REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Foişor Cernavodă, drept la replică

Foişor Cernavodă, drept la replică

Replica API 8 mai 2013 | 00:00 7006

Dezminţire

Referitor la articolul "Asta mancaţi de la raioanele de gastronomie: carne expirată, "flambata" la cuptor; vândută drept delicatesă", publicat în cotidianul Replica, în ediţia tiparită şi în ediţia online din 20 aprilie 2013, FOIŞOR COM SRL aduce la cunoştinţa cititorilor următoarele:

"În toamna anului 2012, FOIŞOR şi-a lărgit oferta prin deschiderea unui raion de gastronomie, asemănător marilor magazine de profil, la sugestia şi în sprijinul clientilor dinamici, ce nu au timp să gătească acasă sau doresc să consume mâncăruri gătite, proaspete, scutindu-l de efortul gătitului acasă. În acest spirit, mâncărurile au fost întotdeauna proaspete, preparate în fiecare dimineaţă, marfa expusă spre vânzare epuizandu-se întotdeauna până în orele 20.00. De altfel, FOIŞOR poate pune oricând la dispoziţia organelor abilitate, facturile de aprovizionare cu livrari zilnice privind produsele din carne, care să demonstreze fluxul de aprovizionare şi faptul că produsele comercializate sau preparate sunt în termenul de garanţie.

În urma articolului sus menţionat, conducerea FOIŞOR a demarat imediat o anchetă internă, pentru a verifica veridicitatea acuzaţiilor, pornind de la ipoteza că, teoretic, clientul ar fi putut avea dreptate. În urma anchetei s-au concluzionat următoarele:

- Marfa preparată (carnea de pui) a fost achiziţionată în data de 18.04.2013, cu o zi înainte.

- Prepararea s-a făcut, ca de fiecare dată, conform normelor sanitar-veterinare în vigoare.

- În urma vizionării înregistrărilor video, s-a constatat că persoana ce a prezentat presei bonul cu nr. 191380/19.04.2013, orele 14.00, este o persoană de sex masculin, aproximativ 30-35 de ani, nerecunoscut ca un client obişnuit al magzinului şi care nu a revenit ulterior.

- Clientul în cauză, după ce "a sesizat neregula" nu a reclamat ulterior situaţia la raion, ori prin sistemul de sugestii şi reclamaţii pus la dispoziţia clienţilor (semnalizat foarte vizibil la ieşirea din magazin) sau la organele abilitate (OPC, Sanepid, etc). Acesta însă, a reclamat direct către presă, afirmând că "acasă a sesizat că este ceva în neregulă, carnea părea a fi stricată şi avea un gust ciudat". Însă fotografia oferită presei evidenţiază faptul că puiul era întreg, interesant pentru noi fiind modul cum ar fi fost gustat. Câţi dintre noi fac întâi fotografii produselor cumpărate şi apoi încep să le guste/consume?

- Aceste fapte, coroborate cu certitudinea că nu au mai fost nici în acea zi şi nici de-a lungul timpului reclamaţii de acest gen, ne îndreptăţesc să credem că persoana respectivă a urmărit aducerea unui prejudiciu de imagine societăţii. Mai ales că, în această perioadă premergatoare sărbătorilor de Paşte, aşa cum a obişnuit, FOIŞOR lansează o nouă promoţie pentru clienţii săi, astfel că este posibil ca informaţia pentru ştirea de presă să nu fie deloc întâmplatoare.

În concluzie: FOIŞOR îşi respectă statutul de societate orientată către client, calitatea fiind unul din atributele ce au adus de-a lungul timpului, clienţi din ce în ce mai mulţi. La ora actuală, FOIŞOR, prin cele două magazine din oraşul Cernavodă, este liderul local de piaţă pe segmentul alimentar. Mulţumim pe această cale clienţilor nostri pentru încrederea acordată si îi aşteptăm cu aceeaşi plăcere si pe viitor, asigurându-i că marfa a fost şi va fi întotdeuna proaspătă şi de calitate".

Murat Şenol-administrator

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369