REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fosta iubită a 'prinţului' Adrian Cristea, lovită de tren. A suferit răni grave la cap

Fosta iubită a 'prinţului' Adrian Cristea, lovită de tren. A suferit răni grave la cap

Replica API 12 decembrie 2019 | 00:00 381

Accident feroviar grav în judeţul Prahova, victima fiind Daniela Oloş, fosta iubită a lui Adrian Cristea. Tânăra de 35 de ani a fost găsită în comă, marţi sera, pe un câmp între Gara Tomșani și Gara Cricov. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă tânăra lovită de tren a încercat să se sinucidă sau a fost victima unei agresiuni.

Accidentul în care Daniela Oloş a fost lovită de tren marţi seara a fost anunţat de o persoană, care a sunat la 112. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, iar ISU Prahova a intervenit cu un echipaj de pompieri și un echipaj SMURD.

Din raportul întocmit de poliţişti, victima este Daniela Oloş. Aceasta a fost găsită în stare de inconștiență cu traumatism cranio-cerebral grav, fractură la mână și traumatism toraco-abdominal, dar și traumatism de bazin. Poliţiştii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident, o tentativă de sinucidere sau femeia ar fi fost victima unei agresiuni. Ei cercetează împrejurările în care aceasta a ajuns pe câmp.

Daniela Oloş a fost doar o lună iubita lui Adrian Cristea

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că tânăra de profesie actriţă ar fi venit din Bucureşti cu maşina. A oprit în Gara din Ploieşti şi a luat de aici un tren spre Mizil. Între Crocov şi Tomşani, s-ar fi aruncat din el sau ar fi fost împrinsă pe şine.

„Pacienta a rămas internată la Secția Terapie Intensivă. A fost adusă în comă GCS 4. Momentan nu s-a intervenit chirurgical, din cauză că este în stare gravă. Prognosticul este rezervat”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești. Tânăra urmează să fie transferată la Bucureşti.

Daniela Oloş a devenit cunoscută după s-a iubit cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Actriţa avut o relaţie cu acesta în urmă cu cinci ani, însă cei doi nu au stat prea mult timp împreună. Daniela a fost iubita lui Cristea doar o lună, iar pe atunci se recomanda Carla şi era roşcată.

Daniela Oloș a apărut în cel mai recent sezon iUmor, unde nu a reușit să convingă juriul cu numărul ei. Tânăra a avut un număr de stand up în care s-a autoironizat, însă doar Delia a fost cea care i-a apreciat umorul. Fosta iubită a lui Adrian Cristea și-a găsit vocația ca atriță, în urmă cu ceva timp. Alături de o prietenă, Daniela Oloș și-a făcut o trupă de comedie cu numele „Helău Pissy”. Daniela Oloș spera să dea lovitura în showbiz.

„Viața are întotdeauna suișurile ei, dar și momentele mai puțin plăcute! Indiferent de ce se întâmpla ... nu renunța niciodată la visul tău! Visul meu? Sa văd proiectul Helau Pissy cum urcă pe online tot mai mult!”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Accident de tren ca accidentul creatorului de moda cu tancul ROVER. Ceva prafuri, ierburi sau prea mult alcool?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614