REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul director de la Drumuri, pensionarul Niculae Gheorghe încasează un salariu de 8.000 de lei de la Primăria Băneasa

Fostul director de la Drumuri, pensionarul Niculae Gheorghe încasează un salariu de 8.000 de lei de la Primăria Băneasa

Replica API 18 mai 2018 | 23:22 727

Ce noroc pe el! A devenit administratorul public al oraşului

Ce noroc pe el! A devenit administratorul public al oraşului

Niculae Gheorghe

Fost consilier judeţean PRM şi fost director în cadrul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa, Niculae Gheorghe este un personaj senzaţional: a fost declarat incompatibil la un moment dat (dar e „caz închis”) şi a fost acuzat că a încasat, pe blat, salariu şi pensie timp de un an de zile. În paralel, RAJDP închiria şi maşini de la firma sa (utilajele de 200.000 de euro, cumpărate din leafa de bugetar, apar menţionate şi într-un raport al Curţii de Conturi!), dar a căzut în picioare!, cum s-ar spune.

Se speculează că a reuşit să iasă basma curată din încurcături pentru că ar fi contribuit la „înfundarea” lui Nicuşor Constantinescu în dosarul legat de activitatea RAJDP. Că e sau nu aşa, nu băgăm mâna în foc, în schimb, avem o certitudine: de circa un an de zile, pensionarul Niculae Gheorghe este administratorul public al oraşului Băneasa!

Cu un salariu de 80 de milioane de lei vechi de la Primăria Băneasa, fostul director de la RAJDP şi-a adăugat, spun anagajaţi din administraţia locală, şi spor de 50% la salariu pentru implementarea unor proiecte cu finanţări nerambursabile.

Desigur, frustrarea funcţionarilor de la Primăria Băneasa pare a fi suficient de mare de vreme ce au ţinut să „transpire” aceste informaţii. Ba, au mai adăugat respectivii: „Cam mulţi bani pentru cineva care vine doar două zile pe săptămână la primărie!”. De precizat că primarul localităţii Băneasa, Paul Coliş, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere referitor la această „minune”.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/afacerile-unui-sef-rajdp-in-2009-niculae-gheorghe-cumpara-pentru-firma-sa-utilaje-de-200-000-de-euro-din-leafa-de-bugetar-241051/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa merita baneasa, cand au votat au votat ca oile iau carat cu masina parca ii ducea sa le dea premiu de inteligenta acum va basicati !!!
5
0
Rusine domnilor
6
1
Ne-ati stricat ziua cu stirea asta. De aia nu pot alti tineri sa avanseze directori. Dar de procesele pierdute de Rajdp nu spuneti nimic? Sau de contractele cu utilaje? Ca el e seful?
8
0
daca nu stiati...este cel mai tare REVOLUTIONAR...al tuturor timpurilor...el este individul care a fost facut REVOLUTIONAR...la apelul bocancilor,de marele luptator al MEDGIDIEI...
7
1
La noi, numai curul se schimba-limbile raman aceleasi !
6
1
Este necesar sa facem si fapte bune!!!! Felicitari primariei!
1
11
Nea Gigi carastoian, vrem acum o poezie cu gheorghe, cu vicele Marcu care consuma motorina de 2500 lei pe luna in interes propriu ,cu contracte de arenda neplatite de primar, cu doina contabila care este sefa si nui spun nimic cifrele si conturile
8
1
ai uitat sa zici si ca doarme in apartamentul primariei si dimineata indeasa gunoiul menajer in cosul stradal din fata blocului jegosul. e pubela departe
9
0
Sa verifice cineva si srl primariei ,jaf c-an codru si acolo devize supraevaluate toate cu concursul acestui domn sustinut de boul de Paul.
10
1
paul nu mai candideaza...leo o sa fie primar
4
6
asa va trebuie daca ati votat un primar fara creier. gheorghe asta este creierul lui. si are 10000 salariu. la urmatoarele alegeri veti vedea din casa in casa 2 oameni paul si gheorghe. asa o sa il cunoasca baneasa. rusinicaaaa
14
0
Bravo Leo d-ai in gat pe hotii astia din primarie poate asa se vor potoli si vor face ceva si pentru Baneasa.O adunatura de prosti cu primarul in frunte.
16
0
Si de primele de excelenta au uitat salariatii Primariei sa va spuna? Acest individ incaseaza "prime de excelenta" in afara salariului. Si, da, vine doar 2-3 zile pe sapatamana, dar este luat de la domiciliu de masina primariei si tot asa dus inapoi,plus masa la Tabla!!! Ca de omul daca vine...nu poate sa stea nemancat!
14
0
Luati as ochelarii pe ciocan
10
1
Respect! Adriana
6
4
Si eu il cunosc...era director la Credit Bank Medgidia
4
4
Sa ne sugi pula inpreuna cu ciobanul Colis
8
3
moaca astuia o stiu de pe vremea impuscatului era sef la utc prin medgidia .mama ce al dracului era
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367