REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fostul consilier Rezeanu s-ar putea întoarce în funcție. A câştigat la Tribunal

Fostul consilier Rezeanu s-ar putea întoarce în funcție. A câştigat la Tribunal

Replica API 5 octombrie 2017 | 22:50 317

Romeo Rezeanu

Fostul consilier local Romeo Rezeanu, din partea Partidului Național Liberal Constanța, a câștigat împotriva Instituției Prefectului Constanța, decizie luată de către Tribunalul Constanța. Mai precis, se „admite cereera formulată de către reclamantul Rezeanu Romeo Caius, în contradictoriu cu pârâtul Instituția Prefectului Județului Constanța - Prefectul Județului Constanța.

Dispune suspendarea Ordinuli nr. 277/21.06.2017 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța al reclamantului și declararea ca vacant a locului de consilier local”. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin recurs. Asta înseamnă că Romeo Rezeanu s-ar putea întoarce pe fotoliul de consilier local.

„Deocamdată este un ordin de suspendare al hotărârii prefectului, în mod normal acest ordin de suspendare din partea Judecătoriei trebuie să fie executoriu, imediat, dar să vedem acum când va lua în calcul consiliul o nouă hotărâre prin care iau act de decizia Tribunalului. Să vedem ce se întâmplă mai departe. Prefectul a greșit atunci. Venise decizia de la partid fără ca partidul să aștepte ca noi să urmărim toate formele de atac. Noi atacasem la comisiile de arbitraj, ei nu ne-au așteptat să vadă deciziile acestor comisii. Au trimis la prefectură, Prefectul a dat și el ordin fără să aștepte acel ordin”, a declarat fostul consilier pentru cotidianul „Replica de Constanța”.

Reamintim faptul că în același timp și consilierul Horia Căliminte a depus aceleași acte simultan la Tribunalul Constanța pe aceeași speță și urmează să primească, cel mai probabil după cum a declarat acesta, un răspuns 100% asemănător.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezeanu si-a castigat doar linistea lui interioara si poate orgoliul ... Il invit sa lase locul cuiva educat in ale politicii
0
0
vreti sa-i luati locul. Daca faceti curat in jegoasa Constanta va invit in fotoliu. Dar esti in stare? Sau sunteti doar niste ciorditor ca toti din tagma parlamentarilor fustrat ca nu ati prins vreun post caldut de unde sa va treaca mierea printre degetele pe buzele amantelor sau partenerelor de viata ca neveste nu va permiteti. O aveti prea mica ...
0
0
Din pacate mandatul lui Rezeanu nu o sa fie lung avand in vedere caracterul lui.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218