REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fost comisar de la Garda Financiară vrea să construiască 2 imobile și în Mamaia Sat!

Fost comisar de la Garda Financiară vrea să construiască 2 imobile și în Mamaia Sat!

Replica API 31 ianuarie 2022 | 23:52 7451

Zona de nord a orașului Năvodari a cunoscut o adevărată transformare în ultimii 10-15 ani. De la zona sălbatică și plină de vegetație luxuriantă, Mamaia Nord și Mamaia Sat au devenit un rai pentru dezvoltatorii imobiliari. Una dintre societățile care intenționează să investească în această zonă este și cea administrată de fostul comisar de la Garda Financiară, Vasile Marius Bărbat. Astfel, recent, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunța publicul interesat asupra depunerii memoriului de prezentare a societății Vama Veche 4You Resort SRL. Conform documentului, se are în vedere ridicarea a 2 imobile în Mamaia Sat, strada M1, numărul 16.

Societatea Vama Veche 4You Resort intenționează să ridice 2 imobile cu 4 etaje în Mamaia Sat. Astfel, recent, Agenția pentru Protecția Mediului anunța publicul interesat asupra depunerii memoriului de prezentare aferent proiectului ,,Construirea 2 imobile locuințe colective S+P+4E, împrejmuirea teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, Mamaia Sat, strada M1, numărul 16. Conform memoriului de prezentare, pe amplasament, se construirea a 2 imobile cu regim de înălțime S+P+4E, cu functiunea de locuinte colective. Pe amplasament vor mai fi amenajate circulatii auto, pietonale si parcaje la sol. Accesele auto se vor realiza din aleea si drumul de acces existent. Se vor asigura locuri de parcare la nivelul terenului, conform planului de situatie. Conform memoriului de prezentare, construirea acesttor imobile este justificată având în vedere că amplasamentul se află într-o zonă destinată construcțiilor cu caracter rezidential, conform PUZ aprobat pe zonă de Primăria Năvodari.

Investiția se preconizează a se implementa pe o perioadă de 12 luni, iar costul total al acesteia este în valoare de 175.000 de lei, respective 250 euro/mp.

Fost Inspector Antifraudă, cu afaceri în staţiunea Mamaia

Bărbat nu este la prima investiție, acesta jonglând cu afacerile imobiliare. În 2015, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat, pentru Vasile Marius Bărbat, fost inspector în cadrul Direcţiei Regionala 2 Constanţa Serviciul de control Antifraudă 5 superior - Garda Financiară Constanţa, de la Primăria Constanţa, certificatul de urbanism pentru „modernizare, întreţinere şi amenajări exterioare în limita zonei de protecţie cazemată cu funcţiunea sezonieră alimentaţie publică, restaurant, deoarece nu se încadrează în condiţiile avizului emis de Ministerul Apărării Naţionale nr. 2588/23.05.2006, reglementări urbanistice aprobate-cazemată“.

Date despre societatea Vama Veche 4YOU Resort SRL

Societatea Vama Veche 4YOU Resort s-a înființat în anul 2012 și are sediul Constanta, str. Mircea cel Batran nr.88, bloc MF3, sc.A, et.1, ap.4. Firma este administrate de Șerban Emel, iar asociații și beneficiarii reali sunt Bărbat Marius- Vasile și Bărbat Claudia Vasilica. Vasile Marius Bărbat a fost inspector în cadrul Direcţiei Regionale 2 Constanţa Serviciul de control Antifraudă 5 superior - Garda Financiară Constanţa, iar soția Bărbat Claudia-Vasilia este fost consilier local în comuna Limanu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian a ridicat Mangalia la un nivel nesperat stau de o viata aici si las mai vota de 10 ori.E un om hotarat si serios
0
1
Pe Radu Cristian din Mangalia nu-l ia la intebari ,ca a fost si el la acet SRL.
3
0
Din pacate fenomenul este generalizat,toti fura si nimeni nu ii vede si uite asa prospera brat la brat hoti si cei care ar trebui sa ii controleze.
13
0
Asa se fac banii....
19
0
Cu bani din spaga, organul statului doarme sau s-a dedulcit la cascaval.
34
0
Barbat asta, un snapan nenorocit, nu se mai satura, sai dam la mwie
35
0
Saracii de ei pe astia trebuie sa i ia justitia in bot k ies la pensie de la stat milionari toti sefii de prin toate institutiile
27
0
O sa traim printre cazemate facute din bani spalati de jeguri ca Barbat , asta .
42
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614