REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fortza ZU: PUHOI de lume pe plaja Modern! Se intenționează reluarea evenimentului

Fortza ZU: PUHOI de lume pe plaja Modern! Se intenționează reluarea evenimentului

Replica API 19 iunie 2017 | 01:05 773

Evenimentul Fortza ZU pe plaja Moderna strâns zeci de mii de oameni pe plaja Modern. Pe scena special amenajată au urcat artiști renumiți din România, începând cu ora 16.00 și până noaptea târziu, în ciuda ploii!

Având în vedere acest eveniment, circulația autovehiculelor către plaja Modern a fost firestricționată și dirijată etapizat, fiind create însă și ambuteiaje.

Întrucât evenimentul a fost un succesc (chiar și cu ambuteiajul amintit), se intenționează, conform surselor noastre, reluarea lui în această vară.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum, la rece vorbind...pe la langa blocajele din trafic experimentate de cei care au dorit cu masina sa ajunga langa plaja...a urmat haosul generat de ploaie...Daca plecai de la Plaja Modern direct care Hotel Ibis...te calcai in picioare, pe scari iar apoi in trafic ai stat o ora sa iesi din ambuteiajul de pe Mircea...daca ai vrut sa iei pe la rest Zorile...na, belea, nu puteai trece santul de pluviale...deoarece podetzul a fost daramat acum vreun an...de marii constructori ai plajiii...asa ca eu personal, doar pe la Casa Casatoriilor, pe o poteca de pamant, prin ploaie am reusit sa ajung in
1
0
ce liber a fost la VIVO sambata ,toti cocalari si tarani au fist pe plaja si eu mi-am facut shhopingul linistit bvo sa mai faceti asemenea concerte asa mai scapam de scursura societatii
6
3
Bai in mortii tai de comunist, daca esti un putregai stai jegule in casa,munceste ca un sclav,fa-ti program de puscarie.Daca vrei liniste si banalitate fugi bulangiule in pustiu,ascunde'te undeva unde nu te vede nimeni,fii unu cu natura dar nu aduce tu monotonie intr'un oras turistic dati'as muie din picioare. Infectule....
3
8
Sa se mai tina !!!! Asa ceva este si pe intelesul unui retard ca Pedro. Este prost dar este fiinta....
8
0
Domnule primar nu dorim sa ascultam toate blestematiile ce s-au perindat, cu un zgomot infernal, ce se propaga la citva kilomertii.S-a incalcat si legea de intrerupere a manifestatiilor publice peste ora 23.Domnule primar Constanta nu este in Europa?
10
2
La rahaturi de astea sunteti primii dar la munca.........
11
0
vand iepuri
0
1
Ba futuva'n gura de lesinati,va credeti atat de importanti dar sunteti niste jeguri de oameni, ce mortii vostrii aveti ma voi cu astfel de concerte,ce plm aveti voi cu oamenii care ies sa se distreze bai tristilor. Stati in mortii vostrii inchisi in casa si ascultati stirile la radio. Si Boncu Iulian sa'i dai muie lu mata si tot neamu matii de rapanos.
6
12
FUTU-VA-N GURA DE SARMANI, MI-E GREU SA CRED CA IN SEC 21 MILENIUL 3 MAI SUNT OAMENI CARE PARTICIPA LA ASEMENEA EVENIMENTE DE CACAT, DE FAPT SUNTEM LA CONSTANTA, COMUNA IN CARE GHIOLBANII ASTEAPTA SA PRIMEASCA TOTUL MOCA, DE CAND NU ATI MAI FOST LA UN EVENIMENT IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI VA SCOATE DIN CASA NUMAI ASEMENEA CIRCURI ORGANIZATE DE PRIMARIE, CORA SAU MAI STIU EU CE PARAGLATINI !!! MUIE CONSTANTA
16
5
Nu am cuvinte sa descriu aceste cacaturi mondene, le-au descris cei din comentariile de mai devreme. Oamenii sunt jalnici, doar stim ca prostimea e majoritara la noi, ce ne mai miram?! Evitati radio zu sau alte radio-uri de cacat, eu unul ascult doar digi radio cand sunt stirile si atata tot. Cacaturi astea le asculta pulimea de idioti, si astia se cred vedete pe intreaga tara, asa e prostia, se imprastie. Evitati sa va faceti prieteni de cacat cu gusturi de doi lei, o sa traiti o viata mai buna si mai prospera, fara prosti sa va traga in jos, si da, uneori e vorba chiar si de rude.asta e
20
8
Eveniment de kkt care a adus laolalta toti cocalarii din Ct si din tara. Poate va si trasneste data viitoare sa se interzica asemenea manifestatii cocalaresti in centrul orasului. Pe camp spre Cumpana...futu-va-n gura de sclavi.
20
13
La toti ratatii care asculta toti rromani... Kaka la mare smyli plmele si delia o ratata.
16
9
Daca si trupa goodbye to gravity ar fi avut melodii pe radio,fiti siguri ca din banii de drepturi de autor si-ar fi permis sa dea concerte in locatii ok!si nu numai ei,ci,toti artistii de orice gen muzical.Sa stie publicul despre toti.
8
9
VA IAU FORTA IN PULA CU RADIOUL VOSTRU CA SI FIERUL DE CALCAT ZICE ACELASI KAKAT
16
10
...o porcarie ...strazi blocate si nervi !!!
22
11
Bine ca ati amanat tigania aia ca nu te mai puteq deplasa in oras si in centru.
13
8
Puhoi de prostime ..pulime ..gloata se stie k romanii actioneaza si se manifesta k oile in turma ..fara creier se duc la orice ...daca si acest balci a fost un succes sau muzica de calitate atunci eu va trebui sa candidez la prezidentialele din 2019 ...
23
10
Forez pute de mica si mare adancime.
7
9
Ptr 08:16 Ai impresia ca eu fac diferente intre radiouri dupa realizatorii lor?trebuie ca esti prrrost cu bale sa ma consideri ascultator de europa fm doar ptr ca am criticat pe astia de la zzat!aproape toate radiourile au playlistul facut cu interese la case de productie si se asculta melodiile ca la tonomat.Asa ca,bouleanule,indobitocest-te in continuare si mai schimba frecventa ca incepi sa impungi
23
9
Audienta radio zoo formata din animale dobitoace.
40
19
daca ascultai radiourile, auzeai ca delia e abonata la europafm acolo un se cred destepti aia de-i indobiticeste Guran si celalalt fugiti din curtea antenelor.
11
26
Vand samsung s6 edge plus detalii privat
13
7
A fost si michael jackson?!bietul de el canta si la radio zoo ca sa-si mai plateasca din datorii!oricum e mort dupa muzica!!!!
14
12
Cel mai mult mi-au placut Smiley,Delia,Andra,CarlasDreams si Michael jackson!
12
24
Ramai acolo ,ca sa fiti multi cand va numara ptr a estima buzdugan cata audienta are!Audienta se masoara in nr de capete indobitocite care asculta aceleasi melodii zilnic!forza fie cu voi,natangilor!
64
11
Eu inca sunt pe plaja la Forza Zu! E superb chiar daca ploua. Veniti si voi!
18
39
Au mai plecat si pe acasa
14
11
Atentie la hotii de buzunare!
42
5
sa vina ploaia! hahahah
42
8
Parca era anuntata ploaia de cod galben!Sau cand au aparut hartistele cu bucile la vedere s-au imprastiat norii de scarba!?audienta multa ptr fese care canta
58
9
Am vazut putin la tv, cam slabut cu amintirile vorbesc si papa la mare...slabut rau...nu merita
42
8
Pe aleea Piersicului, in Viile-Noi,se vinde benzina furata. Sa se sesizeze politia.
25
7
Astia multi dobitoci sunt audienta radio Zzzat carora le pune smiley si delia de 10 ori pe zi aceeasi melodie!?dobitoci,da' prea multi!
55
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367