REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fost prefect al Constanței, noul PREȘEDINTE al CJAS Constanța!

Fost prefect al Constanței, noul PREȘEDINTE al CJAS Constanța!

Replica API 25 mai 2019 | 00:15 927

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate are, începând de luni, 20 mai a.c., un nou președinte – director general. Este vorba despre Constantin Ion, fost prefect al județului Constanța.

Acesta a fost numit interimar pe funcția respectivă, cu delegare, până când va fi organizat concursul pentru ocuparea funcției.

Reamintim că în urmă cu câteva luni, în urma unui control al CNAS, dr. Mirel Cristescu, fostul președinte – director general, a fost demis de la conducerea instituției în urma depistării unor nereguli în ceea ce privește concediile medicale.

De menționat că Constantin Ion a fost director al Direcţiei Publice Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Constanţa, iar ulterior, prefect al județului Constanța.

F.B.

Citește și: Noul prefect al judeţului Constanţa, Ion Constantin, este pasionat de scufundări

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel care semneaza Gigi Halet in mod evident nu este Gigi Halet. Ce fauna misuna pe aici pe la Replica!
1
0
Idiotilor, nu mai comentati aiurea daca nu il stiti persoana! Nu e nepotul nici unui Nicusor, si a muncit si a inceput de jos, si la partid si in administratie. A fost numit in functii inalte si va mai fi si in altele, pentru ca este capabil, dedicat, loial, nonconflictual si este un manager performant. Si da, are si sprijinul Masoneriei dar si al serviciilor secrete care conteaza. O sa faca ordine la CJAS, unde se stie ca e jaful de pe lume.
3
3
Asta este Stix-nepotu lu Nicusor. Mai prost nu se poate. O sa avem circ total la CJAS.El nu este in stare sa fie nici macar un pacient bun, darmite presedinte la sanatate. O sa ne distram trist in deliciul si ironia presei.
2
1
WAS MACHT FACI DU KLINE SCHLISE? DISPLEI DIN VIATZA CONSTANTZENILOR DU KLINE SCHLISE! DISPLEI KA TE FOOT!
2
0
taci ba gigi ca este la mine in logie nu la tine . ce plm te afirmi ca un tinerel nefutut hoasca dracului ce esti
4
1
Este frate de-al meu. Este baiat de treaba si capabil. Tot la loja "Anghel Saligny" esti? Sau ai fugit si tu, ca si mine, de Mihaita Visoianu si gura lui mare? Te pupa fratii tai masoni!
6
2
La vremuri noi, tot noi! Degeaba in esaloanele medii sunt unii medici tineri de exceptie, care se fac praf de oboseala prin garzi, operatii etc. Atata timp cat la butoane vor fi pusi mereu tot felul de obositi, directori si directorasi, nepoti si nepotei, baieti buni de-ai nostril de la biserica sau de la partid, se va intampla acelasi cacat ca pana acum . Tot baietii aia - din gashka, pe scurt. Va fi un cacat permanent. Totul trebuie schimbat.
7
1
numele de Elena G., fosta ta colega din timpul cand erai un amarastean la primaria tatucului Mazare, iti spune ceva?
4
0
sugi p.la la PSD ajungi bine, comunism 2019... dragnea, partidul, romania corupta
5
3
Hulim, hulim ! Pe oricine ar pune! Ca il cunostem sau ca nu , dar mai ales cand NU.
5
5
Sau stics?
6
1
Este nepotul lui Nicusor Constantinescu. A lucrat cinci ani in Consiliul Judetean ,nici el nu stie ce, apoi Nicusor a aranjat politic numirea la DPJEP si apoi numirea in post ca Prefect. Prost, incult ,nepregatit. Asta-l recomanda. M...e psd! ,
13
2
In sfarsit, un om super destept, la conducerea CJAS! Felicitari, dle Constantin!
5
12
Inca un baiat bun la toate, multilateral dezvoltat ...
11
1
Inca un poteleanu deasupra medicilor... Halal oras de prosti !
12
1
e praduitor ca si altii de acolo
9
0
toata viata bugetar..
13
1
Sa-si puna oamenii sa verifice cate persoane fictive figureaza in farmaciile din judet. Sunt pe hartii farmacisti sefi dar nu-i vede si nu-i intalneste nimeni. In special in sate si comune. De asemenea, nu se asigura cate un farmacist pe tura, existand 1farmacist doar, cu toate ca farmacia e deschisa de la 8.00-20.00. Sunt tinuti asistenti, cu salarii f mici, care nu au voie prin lege sa elibereze retete de nici un fel, caci patronii trebuie sa se imbogateasca in 2-3 ani. Cei care deconteaza sunt, ati ghicit, chiar angajatii Cjas. De aceea se fac ca nu stiu, nu au auzit, nu cunosc.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218