REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fosta iubită a lui Rod Stewart face dezvăluiri despre celebrul artist: „Îi plăcea să-mi poarte lenjeria intimă!“

Fosta iubită a lui Rod Stewart face dezvăluiri despre celebrul artist: „Îi plăcea să-mi poarte lenjeria intimă!“

Replica API 21 ianuarie 2020 | 00:00 459

Britt Ekland, Rod Stewart

Povestea lor de iubire s-a întâmplat acum mulţi ani, însă Britt Ekland are nişte amintiri spumoase despre Rod Stewart

Ajunsă la 77 de ani, actriţa suedeză Britt Ekland a simţit nevoia să rememoreze nişte amănunte picante din relaţia ei de doi ani cu Rod Stewart (75), desfăşurată între 1975 şi 1977. Astfel, fosta Bond Gril a povestit că Rod este singurul ei ex de care s-a despărţit cu scandal şi cu care a rupt orice comunicare ulterior. Aşa se şi explică de ce acum a făcut acest gest de a dezvălui, bunăoară, că lui Rod îi plăcea să poarte chiloţii ei.

Totodată, Britt susţine că Rod nu stătea prea bine cu banii în acea perioadă - de aceea o punea pe ea să plătească chiria, în schimb el îşi arunca banii pe haine de firmă, iar ei nu-i cumpăra niciodată nimic. De notat că această relaţie a venit pentru Britt după ce divorţase de celebrul comediant Peter Sellers, cu care are o fiică, Victoria, divorţul survenind pe motiv de violenţă domestică din partea lui. "Peter îmi dăduse cardul lui de la Harrods, dar nu l-am folosit niciodată pentru altceva decât lucruri de bază, absolut necesare. Lumea credea că el îmi cumpăra costume Chanel, dar eu le copiam, comandându-le la croitoreasă. Niciodată nu am fost o femeie întreţinută. Mereu am muncit şi mi-am plătit singură lucrurile. Totuşi, a fost ciudat apoi, când eram cu Rod Stewart, să merg cu el la shopping şi să-l urmăresc cum îşi cumpără haine de la Yves Saint Laurent, iar mie nu-mi ia nimic. Iar eu mai şi plăteam 100 de dolari pe lună pentru spaţiul în care locuia cu mine", a declarat ea pentru Mail on Sunday. Ce-i drept, Ronnie Wood, chitaristul de la Rolling Stones, a povestit şi el cândva că Rod Stewart este foarte zgârcit... "Mai mult, mai şi împrumuta lenjerie intimă de la mine", a continuat Britt. "Îi plăceau mai ales chiloţii mei din mătase. Pe aceia îi purta des!"

Mulţi dintre fanii lui Rod îşi vor aminti acum că artistul a experimentat o perioadă în care purta colanţi şi avea mişcări de dans despre care mulţi comentau că ţineau de cealaltă comunitate sexuală... Şi nu e greu să ni-l imaginăm dansând prin casă în chiloţi de femeie şi cântând: "Do Ya Think I'm Sexy?". Rămâne, totuşi, întrebarea, de ce o doamnă de 77 de ani ar simţi nevoia unor astfel de dezvăluiri lipsite de eleganţă, la 43 de ani de la încheierea relaţiei cu Rod, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218