antecedente penale). Potrivit anchetatorilor, Mihai F. a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 3 ani, iar în urma rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, s-a emis mandatul de executare nr. 856/2016/17.03.2016 de Tribunalul Constanţa.

Acesta este tatăl lui Laurenţiu Mihai şi socrul lui Iulian Stănescu. În data de 29.11.2017, în jurul orelor 9:00, șeful Postului de Poliție Cuza Vodă, un poliţist din cadrul Postului Cuza Vodă și un polițist în cadrul Postului de Poliție Castelu s-au deplasat la locuinţa lui Mihai F., în vederea punerii în executare a mandatului de executare a pedepsei închisorii de 3 ani de către acesta.

Ajunși în fața curții, potrivit rolii.ro, cei trei polițiști s-au împărțit pentru a proceda la căutarea persoanei condamnate. Astfel a apărut Laurenţiu Mihai, care i-a întrebat dacă au mandat, oamenii legii explicându-i că există mandat pe numele tatălui său. În acest interval de timp, Mihai F. a ieșit din casă. Şeful de Post a încercat să se deplaseze către el şi să-l imobilizeze.

De aici a izbucnit conflictul, Laurenţiu Mihai şi Iulian Stănescu începând să tragă de poliţişti şi să-i ameninţe. În urma actelor violente, şefului de Post i s-a rupt geaca de piele pe care o purta, precum și un epolet, ceea ce subliniază forța cu care cei doi coinculpați au acționat.

Întrucât starea de pericol creștea, la fața locului fiind un număr foarte mare de persoane, poliţiştii au efectuat focuri de armă în direcție verticală, în sus, după ce în prealabil procedaseră la somarea persoanelor din jur să înceteze în acțiunile lor. Cei doi indivizi au continuat să amenințe polițiștii cu moartea, făcând afirmații de tipul următoarelor: „nu mai plecați vii”, „vă tai!”, „voi ați tras cu pistoalele, noi aducem topoarele”, „vă omor!”, „aduceți furci, topoare”.

Amenințările celor doi coinculpați au indus o stare de teamă persoanelor vătămate. Întrucât la fața locului erau foarte multe persoane în stare de agitație și întrucât exista riscul escaladării conflictului, cei trei polițiști au hotărât să se retragă, șeful de post al Postului de Poliție Cuza Vodă invitându-i pe cei doi indivizi la Post pentru lămurirea situației.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt legi foarte bune insa ei nu stiu decat sa planga la sindicat ca n au salarii mari sau rutiera sta la panda si jefuieste oamenii. De soferi stiu sa se ia pe degeaba insa de ciorile astea nenorocite nu
2
0
In situatia chiar trebuiau invitati la sediul Politiei pentru lamurirea situatiei. Legi de kk.
2
0
Daca si asa pistoalele sunt folosite pe post de petarde si pocnitori in loc sa se traga naibii in jigodiile alea de infractori,mai bine lasati asa,dati politiei pocnitori si eventual sabii,sa se dueleze parte in parte cu interlopii.
7
0
Sa-i exportam in S.U.A. ! In cel mult o luna de zile, politia de acolo isi regleaza tirul pe ei ! Ciur ii face ! Astia se fac bine doar cu Glock 17, Sig Sauer P220 si Colt 45 ! Da Doamne !
17
0
Ciori imputite
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614