REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fosta şefă a creşelor și-a RECUPERAT COPILUL! Tatăl încă este căutat de polițiști

Fosta şefă a creşelor și-a RECUPERAT COPILUL! Tatăl încă este căutat de polițiști

Replica API 27 aprilie 2019 | 01:14 545

Cezara Popescu, fost șef al Serviciului de Administrare a Creșelor din cadrul Primăriei Constanța, actualmente șefă centru de zi în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, și-a recuperat copilul. Se pare că acesta s-a aflat pe raza stațiunii Predeal. Fostul soț încă este căutat pentru a fi tras la răspundere de către oamenii legii.

La sediul Secției 1 Poliție, în data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, s-a prezentat o femeie, în vârstă de 35 de ani, alături de un minor, în vârstă de 6 ani, despre care s-a stabilit faptul că este cel căutat de polițiști din data de 12 aprilie a.c..

Din declarațiile femeii în cauză a reieșit faptul că minorul s-ar fi aflat pe raza stațiunii Predeal, împreună cu tatăl său.

Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe perioada cât a lipsit.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a măsurilor privind ordinul de protecție.

Bărbatul este căutat în continuare de polițiștii constănțeni, în vederea tragerii acestuia la răspundere.

Amintim că, în data de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în data de 11 aprilie a.c., în timp ce se afla cu copilul pe un teren de sport, fostul său soț ar fi luat copilul, în vârstă de 6 ani, și ar fi plecat cu acesta.

Tot cu ocazia audierilor, femeia le-a adus la cunoștință polițiștilor despre faptul că, la data de 9 aprilie, a fost emis un ordin de protectie de către Judecătoria Constanța, pe o perioadă de 6 luni, pe numele bărbatului în cauză, constând în interdicția de a se apropia de ea sau de minorii aflați în întreținerea acesteia.

Începând cu data de 12 aprilie, polițiștii constănțeni au desfășurat zilnic activități de căutare a bărbatului. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei și în urmărire în toate județele din țară.

Polițiștii constănteni au luat legătura cu apărătorul ales al bărbatului, care a precizat faptul ca bărbatul nu a luat la cunoștință despre emiterea ordinului de protecție.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în urma divorțului dintre cele două persoane, s-a decis ca autoritatea părintească asupra minorului sa fie exercitată de ambii părinți.

Polițiștii Secției 1 au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție.

Citește DETALII AICI:

Fosta şefă a creşelor trăieşte un COŞMAR: ‘De două săptămâni NU ŞTIU NIMIC DE COPILUL MEU! L-a luat fostul soţ cu forţa!’

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un fost carder lucreaza la curtea de conturi,ce sperante sa mai avem de la tara asta????
0
0
Femeia face un oral elucubrant,iti suge si maduva din sira spinarii,mie mi-au tremurat genunghii 3-4 ore...
1
1
Cezara, intoarce-te la mine si iti va fi bine ! Si tie, si la toti de la Puppy.
4
2
Daca tatal si ar fi abandonat copilul atunci ar fi fost o fapta de condamnat... dar pentru faptul ca un tata isi cauta copilul pentru a petrece timp cu el ... nu stiu ce lucru rau este in asta. In fond e unul din parinti. Extrem de urata treaba cu spalatul rufelor in public. Spune mult despre caracter
6
1
hinghereasa orasului, care a spoliat bugetul orasului prin contractele primite pt puppy vet unde administratori de fatada erau daniel radu, sora ei martinez dima elena, apoi popescu
7
1
Aceasta muiere este o curva ordinara de care au beneficiat toti din primarie , dupa care s-a mutat la consiliul judetean unde ii ia la rand la futut...
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367