REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Foștii șefi de la Rutieră, Dancu și Sobaru, în competiție pentru comanda IPJ

Foștii șefi de la Rutieră, Dancu și Sobaru, în competiție pentru comanda IPJ

Replica API 30 aprilie 2018 | 23:53 831

Odată cu anunțul privind concursul pentru ocuparea funcției de inspector-șef al Inspectoratului Județean de Poliția (IPJ) Constanța, au apărut și candidații. În cursă au intrat 3 polițiști cu greutate la nivelul județului Constanța. Aceștia sunt comisarul-șef Constantin Dancu, actualmente împuternicit la comanda Inspectoratului, comisarul-șef Ciprian Sobaru, adjunct al IPJ Constanța, și comisarul-șef Constantin Adrian Glugă, în momentul de față comandant al IPJ Brăila. ”Înscrierile s-au terminat, suntem 3 persoane care am intrat în cursă, iar acum, încrezător, sper să am succes”, ne-a declarat Constantin Dancu.

De precizat că ambii candidați de la Constanța, Dancu și Sobaru, au activat împreună în cadrul Serviciului Poliție Rutieră Constanța, Constantin Dancu fiind comandantul acestuia, iar după numirea sa la conducerea IPJ, comanda Serviciul Rutier a fost preluată de Ciprian Sobaru care, începând din luna februarie 2018, a fost împuternicit pe postul de adjunct al IPJ.

În ceea ce-l privește pe Constantin Adrian Glugă, acesta s-a înscris încă de anul trecut la concursul pentru ocuparea acestei funcții, programat inițial pentru luna august 2017. Între timp, concursul s-a blocat, după care a fost reprogramat pentru data de 17 mai a.c.. Anul trecut, Glugă a anunțat că nu va renunța la concursul privind ocuparea acestui post de la Constanța, după cum a declarat în fața jurnaliștilor, mai ales că la Constanța poate urca la gradul de chestor, în comparație cu instituția de la Brăila, unde maximul este ”comisar șef”.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ne dam si noi seama in ce hal de compatimire a ajuns IPJ Cta . Sa ajungi sa alegi intre un inginer figurant, un descendent al mafiotilor Jipa si Balan si un vorbitor pe nas .. Unde sunt profesionistii ?? S-a ales praful de Politia Romana pt ca au mancat-o politicienii pe paine .
0
0
Dl. Dancu, un adevarat profesionist care a demonstrat de-a lungul carierei ca merita postul pe deplin. A plecat de la baza si a ajuns in varf ! Mult succes !
2
0
betiv notoriu din Cernavoda.Ce bine ca pulimea din m.a.i se ocupa dd alte dosare minore decat cele cu crime,droguri si alcool.Asta este viata in Roumania cand ai sutele de mii de euro si deja au ajuns la beneficiari.SCLAVII SI ARGATII LA PUSCARIE !
2
0
In atentia OPC, mergeti la ofciul postal 9 ca angajatii in frunte cu directoarea sunt mai presus ca statul, cheltuiesc pensiile la oameni si le dau cu intarziere cand vor ei.
3
0
Mult succes dle Dancu.
2
9
Sa vina orcare altul numai Dancu NU ! Sa-l vad pe betivul de Cristea primar si pe Racaru sefu de post de la Costinesti cane-i mai tolereaza beti la volan prin comuna,nereguli rezolvate pe calea prieteniei si cardasiei .Mult succes celorlati doi care mai candideaza impotriva lui Dancu!
8
3
Au mai venit doi prin 2001 , unul Jipa cu o Dacie 1400 de-i cadeau tablele si dupa 3 ani s-a pwnaionat cu un viloi altele si alt malai mare Balan care si-a tras ginere primar la Eforie . Doi bizoni comunisti cu accent de molfoveni si apucaturi staliniste !
16
1
Sunt un sifon
4
0
Nitoi era bun acolo, el stie bine cum e afara si inauntru. El e la fel ca Dancu iubit de toti cei care se descurca . Asa e in Rominika , jmekerii se descurca.
6
2
Un inginer sef la ipj mafia PSD
7
2
Un profesionist care stie exact ceea ce face!Constanta nu a avut pina la DANCU nici un srf care sa faca ceva.Au venit din Braila cu toti interlopii
5
9
Lolek, Bolek si inca unul...mai rau nu se putea
13
2
Indiferent cine vine la ipj sa nu imi scoata dosarul meu din sertarul unde stau dosarele cu crime si blaturi.
9
3
cu scutierul sau Sobaru. Oare cine castiga ?
10
1
Are vreunu academia de politie ? Nu de subingineri sau dreptul facut la particular. Sa fim seriosi !
15
3
As fi vrut ca cei din comisie sa fie anuntati in cu 2 ore inainte de concurs...sa fie izolati sa faca subiectele siatunci sa vezi ca nota 2 o sa fie mareeee!
19
1
Cum sa vina de la Braila cineva....sa ne arate noua pe unde se pisa chefalu' .....cand Braila geme de nenorociti care isi vad de mizeriile lor nestingheriti ??!!?? A curatat Braila de nenorociti si vine aici sa ne arate cum se face ??!!??
16
4
Au mai fost unii de la Braial! Au facut praf judetul
21
1
Profesionistii de la investigatii criminale, economic cercetari penale nu se inscriu la concurs? Rusine sa le fie! Candva mandria IPJului
13
6
Dancu cred ca este singurul care mai face ceva ptr politia asta si plus ca e prea smecher sa nu castige
14
19
Ce scena de teatru mai este si asta? Sincer,in cazul in care Sobaru ar castiga concursul pot afirma ca soarta ipj va fi mult mai buna,invlusiv a lucratorilor! Omul asta are caracter,nu are aere ca Dancu insa ma frapeaza cum poate candida el inpotriva dulaului? Chiar ii dorec lui Sobaru sa castige sefia ipj pt ca o merita,iar cine are de spus ceva sa o faca acum daca nu sa taca pe vecie! Pot afirma cert ca niciun politist nu a fost pus in situatia de a fi injosit de influenta acestui om. Succes
21
5
Si totusi un inspectorat de politie condus de un inginer auto.....cu toate cursurile lui post.....plus bubele de rigoare adunate de-a lungul "stralucitei" cariere!???
18
4
Dancu om seriors capabil,,,,,Sobaru are aere in cap.
11
20
Este de departe cel mai competent !
14
23
La cat de eficienta a fost si este Rutiera locala, parca mi-l doresc pe Gluga. Lui Dancu inca nu i s-au sters cerculetele maro de pe nas, din epoca Mazare.
24
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218