REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Fost şef din Poliţie, EXECUTAT SILIT! La mijloc sunt MII DE EURO!

Fost şef din Poliţie, EXECUTAT SILIT! La mijloc sunt MII DE EURO!

Replica API 3 aprilie 2017 | 00:41 1745

La cererea medicului psihiatru

La cererea medicului psihiatru

Fostul șef al Poliției Hârșova, care a fost condamnat la 3 ani și 2 luni în regim de detenție, este acum și executat silit! Decizia a fost luată de către Judecătoria Constanța, la mijloc fiind vorba de suma de 7.000 de euro, care reprezintă daune morale către medicul Diana Lilia Bandrabur, care s-a constituit parte civilă în dosarul în care fostul comandant a fost condamnat.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de creditorul Diana Lilia Brandabur, prin executor judecătoresc Nicolae Cristea, din cadrul Societăţii civile profesionale de executori judecătoreşti Dăbuleanu Dragoş & Cristea Nicolae. Încuviinţează executarea silită împotriva debitorului Ion Nicu, prin toate modalităţile prevăzute de lege, în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentința penală nr. 207/20.05.2016 a Tribunalului Constanța definitivă prin decizia penală nr. 23/P/12.01.2017 a Curții de Apel Constanța, pentru suma de 7.000 euro. (…) Ordonăm agenţilor forţei publice să sprijine îndeplinirea promptă şi efectivă a tuturor actelor de executare silită, iar procurorilor să stăruie pentru ducerea la îndeplinire a titlului executoriu, în condiţiile legii”, potrivit minutei Judecătoriei Constanța.

Amintim că, la data de 12.01.2017, Curtea de Apel Constanța a scăzut cuantumul daunelor morale de la 25.000 de euro, la 7.000 de euro. Tot atunci, Ion Nicu, fostul comandant al Poliției Hârșova, a fost condamnat la 3 ani și 2 luni, decizia fiind definitivă. Conform procurorilor DNA, „în luna iunie a anului 2012, inculpatul Ion Nicu, în calitatea de comisar şef de poliţie, a constrâns o persoană, medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, să întocmească reţete pentru medicamente compensate de la bugetul Casei de Asigurări de Sănătate pe care să le trimită farmaciilor aparţinând SC Venita Lau & Mar SRL (aparținând unor apropiați ai inculpatului), urmând ca acestea să nu elibereze efectiv medicamentele, dar să deconteze reţetele de la buget. În baza unei înţelegeri, inculpatul urma să îşi însuşească o parte din sumele de bani obţinute de societatea comercială prin această modalitate.

În luna martie a anului 2013, inculpatul Ion Nicu, comisar şef de poliţie, a angajat un avocat care a efectuat demersurile necesare înfiinţării SC Nikos Pharm Distribution SRL, căruia i-a plătit onorariul pentru munca depusă, a depus capitalul social al societăţii, a achitat taxele necesare înfiinţării, a încheiat mai multe acte juridice în numele firmei, iar ulterior a depus declaraţii la organele fiscale, toate cu scopul de a efectua activităţi lucrative prin intermediul societăţii arătate. La data de 7 mai 2013, inculpatul Ion Nicu a declarat, în mod mincinos, în cuprinsul declaraţiei de interese date în condiţiile legii, că nu este asociat sau administrator la vreo societate comercială, deşi întrunea ambele calităţi în cadrul SC Nikos Pharm Distribution SRL”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NEA GHEORGHE ORI TE AI JUDECAT LA JUDECATORIA HARSOVA CU INCREZUTA DE JUD MARIANA PLE LARGA
0
0
Dar sotii Zadea de ce nu au patit nimic, ca doar erau complici. Sau pana la urma ei au facut denuntul? Asta inseamna justitie la comanda. Poate pricep si Rezist-entii
2
0
asta toata militia din tarisosra asts
0
0
la Cernavoda.Eu sunt am fost si voi fii cel mai mare hot din Romania si nimeni nu imi poate face nimic.
1
0
arestatii si pe sotii zadea,proprietarii farmaciilor ptr ca furau impreuna
3
0
Un golllannnn gros
1
0
Vai ce suma imensa! 7000 de euro?
0
0
Ce sa mai spunem ca acest politist excroc a fost presedintele de sindicat al politistilor constanteni si seful corpului de control al Inspectorului Sef. Numai gunoaie. Un caracter jegos si murdar sufleteste. A distrus multe cariere si vieti. L-a ajuns lacomia si lipsa onestitatii.
9
1
da am cetit acest articol , si am ramas surprins, acum sa va povestesc ce am patit eu eu am investit in-trun imobil suma de 40 de mii de euro si nora a divortat de fiul meu pe caz de boala sa judecat procesul de partaj si am fost evacuati din imobil judecatoarea de caz nu mea loat in considerare suma investita de mine, si nu sa mai facut a 3 expertiza, au micsorat valoarea imobilului inpreuna cu av, de caz si am fost evacuati din imobil si si amendati ,
1
0
saraca doctorita... cand lua bani ii placea...
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218