REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților

Replica API 23 mai 2020 | 00:00 1578

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, se află printre artiștii afectați de criza economică, în urma pandemiei de coronavirus. Interpreta nu a mai avut spectacole, iar veniturile ei financiare s-au diminuat drastic.

“Cariera mea artistică și toate eforturile mele au fost afectate din punct de vedere financiar, toate evenimentele fiind anulate. Neavând altă sursă de venit, am avut o lună cu un gol financiar. Nu aveam nici o rezervă financiară. Am fost nevoită să plec la ai mei, fiindcă sunt cheltuielile de toate zilele, o minunată factură, o rată la bancă. A fost umilitor sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților mei care au 83 de ani fiecare”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

“Mă îngrozește. Nici nu știu. Tot ce am primit, economisesc. Am venit, plec. Vin la București cât să plătesc facturile. Înțeleg și colegii cărora le este foarte greu. Sunt un caz fericit că pot să mă întorc la părinții mei”, a mai spus Nicoleta Voicu. Nicoleta Voicu a mai declarat că a ținut legătura cu Gheorghe Turda, însă nu a vrut să dea detalii despre ceea ce se întâmplă între ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gh Turda turnatorul nu are lovele?
1
0
Daca n-ai stiut sa-l faci de bami pe mos sau a fost el mai smecher decat tine, acum vezi si tu ce inseamna sa te f@@ti pe gratis. Nu te mai plange se gasesc multe p@@le de supt, nu-i problema ca esti obisnuita, poate faci si bani de facturi.
1
0
Chiar asa,ce talen si talente prin televiziuni,sa ramana fara bani,nou ce sa mai zicem,astia care cantam de vreo 30 dd ani la petreceri si nu ne stia decat oamenii care participau la ele,tot voi suferiti ,mandrelor....vedetelor...
1
0
chiar nu este corect ! asemenea artista de talie mondiala sa treaca prin clipe grele...
5
1
ce credeai curvoiule ca il pacalesti pe hodorogul turda sa-l faci la bani ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218