REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Formează sau nu un cuplu? Mellina a spus adevărul despre Musty

Formează sau nu un cuplu? Mellina a spus adevărul despre Musty

Replica API 4 mai 2021 | 23:22 964

Mellina și Musty s-au apropiat foarte mult în perioada în care se aflau în Republica Dominicană. Iar speculațiile au început să apară. Sătulă de zvonuri, fosta Războinică a spus adevărul gol-goluț despre relația pe care o are cu fratele lui Kamara.

Condițiile grele de supraviețuire din cadrul competiției ”Survivor România” i-au făcut pe mulți concurenți să se apropie și să lege relații strânse de prietenie. Este și cazul Mellinei și al lui Musty. Cei doi Războinici s-au înțeles foarte bine și au descoperit că au multe lucruri în comun.

Acest lucru, însă, a stârnit și un val de controverse în rândul fanilor. Majoritatea cred, cu tărie, că între ei s-a înfiripiat ceva mai mult și nu este vorba doar despre o simplă relație de prietenie. Sătulă de speculații, ,ai ales după ce s-a spus că este și însărcinată… Mellina a răbufnit și a dat cărțile pe față.

”Da, am o relație cu Musty, recunosc. Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât”, a spus Mellina într-un video postat pe instagram.

Ce spune Musty despre relația lor

La rândul său, Musty a vorbit despre relația pe care o are cu Mellina. După ce s-a întors în țară, fostul Războinic a fost invitat în cadrul emisiunii ”Teo Show”, acolo unde a mărturisit că o iubește pe colega lui foarte mult, dar… ca pe o soră.

”Vă zic ceva. O iubesc pe Mellina. O iubesc de… Mamă.. E o ființă extrem de mare pentru mine, mi se pare un om genial. Eu la început nu mă înțelegeam cu ea, prima lună, nu prea o suportam. Sensibilitatea am descoperit-o după.

O iubesc pe Melli foarte mult și cred că i-am zis asta în jocuri, în camp, peste tot o luam, o pupam, și pe ea și pe Maria. Dar ca prietenă, ca soră. Pentru mine este o soră. Mi-a arătat partea aia importantă din tot ce a însemnat toată aventura noastră”, a declarat Musty în cadrul emisiunii, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218