REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul jandarm constănţean, cercetat de DIICOT în dosarul de proxenetism de la Pink Cats, liberat din arest

Fostul jandarm constănţean, cercetat de DIICOT în dosarul de proxenetism de la Pink Cats, liberat din arest

Replica API 1 februarie 2014 | 12:26 209

Indivizii care racolau minore şi le puneau să se prostituze sub paravanul unui salon de masaj erotic au fost arestaţi preventiv la data de 27 ianuarie, mai puţin cadrul didactic de la Colegiul Mihai Eminescu care este cercetat în stare de libertate. Însă, cei ce s-au ales cu mandat de arest au depus recurs, magistraţii hotărând, în cursul zilei de vineri, să fie liberat de îndată şi fostul jandarm, respectiv S.N. P. Cât despre poliţist, dar şi ceilalţi, ei vor rămâne după gratii. "Admite recursul formulat de inculpatul P. S. N. împotriva încheierii nr. 10/27.01.2014 pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul nr. 620/118/2014. Casează în parte încheierea penală recurată, numai cu privire la inculpatul P.S. N. şi, rejudecând: respinge ca nefondată propunerea de arestare preventivă a inculpatului P. S. N., formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa. Revocă măsura arestării preventive a inculpatului. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului P. S. N. de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 11 din data de 27.01.2014 emis de Tribunalul Constanţa", se arată pe portalul instanţelor de judecată, respectiv Tribunal, la data de 31 ianuarie. De asemenea, menţionăm că M. D., cadrul didactic de la Colegiul Mihai Eminescu nu mai are voie să susţină cursuri la unitatea de învăţământ, decizie luată de comisia de cercetare.

Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit în Constanţa, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu, un poliţist din cadrul Secţiei III, L. B., şi un fost jandarm, S. N. P., erau pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic, dar şi cel care în urmă cu doi ani vindea poliţiste şi secretare la preţuri accesibile. Treburile erau bine împărţite, respectiv profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie, la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, dar au descins şi la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367