REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fondatorii NEPI lansează compania Prime Kapital şi atrag 260 milioane euro pentru dezvoltări imobiliare

Fondatorii NEPI lansează compania Prime Kapital şi atrag 260 milioane euro pentru dezvoltări imobiliare

Replica API 30 martie 2016 | 00:00 1176

Martin Slabbert şi Victor Semionov, fondatorii Fondului sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), şi fosta echipa de management, pornesc o nouă companie privată de investiţii şi dezvoltare imobiliară, Prime Kapital, potrivit companiei.

Aceasta a strâns, la începutul lunii martie, capital de peste 260 milioane euro şi urmăreşte oportunităţi pentru investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

”'În ultimii 9 ani, am reuşit să construim cu succes o afacere de investiţii şi dezvoltare imobiliară de proporţii, axată în special pe segmentul de retail. Există, însă, oportunităţi vaste pe întregul spectru al dezvoltărilor şi investiţiilor imobiliare, astfel că am hotărât, împreună cu Victor, să le dăm curs într-o noua structură: o companie cu acţionariat privat gestionată de o echipă puternică de parteneri”, spune Martin Slabbert.

Pe lângă Slabbert şi Semionov, din echipa de management Prime Kapital fac parte şi alţi parteneri executivi care contribuie cu o vastă expertiză şi experienţă în dezvoltarea imobiliară, împreună formând echipa de management cu cea mai largă experienţă în domeniul dezvoltării şi investiţiilor imobiliare din România.

Noua companie îşi propune să abordeze într-un mod creativ oportunităţile de dezvoltare pentru a realiza proiecte. În acest sens, aceasta nu exclude oportunitatea de a intra în structuri de tip joint venture cu proprietarii de terenuri sau cu alţi dezvoltatori, echipa de management având experienţă semnificativă în crearea şi implementarea cu succes a structurilor de acest gen.

Pe termen mediu, luând în calcul capitalul disponibil în prezent, Prime Kapital ţinteşte investiţii la un cost de peste 500 milioane euro. Cu toate acestea, compania nu este supusă presiunii de a investi capitalul într-un termen prestabilit şi se va concentra pe investiţii în proiecte unde poate să contribuie la crearea de valoare.

(Sursa: Agerpres)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614