REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul inspector general şcolar Gabriela Bucovală, în instanţă: nu acceptă calificativul 'suficient'

Fostul inspector general şcolar Gabriela Bucovală, în instanţă: nu acceptă calificativul 'suficient'

Replica API 5 decembrie 2019 | 10:33 843

Evaluarea activităţii manageriale

Evaluarea activităţii manageriale

Conducera Inspectoratului Școlar Județean Constanța, care a obținut calificativul ”suficient” la evaluarea activităţii manageriale, a contestat decizia Ministerului Educației în Instanță. Gabriela Bucovală, fostul ”general”, care a înlocuit-o pe Gabriela Costea la conducerea Liceului Traian, a depus acțiunea în octombrie, în timp ce Alina Codreanu, inspectorul școlar adjunct a inițiat procesul pe 3 decemnbrie. În nici unul din cauze nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Ministerul Educaţiei Naţionale realizează, anual, începând cu 1 septembrie, evaluarea activităţii manageriale desfăşurate de persoanele care, în anul şcolar precedent, au ocupat o funcţie de conducere la nivelul inspectoratului şcolar/casei corpului didactic. Evaluarea activităţii manageriale desfăşurate de inspectorii şcolari generali, inspectorii şcolari generali adjuncţi din inspectoratele şcolare şi directorii caselor corpului didactic se realizează pe baza fişelor de (auto)evaluare. În ceea ce-l priveşte pe fostul inspectorul general şcolar Gabriela Bucovală, calificativul obţinut nu a fost tocmai unul satisfăcător. Aceasta a obţinut "suficient". În aceeaşi situaţie s-a aflat și Alina Diana Codreanu, inspector şcolar general adjunct. Contactată la acea vreme pentru un punct de vedere, Gabriela Bucovală nu a comentat rezultatul, în timp ce inspectorul adjunct a abordat aceeaşi poziţie. Cele două au dat în judecată Ministerul Educației, acțiunea fiind înregistrată la Curtea de Apel Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti chiar prost, proasta? Asta e PSDista? Ai o obsesie? Esti paranoic, paranoica? Ia-ti tratamentul, se agraveaza...
1
0
Despre ce psd-ista vorbesti, stimabilo? Madamme Bucovala nu are nicio legatura cu PSD, are doar cu banii lui frac-su. Asta ca tot va intrebati cine o sustine. Vedeti numai psd. Coana este PNL.
1
1
asta PSDista are impresia ca este vesnica. De fapt totii hotii psdisti cred asta. Ce masuri ai luat imputito atunci cand parintii urlau ca nu mai vor sa dea bani pentru educatori invatatori si profesori. Sau esti mana in mana cu parintii pupincuristi care au o mare grija - sa adune bani pentru cadourile profesorilor.
2
1
Cred ca insuficient o reprezinta.
8
0
Maimuta cipana
9
0
Si ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie sa-ti mearga... mintea! Asa ca, de unde nu-i...
8
0
eu am fost fatata pe scaun mare da piele in birou cum sa stau eu la catreda in fatza elevilor sa ma fac de ras? inca trebuie sa apreciati ca eu stau aici si ma sacrific pentru voi pentru invatamantul constantean cand la valoarea mea ar trebui sa fiu la minister !!
6
0
Contesta in instanta? Dar ea crede in deviziile instantei? Avea de pus in aplicare hotarari definitive, si nu le-a pus! Apeleaza la instanta? Dar pana la verdict cum pote fi director cu asa un calificativ? Ministrul stie ce se intampla la Constanta?
14
0
Frunte ingusta nu se dezminte, putin circ se impunea. Comportament tipic machedonesc.
15
0
Inspectorul general a spus in presa ca dna era cea mai buna solutie pentru Traian..daca acest calificativ o recomanda pentru un liceu de elita...legea nu este aceeasi pentru toti?
17
0
Oare merita mai mult? Cata rautate are acesta doamna, de incompetenta nici nu mai vorbim. Lasa ca si cu suficient ocupa functia de director la liceul Traian, dupa ce a pacalit o copila sa iasa in presa cu niste aberatii.
22
0
Nu va mai agitati a venit Sorin Matei,o somitate........!!!!!!
12
0
Parca seamana cu Dancila...
12
0
Poate in comisia aia de evaluare era sau trebuia sa fie o prietena sau un prieten care i-a spus machidoancei:"vai draga stai linistita nu iti faci griji",cine stie?, pentru ca machidoni astia nu merg pe competenta ci pe tras sfori si uns balamale.
21
0
ATENTIE ORGANELE ABILIATAE ALE STATULUI ROMAN .!!!! VERIFICATI CUM BUCOVALA GABRIELA ESTE EROUL AL REVOLUTIEI 89 ??? CE FAPTE EROICE A FACUT ,SA INTEPAT INTR-O AGRAFA DE BIROU ??? CUM ESTE POSIBIL CA BUCOVALA GABRIELA SA BENEFICIEZE DE ACEASTA TITULATURA??? ADEVARATII EROI CARE ACUM SUNT CU TARANA CARE AU VARSAT SANGELE NU AU PRIMIT NIMIC,INSA BUCOVALA GABRIELA ESTE O EROINA,A LUPTAT CU ARMA IN MANA. ALO,ROMANIA,CUM ESTE POSIBIL,CINE O PROTEJEAZA PE ACEASTA BUCOVALA GABRIELA ???
30
0
La cei 2 cm de frunte are dreptate. Trebuia sa ia insuficient!
20
0
Nu e proasta, e doar rea. Adica proasta. Dar Miu a fost un monument total al victoriei prostiei in Romania si sudest Euro.
12
1
Daca nu accepta calificativul suficient, sa i se dea calificativul insuficient.
28
0
A venit PNL a prins curaj si contesta calificativul la fel a facut si directorul Tudora de la liceul din Baneasa a venit Miu si a contestat calificativul.Politicul ia albit.
15
0
Daca are calificativul acesta, cum poate fi director de liceu? Legea permite? Nu! Permite doar pentru Bucovala! Dubla masura, domnule Mihai Sorin?
28
1
Sa nu accepti ca esti prost ! Asta inseamna sa fii mafiot ! Este ca si cum un elev ar da in judecata profesorul ! JEGURI ! A jung pe niste functii -cum ajung- si nu mai vor sa plece !
29
0
La ce frunte ingusta are doamna, nu ma mira. Trebuia scapat de machedonizarea orasului. Nici nu mai conteaza unde sunt astia pusi. Peste tot este la fel. Jale!
33
1
aceste inspectorate ar trebui desfintate.
29
0
Daca ne gandim bine e prea mult si acest "suficient", femeie mai proasta ca asta n-am vazut, n-are ce cauta in invatamant!
35
0
Buna babeta sa-i dai la bucovala
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367