REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fosta consilieră Fănica Cornăţeanu, în proces cu Inspectoratul Şcolar

Fosta consilieră Fănica Cornăţeanu, în proces cu Inspectoratul Şcolar

Replica API 3 noiembrie 2016 | 23:30 543

Fănica Cornăţeanu

În urmă cu două săptămâni, cotidianul „Replica” de Constanţa aducea în atenţia opiniei publice situaţia inedită de la nivelul oraşului Ovidiu, în ceea ce priveşte examenul organizat de Ministerul Educaţiei, prin Inspectoratul Judeţean Şcolar, pentru funcţiile de directori şi directori adjuncţi de la nivelul unităţilor de învăţământ. Ca urmare a examenului, un singur director din Ovidiu a promovat: directorul adjunct al liceului. În celelalte unităţi, nici un cadru didactic înscris la examen nu a fost declarat „admis”. La grădiniţa din localitate, actuala directoare, Mirela Sârbu, rămâne interimar pe post. Şi, în contextul aceluiaşi articol, era exprimată nedumerirea cu privire la faptul că o fostă directoare, Fănica Cornăţeanu (fostă consilieră locală în mandatul trecut), nu şi-a depus dosarul de înscriere la examen. Iată însă că lucrurile s-au lămurit, parţial: Fănica Cornăţeanu se află în plin proces cu Inspectoratul Şcolar, iar asta întrucât a fost sancţionată de Mirela Sârbu la locul de muncă, lucru considerat de aceasta drept inacceptabil.

Vom reveni cu detalii.

Alexandra ANTON

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/situatie-fara-precedent-la-ovidiu-nici-un-director-de-scoala-n-a-promovat-concursul-exceptand-protejata-primarului-294358/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machidonii au infestat primaria. Isi dau unul altuia functii, terenuri, business-uri. Primarul si clica lui or sa infunde unul cate unul puscariile. Lumea nu e proasta. Azi face unul un denunt la DNA, maine mai face altul o sesizare ca ceva pute in Danemarca si uite asa o sa atrageti atentie nedorita. Eu unul va doresc, doar hortilor ca mai exista si machedoni cinstiti si muncitori, multi ani dupa gratii.
0
0
MUIE Cornateanco. A intrat puiu la puscarie ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367