REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul ministru al Finanţelor din Guvernul Ponta, Ioana Petrescu, s-a alăturat partidului Pro România

Fostul ministru al Finanţelor din Guvernul Ponta, Ioana Petrescu, s-a alăturat partidului Pro România

Replica API 29 mai 2018 | 00:56 421

Fostul ministru al Finanţelor în Guvernul Ponta, Ioana Petrescu, a anunţat luni că s-a înscris în foramţiunea Pro România. Petrescu susţine că s-a alăturat unei echipe politice de profesionişti, iar măsurile pe care le-a luat în mandatul său de ministru al Finanţelor au efecte şi astăzi.

“Am făcut acest pas cu convingerea că nu pot schimbă lucrurile care cred eu că nu funcţionează cum trebuie doar comentând de pe margine. Pentru a îndreptă lucrurile care, în ultima vreme, merg într-o direcţie periculoasă pentru întreagă societate, este nevoie de voinţa politică”, a anunţat aceasta pe Facebook.

Ea susţine că s-a alăturat unei echipe politice de profesionişti, iar măsurile pe care le-a luat în mandatul său de ministru al Finanţelor au efecte şi astăzi.

“Echipa alături de care m-am decis să întru în politică este formată din profesionişti care au demonstrat că vor şi pot să lucreze pentru oameni. Am fost ministru technocrat într-un guvern politic şi am lucrat alături de o parte din profesioniştii care acum îmi vor fi colegi de partid. O parte din măsurile luate în Guvernul din care am făcut parte că ministru de Finanţe îşi produc efectele şi astăzi. Altele au fost amânate până azi, modificate sau chiar uitate”, mai spune Petrescu, scrie news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ramanea asta in guvernul Ponta, nu ajungeam la deficitul de astazi. Se impozita patrunjelul, mararul si leusteanul, ridichile de luna si loboda, iar babutzele de la coltul strazii aveau, toate, PFA-uri sau SRL-uri... Asa, insa, Romania a ratat o sansa... Dar pare ca nu e totul pierdut.
4
1
mare partid, acum si cu Apciza va trece de 0.1%
3
2
O aiurita, nu stia ce cauta la guvern... O luase Basescu la mishto si ea nu pricepea ce i se intampla...
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367