REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, bătută cu bestialitate. A stat o lună în spital

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, bătută cu bestialitate. A stat o lună în spital

Replica API 27 noiembrie 2019 | 00:00 1353

Narcisa Balaban

foto: Click!

Narcisa Balaban, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, cu care are și un copil, este parte vătămată într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Focşani, după ce a fost bătută cu bestialitate. Agresorul este un bărbat din trecutul Narcisei, iar actele de violenţă au avut loc la sfârşitul lunii mai 2019. Femeia a avut nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale.

Cornel M. a fost trimis în judecată pe 16 noiembrie pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Cei doi au avut cu mulţi ani în urmă o relaţie încheiată atunci când bărbatul a fost condamnat la închisoare, pentru tâlhărie.

După ce a ieşit din puşcărie, bărbatul a terorizat-o pe femeie, iar la finalul lunii mai 2019, timp de mai multe zile la rând, a ameninţat-o. Totul a culminat în ziua de 31 mai, când a intrat în casa femeii.

Din rechizitoriul procurorilor, rezultă că fostul iubit a bătut-o pe Narcisa Balaban, care a cerut şi obţinut ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni, agresorul fiind cercetat ulterior penal. „În jurul orelor 24.00 a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară”, se arată în motivarea acţiunii prin care s-a admis emiterea ordinului de protecţie. La audieri, el a recunoscut că a lovit-o pe femeie.

Narcisa Balaban s-a constituit parte civilă, cerând 17.000 de euro pentru îngrijirile medicale, argumentând şi faptul că a fost nevoită să renunţe la o emisiune televizată săptămânală care i-ar fi adus bani mulţi.

Fosta iubită a lui Guţă a avut şi ea în trecut probleme cu legea. În 2014 a fost judecată şi chiar condamnată la puşcărie, pentru tâlhărie, după ce a intrat în casa rivalei sale, la vremea aceea o altă amantă a lui Nicolae Guţă, cunoscută ca "Beyonce de România", aplicându-i o corecţie fizică şi furându-i din casă bijuteriile de aur.

Narcisa Balaban, Nicolae Guță

foto: arhivă personală

Narcisa Balaban a stat atunci mai multe zile în arest şi a fost condamnată, în primă instanţă, la 4 ani şi 2 luni închisoare pentru tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe. La apel, însă, părţile s-au împăcat şi femeia a rămas în libertate.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cind te amesteci in tarite te maninca porcii.Daca te inhaiti cu astia,asta-i consecinta.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367