REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Foleanu, curtat de Callatis Therm: societatea de termoficare vrea să ia un împrumut

Foleanu, curtat de Callatis Therm: societatea de termoficare vrea să ia un împrumut

Replica API 29 octombrie 2011 | 00:00 99

Consilierul PDL a început să împartă fluturaşi prin municipiu

Consilierul PDL a început să împartă fluturaşi prin municipiu

Pedelistul Paul Foleanu pare să fi intrat în campanie electorală pentru Primăria Mangalia ori pentru o funcţie mai "pricopsită" decât cea pe care o deţine acum - cea de consilier local. Oricare ar fi motivul demersului său, cert este că, după ce a declarat presei că la Mangalia preţul la gigacalorie a fost mărit de 3,5 ori "graţie" primarului Claudiu Tusac, acum împarte şi pliante cu acest mesaj.

"Plătim cea mai scumpă căldură din România. Primarul Tusac a scumpit gigacaloria de 3 ori", se arată în fluturaşul consilierului local PDL. Consilierul ataşează mesajului său şi hotărârea de consiliu adoptată în septembrie, prin care se decide un preţ de 457,98 lei fără TVA. Foleanu mai face şi precizarea că el nu a votat respectiva hotărâre şi îl somează pe primar să convoace o şedinţă în care să anuleze actul. Reamintim că, faţă de punctul de vedere al consilierului, conducerea Callatis Therm a comentat că nu este conform cu realitatea şi că majorarea nu are cum să fie de 3,5 ori. Mai mult, directorul general al Callatis Therm, Nikitas Simion, preciza că nu doreşte să intre în jocul politic al lui Paul Foleanu sau al prefectului Claudiu Palaz, care atacă orice hotărâre legată de preţul gigacaloriei în sudul litoralului. Pe de altă parte însă, vineri, consilierul Paul Foleanu ne-a declarat că a fost invitat la sediul Callatis Therm, pentru a purta discuţii cu conducerea societăţii. "M-au întrebat dacă aş fi de acord ca în consiliul local să fie votat un proiect prin care societatea Callatis Therm să poată lua un împrumut, garantând cu centralele din municipiu. Centralele nu le aparţin lor, ci municipalităţii, iar faptul că vor să ia un împrumut dovedeşte că au probleme cu banii. Evident că le-am spus că nu voi fi de acord cu aşa ceva", a spus Foleanu. Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102