REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Fost şef al SPP îl face albie de porci pe Hans Klemm

Fost şef al SPP îl face albie de porci pe Hans Klemm

Replica API 30 septembrie 2017 | 13:15 501

Reacție virulentă a generalului Dumitru Iliescu, fost șef al Serviciului de Pază și Protecție (SPP) după schimbul de replici dintre ministrul Justiției, Tudorel Toader, și ambasadorul SUA la București, Hans Klemm. Într-o postare pe Facebook, Iliescu îl face „porc” pe diplomatul american și îl acuză că urmărește interese oculte, notează b1.ro

Fostul șef al SPP și-a intitulat postarea „KLEMM, UN AMBASADOR IMPERTINENT!!!???”, precizând că acesta nu are habar ce înseamnă statul de drept și nu știe nici care sunt raporturile dintre autoritățile publice din România.

Iată postarea integrală a lui Dumitru Iliescu:

„Sunt o persoana echilibrată, accept opiniile contrare, nu jignesc oamenii, mă adresez politicos și adversarilor mei. De aceea în postarea de pe Facebook, vis-a-vis de ambasadorul Klemm, l-am făcut doar impertinent, deși merita mai mult. Acum însă am constatat că este un PORC, cu șoriciul foarte gros, care își vâră râtul ca un nesimțit, în problemele noastre interne.

Tupeul acestui ambasador depășește orice închipuire. Nesimțitul, care habar nu are ce înseamnă statul de drept, nu știe care sunt raporturile între autoritățile publice în România și rolul fiecărei autorități în realizarea echilibrului puterilor în stat, modul în care interacționează și exercită controlul reciproc, vine să-i dea lecții unei persoane, care este o somitate în acest domeniu, domnului Tudorel Toader. Este același lucru ca în cazul în care un copil de grădiniță vrea să-l învețe să citească pe un profesor. Diferența este ca între un munte și un bolovan. Bolovanul semidoct Klemm își vâră râtul de fiecare dată când autoritățile române doresc să aducă modificările legislative necesare funcționării corespunzătoare a statului de drept. El susține cu înverșunare instituțiile de forță, deși observă foarte bine abuzurile pe care le fac acestea, lezarea semnificativă a drepturilor și libertăților democratice. De ce credeși că stalinistul Klemm procedează în acest mod. Pentu el structurile de forță sunt esențiale. Prin intermediul lor își realizează interesele personale dar și cele ale statului pe care îl reprezintă. Ne vorbește nouă despre corupție când la ei corupția este mai mare ca în orice țară europeană. Lupul moralist nu ne spune cum corupția, speculațiile toxice și abuzurile din sistemul financiar-bancar american au generat o criză cu consecințe deosebit de grave, în urma căreia mii de familii și-au pierdut casele, economiile, acțiunile. El își protejază companiile care ne devalizează bugetul cu sute de milioane de dolari. Ce a făcut Microsoft în Romania nu a fost corupție??? La fel și Bechtel, precum și alte companii americane. Eu iubesc animalele și îmi pare rău că am comparat porcul cu ambasadorul Klemm. Sunt convins că am fost nedrept cu porcul, care nu merită așa ceva...".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand o tara nu are conducatori patrioti pe bune si cu adevarat merituosi sa ocupe functiile inalte,este firesc ca orice functionar al unei puteri straine sa de dea rotund pe aici,ca un turist bogat intr-un trib uitat de lume prin Amazon.Cum pupincurismul la noi este sport national ,chiar si fara sa ceara nimic,strainii sunt intampinati cu ofrande de sefuletii nostri,mai stii,poate pica ceva acolo,macar o ciunga mestecata deja ,macar o bucata de hartie igienica deja folosita.Poporul roman,da-l dracu', nu conteaza,conteaza doar lacomiile sefutilor,gusile si burtile lor pline de cacalau.
3
0
sa vina klemm la ma-ta acasa , sa ne lase pe noi in pace . .....gheorghe , tu n-ai fost comunist ca erai vagabond , proxenet , betiv . Cacatule , nu vezi ca astia lupta pt divizare si tu vrei unire ?
2
0
Nu imi sugeti taragotul ca mi a supt destul codruta.
3
1
Dle ambasador ,va rog sa aveti in program eliminarea comunismului din romania adus in 1989 de minoritatea de evrei si tigani.De ce nu vreti sa eliminati teroristi comunisti de la conducerea romaniei din 1944 si pana in prezent.SUA este complice cu anglia,rusia,germania si franta cu privire la ocuparea moldovei romanesti de rusi in urma pactuli ribentrop-molotov.Asteptam de mult sa vina SUA in romania ,dar nu vreti caromania sa se uneasca cu moldoca,sua nu vrea sa elimine comunismul din romania.Aceste probleme sa le sustineti in fata Dlui Presedinte trump.Dl Trump va uni moldoca cu romania.
0
4
Degeaba e moldoveanul o somitate. Somitatile nu sunt scutite de Ticalosie. Romania are forma pe care o are, din 1918, si datorita consistentului suport American, oferit atunci de presedintele Wilson. Mai usor cu interesele si alte glume - nu-i intereseaza pe americani movilita de balegar din curtea lu' roman rupt in gura de prostie. Au ei destul teren de joaca peste tot. Dar cainele moare de drum lung...
1
4
Tiganusul de la sepepe habar nu are sa scrie si sa citeasca...textul este scris de altcineva...unii spun ca palada nebunu sau cretin stefanescu este autorul textului...
8
4
Sa traiti, tavarish kamisar Klemm: in America !
4
6
clemutza asta nu is tragea el niste selfie-uri cu niste baieti mustaciosi langa un steag albastru cu dunga galbena si o semiluna? clar ca noaptea in camp ca putin se foloseste de bozgori ca sa destabilizeze Romania!
3
0
Derbedeul asta de Klemm sa-si vada barna din ochi. America vorbeste de coruptie?!?... nemernicii astia au un singur scop, sa distruga tot ce este romanesc. Sa nu uitam... nu ma intreba cum am facut primul milion... sau, nu exista om nevinovat ci necercetat!... Interesele sunt mari iar noi, niste prosti saraciti, care pun botul la facerile lor de bine!
8
4
Tot ce face psd e de kkt si trebuie sa stam capra cand vrea Klemm. Bai da chiar v au spalat creierii? Voi nu vedeti ca americanii isi urmaresc interesele si atat? Ii doare in kur de statul de drept din Romania. Daca chiar ii interesau Kovesi era zburata de mult. Este doar o unealta!
8
7
Fratilor, nu ati inteles nimic. Americanii o protejaza pe Kovesi pentru ca este de-a lor si le furnizeaza informatii din centrul de comanda. Daca ar sacrifica-o ar mai avea acces la informatii?
6
4
Dumitru Iliescu , un bronzat din Ferentari , ajuns general , pentru ca a sters bocancii bolsevicului Ion Iliescu , este un guzgan de cea mai joasa speta si se hraneste cu cacat ! Porcul este un animal simpatic , atat de simpatic , incat oamenii il mananca in fiecare an ... Guzganii . sunt de regula zdrobiti , pentru ca fac rau ...
12
7
Daca si acest comunist cu o fatza de idiot, care a fost stregator al curului lui Iliescu da lectii de democratie, inseamna ca tara asta nu mai isi revine niciodata...
9
9
Cine? Dumitru Iliescu? Informatorul si adeptul lui WC Tudor?
8
6
Sa-i il suga ma- ta!
9
2
asta e probabil tot de teleorman!
5
8
Sa i sujeti cucul lui klemm
4
16
Nimeni nu conteata ca T. Toader este o somitate in domeniul juridic, insa este o grava problema cand aceasta somitate protejeaza interesele meschine ale unui grup infractional. Datoria de dreptate, obliga aceste somitati sa protejeze interesele poporului.
8
14
Auuuu! I-a dat de la julit! L-a facut bolvan,porc,lup...! Mai trebuia sa-i spuna cateva personaje din povestile lui ion creanga dar ce sa faci,nici sppistu n-a citit mult ca il dureau ochii
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218