REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul consilier Dan Liviu, dat pe mâna Parchetului! Adio, candidatură la Primăria Cernavodă!

Fostul consilier Dan Liviu, dat pe mâna Parchetului! Adio, candidatură la Primăria Cernavodă!

Replica API 16 martie 2018 | 22:56 639

Dan Liviu

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă și fals în declarații în cazul a 12 foști și actuali aleși locali, între care și Dan Liviu, fost consilier local al orașului Cernavodă.

Potrivit ANI, în perioada deținerii mandatului 2012 - 2016 de consilier local al orașului Cernavodă, SC Dan Autocond SRL, societate comercială la care persoana evaluată deține calitatea de asociat unic și administrator, a încheiat două contracte de prestări servicii cu SC Utilități Publice Cernavodă SRL și cu SC Utilități Publice - Gospodaria Comunală SRL (societăți comerciale în care Consiliul Local Cernavodă deține calitățile de asociat majoritar și respectiv asociat unic).

De asemenea, Agenția Națională de Integritate a constat indicii de săvârșire a infracțiunii de „fals în declarații”, întrucât nu a menționat în declarația de interese depusă în calitate de consilier local la data de 2 iunie 2014 contractele de prestãri servicii încheiate de S.C. Dan Autocond SRL, cu SC Utilități Publice Cernavodă SRL și SC Utilități Publice-Gospodărie Comunală SRL, împiedicând astfel constatarea, de cãtre orice persoanã fizică sau juridică - inclusiv Agenția Națională de Integritate, a cazului de incompatibilitate în care se află începând cu data de 25 aprilie 2014, situație ce atrage încetarea de drept a mandatului de ales local. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Prin urmare, Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângã Judecătoria Medgidia, în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de cãtre Dan Liviu a infracțiunii de fals în declarații prevăzute de dispozițiile art. 326 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal.

De precizat că această lovitură spulberă planurile de candidatură la Primăria Cernavodă în 2020.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate magda t te ajuta
0
1
Preda este cel mai periculos 'om'de la Getnic,o zdreanta !
2
0
L-ai ghicit pe mancatorul de cacat mai e fisu si Cosita
2
0
Opa, sa iritat tiganu de Preda!
5
1
Boule te fute grija de banii lui Gety ? !stai in banca ta ca ala e mai hot ca deserventul !
1
0
La Getnic Cernavoda deserventul de pe freza de asfalt fura motorina si o vinde,el are, logan alb pe banzina!
4
0
Te iubesc nasule.
2
1
Ma doare in pula dw diana , o folosesc si cand gasesc una buna ma pis pe diana o curva si o oportunista
6
4
PUSTI MALAKA . SA SE DISTRUGA ORICARE PARTID AL MAI SUSTINE PE JDREANTA ASTA. AM VOTAT PE BASE DE DOUA ORI SI ASTA VENEA PE URMA VOTANTILOR SA LE SARA LA CAP. IAR ACUM BASE ESTE REPREZENTAT DE ACEASTA SCURSURA. NE-AM LUPTAT CU TOTI CORUPTII PENTRU CA BASE SA CASTIGE PREZIDENTIALELE , IAR ACUM TREBUIE SA LUPTAM DE DOUA ORI MAI TARE SA DISTRUGEM CANCERUL CARE SA PRODUS PRIN ACEASTA ZDREANTA DE PALAZ
4
1
ba Salame! pana la ora la care ai postat, nu ti se sculase? vorbeste cu popa sa faca incantatii si pentru tine, desi se pare ca nu sunt functionale.. lasa dracu mancarea si date pe sport! se termina proastele care se imperecheaza cu tine din obligatie!!!
7
1
Aceasta cocota analfabeta are tupeul sa candideze la Cernavoda ! Ma cretinule crezi ca ne am tampit sa te votam?
4
6
Acest om este un FIRFIZON si o COCOTA care este un AFEMEIAT, a incercat sa REPREZINTE orasul Cernavoda dar sa cacat pe el, un om slab si LIBIDINOS
8
4
mai este un liviu si la navodari
1
1
Eu sunt sefa sefelor...Am in sange puterea si in cap gandul la maciuca asta este cumva eriditar.Cine misca in primarie il pun la punct.Bietul Liviu Necoita de cand i -am dat pasarica sa se joace cu ea i-am luat mintile, nu mai iese din primarie.Nici mancarea nu-i mai place.Ce inseamna si pasarica sta ?.
12
5
Un libidinos la fel ca Livache au in cap numai femei ! Preoteasa e jupaneasa in primarie toata lumea sta drepti !
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367