REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fostul deputat constănţean Marian Vasiliev, numit vicepreşedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Fostul deputat constănţean Marian Vasiliev, numit vicepreşedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Replica API 17 ianuarie 2017 | 18:08 629

În Monitorul Oficial al României din data de 16 ianuarie a fost publicată decizia semnată de premierul Sorin Grindeanu, privind numirea constănţeanului Marian Vasiliev în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. Amintim că Marian Vasiliev a fost deputat din partea PPDD, apoi UNPR în mandatul legislativ trecut.

Marian Vasiliev a fost, pentru o perioadă scurtă, şi primar al oraşului Murfatlar, dar şi preşedinte al Crucii Roşii Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptiuuuu drace am crezut ca esti mort.Ce fata de stres ai.Ma insel s-au esti PPDD-ist.Dragule rupe ariciul rupe cactusul fa tot ce poti sa dai frumiii.
0
0
A fost senator si nu deputat. Nici nu stiti pe ce planeta va aflati, ziaristii vietii. La fel ca toti desteptii care comenteaza si habar nu au de diferentele dintre functiile din aceasta tara. Oameni care stau pe internet si critica aiurea, fara ca macar sa cunoasca persoana in cauza.
2
0
A FOST SENATOR, NU DEPUTAT.
2
0
Daca tara asta a ajuns sa fie condusa de asemenea specimen retardat trebue sa emigram
0
3
nu a fost deputat din partea UNPR. mai cititi si dupa aceea publicati. va faceti de ras
4
0
Sa-i sugeti testiculele voi astia care il cunoasteti asa bine
2
6
Stiu 'personajul' foarte bine! Este o nulitate atat din punct de vedere caracter, cat si intellectual. Cine-l sustine are mici beneficii deoarece, asemenea persoana nu are ce cauta in functii de reprezentare.
7
5
Un produs al serviciilor votat de prostime. A trecut pe la multe partide.Peste tot a oripilat .Nimeni nu-l vrea si totusi obtine functii!!!
8
5
Vasiliev a fost si este un Dinu Paturica al zilelor noastre. Adca, pt cine nu stie, o javra care si-ar vinde si sufletul pt un scaun caldut. Omul asta este atat de nepregatit incat nimeni nu il vrea pe langa el. Un demn reprezentant al clasei politice de la noi: prost, fudul si hot.
10
5
si-a facut omul relatii de a pus mana pe o asa functie, fraierii care l-au votat au ramas cu sperantele si cu nimic din partea acestui fost nimeni devenit senator votat de niste nimeni...
9
5
Felicitari!!!
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614