REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, dezamăgită: „Când a fost bolnav de cancer, i-am fost alături“

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, dezamăgită: „Când a fost bolnav de cancer, i-am fost alături“

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:00 406

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu şi-au spus ”adio”, săptămâna trecută, aparent din motive banale. Lipsa de afecţiune şi telefonul le-a distrus relaţia care a debutat în urmă cu un an. Cântăreaţa susţine că a făcut numeroase sacrificii în această relaţie şi că a stat la căpătâiul maestrului pe patul de spital, când acesta a primit un diagnostic crunt.

Susţineau cu convingere, la început, că nimeni şi nimic nu le va distruge relaţia. Iată însă că Gheorghe Turda (70 de ani) şi Nicoleta Voicu (47 de ani) şi-au încălcat promisiunea, iar de săptămâna trecută nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş. În timp ce solista i-a reproşat lipsa de afecţiune şi că stă prea mult de vorbă la telefon, cântăreţul o acuză de gelozie cruntă. Au renunţat chiar şi la vacanţa de luna viitoare, de peste hotare. Fosta iubită mai tânără cu 23 de ani a ţinut să-i reamintească artistului că l-a ajutat în cele mai delicate momente ale vieţii.

”I-am fost alături la bine şi la greu. Anul trecut chiar a fost traumatizant pentru că domnul Turda a fost diagnosticat cu carcinom (n.r- cancer de piele). M-a terminat psihic, m-a consumat, am stat prin spitale, de când a făcut analizele şi până s-a tratat. Totul a durat aproape două luni şi i-am fost alături trup şi suflet. Recunosc meritele acestei relaţii, însă nu pot să nu amintesc injuriile câştigate totodată. După ce ne-am oficializat relaţia, am primit nenumărate mesaje defăimătoare, jignitoare din partea femeilor. Unele mă jigneau, mă înjurau foarte urât, deşi nu mă cunoşteau. Doar pentru că eram iubita lui Gheorghe Turda. Prefer liniştea!”, a povestit Nicoleta Voicu, pentru Click! Dar Gheorghe Turda a mai avut parte de susţinere, din partea altei iubite, la necaz.

În 2014, pe vremea când el se iubea cu Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş, aceasta l-a îngrijit pe artistul care suferise pe scenă un atac cerebral. Turda a fost internat la Secţia de Neurologie a Spitalului Floreasca sub supravegherea medicului Bogdan Opriţa. A primit medicamentaţie, iar Lucia Lazăr nu l-a scăpat din ochi o clipă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
plin la Cta de din astia pe interes. Mos cu bani plus curva sau navigator plsu curva.
2
1
Nicoleta sa-si vada de viata ca e tinara nu sa-si consume zilele cu un batrin
6
0
O, Doamne! Pe mosul asta, il cauta moartea pe acasa si el ademeneste tinere, care pot fi ficele lui !? Pleaca femeie, esti tanara, esti frumoasa! Ce sa-ti ofera mare fustangiu, care si-a bagat nevasta in pamant ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614