REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fosta şefă a Poliţiei Locale din Mangalia, prădată de hoţi: i-au luat toate bijuteriile şi laptopurile

Fosta şefă a Poliţiei Locale din Mangalia, prădată de hoţi: i-au luat toate bijuteriile şi laptopurile

Replica API 13 februarie 2014 | 00:00 123

Mihaela Andrei spune că un PC l-a "reperat" prin Constanţa

Mihaela Andrei spune că un PC l-a "reperat" prin Constanţa

Casa fostei şefe a Poliţiei Locale din Mangalia a fost spartă de hoţi, chiar în timpul zilei! Poliţiştii au declarat, pentru "Replica" de Constanţa, că atacul a fost dat miercuri, 12 februarie, în intervalul orar 9.00 - 11.00, în timp ce Mihaela Andrei se afla la serviciu, tot în cadrul Poliţiei Locale din localitate.

În jurul orei 11.00, aceasta a primit un apel telefonic, culmea!, de pe un număr al ei, respectivul telefon mobil fiind lăsat acasă. Aşa şi-ar fi dat seama că ceva nu este în ordine şi a plecat într-un suflet către imobil. Odată ajunsă la faţa locului, gândurile negre s-au adeverit. Uşa locuinţei era deschisă, iar interiorul răvăşit. A sunat la Poliţie, o echipă sosind imediat la faţa locului şi demarând cercetările. Mai multe bunuri au fost furate, un laptop, ipod, telefon mobil şi bijuterii din aur, prejudiciul ridicându-se la 35.000 de lei. În urma cercetărilor, oamenii legii au bănuiala că laptopul a fost dus la o casă de amanet din municipiul Constanţa.

"Da, aşa este, mi s-a spart casa. Mi-am dat seama pentru că m-au sunat de pe un telefon mobil ce-l aveam în casă. Cred că au vrut să-l fure, să-l bage repede în buzunar şi s-a apelat. Mi-au dispărut mai multe lucruri, toate bijuteriile din aur, laptopuri, tablete. Însă, au ales doar cele marca Apple. Doar pe acelea le-au luat. Cele mai puţin performante le-au aruncat pe scări. Au şi vandalizat prin casă, este dezastru aici. Nu bănuiesc pe nimeni, dar sunt sigură că sunt puştani. Un laptop l-am cam identificat, pentru că aveam un program instalat în el şi puteam face acest lucru de pe telefonul mobil. Se pare că este prin municipiul Constanţa, dar nu ştiu exact zona. Poliţia ştie", a declarat, pentru "Replica", Mihaela Andrei. Tot ea a menţionat că nu avea sistem de supraveghere. Cercetările continuă pentru prinderea şi tragerea la răspundere a făptaşilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614