REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fostul finanţator al Clubului Dinamo şi fraţii Becali împart aceeaşi celulă. 21 de zile sunt în carantină. Botezan: Sunt liniştiţi!

Fostul finanţator al Clubului Dinamo şi fraţii Becali împart aceeaşi celulă. 21 de zile sunt în carantină. Botezan: Sunt liniştiţi!

Replica API 6 martie 2014 | 00:00 124

Alina Borcea şi-a vizitat soţul la Penitenciarul Poarta Albă

Alina Borcea şi-a vizitat soţul la Penitenciarul Poarta Albă

Fostul finanţator al Clubului Dinamo, Cristi Borcea, a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă şi a avut deja o primă vizită. Soţia sa, Alina, a mers la unitatea penitenciară cu mai multe sacoşe. Borcea a primit de la soţie mâncare şi haine. Menţionăm că Borcea împarte aceeaşi celulă cu fraţii Ioan şi Victor Becali. Timp de 21 de zile sunt în carantină.

"Stau singuri în aceeaşi celulă, în Secţia Carantină. Vor rămâne acolo timp de 21 de zile. După această perioadă, la nivelul Penitenciarului Poarta Albă se întruneşte o comisie pentru stabilirea regimului de detenţie. În cele 21 de zile, persoanele private de libertate beneficiază de patru vizite, un pachet de alimente şi convorbiri telefonice cu familia. Miercuri a fost înscriere la vizită şi s-a aprobat cererea (pentru domnul Borcea -n.r.). Sunt liniştiţi. Totul se desfăşoară normal", a declarat, pentru "Replica", Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă. Timp de 21 de zile, fraţii Becali şi Borcea nu vor putea participa la activităţile unităţii penitenciare.

"Deocamdată nu sunt incluşi într-un regim de executare a pedepsei. Acum sunt în perioada de carantină, analize medicale, toate formalităţile necesare", a explicat Botozen. În cazul celor trei deţinuţi se impune transferul la al penitenciar din ţară, asta numai dacă vor fi incluşi în regimul închis de detenţie. "În cazul în care se va stabili regim închis, noi nu avem în custodie persoane private de libertate care execută pedepse în regim închis. Avem numai regim deschis, demideschis si arestaţi prevenitiv. Pentru regim închis vorbim de penitenciarele Tulcea, Slobozia şi Rahova", a conchis Botezan.

Reamintim faptul că trei dintre greii fotbalului, condamnaţi în Dosarul Transferurilor, care s-au predat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa în cursul serii de marţi, 4 martie, au fost transferaţi la Penitenciarul Poarta Albă. În jurul orelor 00.00, toţi trei au fost transferaţi la Penitenciarul Poarta Albă. Menţionăm că Ioan şi Victor Becali şi-au făcut mutaţie pe Constanţa, pe raza Secţiei II, pe când Cristi Borcea pe raza Secţiei 1, tocmai, după cum vorbeşte gura târgului, pentru a ajunge la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde se află şi Gigi Becali. Reamintim că Ioan Becali a primit 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, Victor Becali - 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, iar Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni cu executare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614