REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Foştii pedelişti au luat foc după declaraţiile lui Dragomir! Copreşedintele PNL Constanţa, acuzat că "umblă cu cioara vopsită"

Foştii pedelişti au luat foc după declaraţiile lui Dragomir! Copreşedintele PNL Constanţa, acuzat că "umblă cu cioara vopsită"

Replica API 7 decembrie 2015 | 15:55 395

În cadrul unei conferinţe de presă a PNL, susţinută la Constanţa, luni, 7 decembrie, Gheorghe Dragomir a vorbit despre unele cerinţe ale foştilor membri din PDL, şi anume să se poată înscrie în partid sau să candideze şi cei care ar fi fost cercetaţi pentru... corupţie.

Declaraţiile lui Gheorghe Dragomit au inflamat spiritele foştilor pedelişti, care comentează că “este o minciună”. “A existat o dezbatere, au fost propuneri, iar în final ele au fost votate în unanimitate. Dacă cineva nu era de accord cu eliminarea anumitor puncte din decalog, de ce nu s-a abţinut, de ce nu a existat măcar un vot împotrivă. Toţi au votat pentru, inclusiv domnul Dragomir, care acum umblă cu cioara vopsită”, a declarat un fost pedelist, care nu a dorit să îi fie făcut public numele.

Contactat de Replica, fotul pedelist George Măndilă a declarat că el nu face judecăţi de valoare şi că nu comentează declaraţiile lui George Dragomir. “Dânsul este copreşedinte al PNL Constanţa, este vector de imagine, poate convoca oricând o conferinţă de presă în care să transmită ce doreşte”, a spus Măndilă. Întrebat cine a propus la şedinţa de sâmbătă eliminarea anumitor puncte din “decalog”, Măndilă a spus că au fost mai mulţi membri PNL, că a fost o dezbatere “democratică” şi că în final toată lumea a votat “pentru”.

Contactată de Replica, Sorina Tuşa, copreşedinte al PNL Constanţa, a declarat că nu ştie de ce s-a exprimat George Dragomir în termeni precum "fost PDL", de vreme ce în prezent, ca urmare a fuziunii dintre PDL şi PNL, există un "mare PNL". "Într-adevăr, au existat membri din rândul PNL Constanţa care au propus să fie eliminate b şi c de la punctul 10 privind corupţia. A existat o dezbatere, votul a fost unanim. Propunerile vor fi tranmise la centru, iar pe data de 11 decembrie va fi votată forma finală a criteriilor privind candidaţii PNL la alegeri", a declarat Sorina Tuşa. Ea a admis că s-ar putea ca exprimarea lui Dragomir - "unii colegi din fostul PDL" - să fi fost una "nefericită". "Este Partidul Naţional Liberal şi, de vreme ce la şedinţă, la dezbatere, s-a ajuns la un vot unanim, înseamnă că fuziunea este un succes" şi nu sunt probleme la Constanţa, a mai spus Tuşa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614