REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Forţa Civică a omagiat veteranii de război

Forţa Civică a omagiat veteranii de război

Replica API 15 iunie 2013 | 00:00 180

Organizaţia Municipală a Forţei Civice Constanţa a marcat Ziua Eroilor Neamului Românesc atât prin depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor, cât şi printr-un eveniment festiv organizat în onoarea mai multor veterani de război.

Astfel, Forţa Civică Constanţa s-a îndreptat cu recunoştinţă atât către eroii căzuţi pe fronturile de luptă, în lagăre, închisori şi în deportări pentru apărarea neamului românesc şi a credinţei străbune, cât şi către eroii aflaţi în viaţă care au luptat cu arma în mână pentru ca fiecare dintre noi să aibă astăzi un prezent.

În acest context, preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Dănuţ Culeţu, şi preşedintele organizaţiei municipale, Mihai Petre, alături de membrii Biroului Permanent Municipal, s-au întâlnit într-un cadru festiv cu preşedintele şi prim-vicepreşedintele filialei Constanţa a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, general de flotilă aeriană Gheorghe Constantin şi contraamiral Petre Zamfir, precum şi cu mai mulţi veterani de război din municipiul Constanţa, membri ai Asociaţiei.

Evenimentele trăite de aceştia în cel de-al doilea război mondial, precum şi problemele pe care le întâmpină filiala Constanţa a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război au constituit principalele teme de discuţie ale întâlnirii.

În semn de profundă recunoştinţă pentru lupta dusă pentru apărarea patriei şi a neamului românesc, Dănuţ Culeţu şi Mihai Petre au înmânat din partea Forţei Civice Constanţa, fiecărui veteran de război prezent la evenimentul festiv, câte o distincţie specială aflată sub dezvia "Honor et Patria!".

Conducerea Forţei Civice Constanţa i-a asigurat cu această ocazie pe veteranii de război de întreaga susţinere a proiectelor pe care aceştia doresc să le deruleze sub egida filialei judeţene a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218