REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Fost lider PDL, director în Port, dar şi şef numit de PSD la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi

Fost lider PDL, director în Port, dar şi şef numit de PSD la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi

Replica API 19 iunie 2013 | 00:00 882

Băieţii deştepţi sunt şi mai deştepţi când nu mai au carnet de membru

Băieţii deştepţi sunt şi mai deştepţi când nu mai au carnet de membru

Un fost lider al PDL Constanţa, exclus din partid în negurile lui 2008, păstrat însă pe o funcţie călduţă de director în port până în zilele noastre, a fost instalat de PSD şi la şefia Administraţiei Fluviale Dunărea de Jos Galaţi. Vorbim despre Claudiu Stratulat, la un moment dat influent lider al PDL Constanţa, unde ocupa funcţia de secretar general al organizaţiei municipale.

Stratulat este de ani buni director în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, iar de la sfârşitul lui 2012 este şi membru al Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Administraţia Fluvială Dunărea de Jos din Galaţi. Potrivit presei gălăţene, Claudiu Stratulat a fost nominalizat de către PSD pentru această funcţie, consecinţă a protocolului USL, în condiţiile în care administraţia fluvială se află în subordinea Ministerului Transporturilor, condus de PNL. Stratulat a fost exlus din PDL în iulie 2008, unul dintre cei mai tulburi ani din istoria organizaţiei de la malul mării. Cel care lua, pe atunci, această decizie, era fostul lider interimar al PDL Constanţa, avocatul Ion Popescu. Alături de Stratulat, au mai fost excluşi atunci Stelian Duţu, Constantin Chirilă, Constantin Avătavului, Dumitru Bocai, Tănase Barde, Diane Vance, Mihai Petre şi Florin Gheorghe. Câteva săptămâni mai târziu, în august, excluşii au revenit în partid, după anularea sancţiunilor dispuse de conducerea centrală a PDL. Noua structură era condusă de Constantin Chirilă, în timp ce Claudiu Stratulat era secretarul general al organizaţiei judeţene. Apele au rămas tulburi în PDL Constanţa, astfel încât Stratulat a ieşit, treptat, din prim plan, iar de la o dată rămasă necunoscută actualilor membri de partid, a părăsit şi formaţiunea. Gestul său a fost apreciat de PSD, care l-a păstrat atât în conducerea Portului Constanţa, dar l-a avansat şi la şefia Administraţiei Fluviale Dunărea de Jos din Galaţi.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218