REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fosta lui Ronaldo, modelul Gemma Atkins, rupe tăcerea despre noaptea de amor cu fotbalistul

Fosta lui Ronaldo, modelul Gemma Atkins, rupe tăcerea despre noaptea de amor cu fotbalistul

Replica API 30 iunie 2022 | 00:00 1089

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, Gemma Atkinson, a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu celebrul fotbalist. Modelul în vârstă de 37 de ani a avut o idilă pasională cu Ronaldo, în 2007, însă abia recent a vorbit despre cum au decurs lucrurile între ei.

Gemma Atkins, Ronaldo

Gemma Atkinson este una dintre faimoasele blondine din showbiz-ul de peste hotare. Înaltă, voluptoasă și cu ochi albaștri, Gemma i-a sucit mințile lui Ronaldo și împreună au avut o aventură pe vremea când atacantul de la Manchester United ducea o viață de lux și organiza party-uri asemenea unui adevărat rock-star.

Gemma Atkinson a vorbit abia recent, la 15 ani după relația cu Ronaldo, despre cum a decurs prima lor întâlnire.

Deci cum au petrecut cei doi atunci când s-au cunoscut? Șampanie? Cluburi? Nici vorbă! Modelul a dezvăluit că a mers cu fotbalistul la ea acasă și au băut împreună un ceai de plante și s-au uitat la un serial de comedie britanic. În concluzie, o întâlnire cu ,,rebelul" Ronaldo în vremurile sale de glorie se desfășura pe ideea ,,Netflix & chill".

„Ne-am dus la mine acasă, am băut băut câte o cană de ceai și ne-am uitat la serialul de comedie «Only Fools And Horses». Nu știu dacă îi mai place acum, dar părea destul de entuziasmat la vremea aceea.”, a declarat Gemma Atkinson despre idila cu Ronaldo.

Cine este Georgina, cea care i-a furat inima lui Ronaldo

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la toate celelalte dive din viața sa, atunci când a întâlnit-o pe actuala sa parteneră, Georgina Rodriguez, în 2016. Fotbalistul tocmai pusese punct unei relații de cinci ani cu faimoasa Irina Shayk, iar în momentul când a văzut-o pe Georgina a fost dragoste la prima vedere.

Deși viața Georginei Rodriguez a devenit subiect de documentar pe Netflix, pe vremea când l-a întâlnit pe Ronaldo, ea era doar o simplă vânzătoare într-un magazin de lux. Viața ei s-a schimbat pentru totdeauna, în momentul când Cristiano Ronaldo a intrat pe ușa magazinului Gucci, unde lucra și a pus ochii pe frumoasa brunetă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102