REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul ministru al Mediului de Afaceri Florin Jianu, la CNN: Adoptarea unei legi fără a-i preveni pe membrii Guvernului, fără presă, la miezul nopţii, nu e corectă

Fostul ministru al Mediului de Afaceri Florin Jianu, la CNN: Adoptarea unei legi fără a-i preveni pe membrii Guvernului, fără presă, la miezul nopţii, nu e corectă

Replica API 4 februarie 2017 | 11:29 327

Fostul ministru al Mediului de Afaceri Florin Jianu a explicat motivele demisiei sale din Cabinetul Grindeanu în emisiunea "Quest means business", difuzată la CNN, spunând că vrea să rămână în istorie ca un om corect, că vrea să se afle de partea corectă a istoriei şi că adoptarea unei legi fără ca membrii Guvernului să fie informaţi, în absenţa presei şi la miezul nopţii nu este corectă, referindu-se la modul în care a fost aprobată OUG privind modificarea codurilor penale.

"Vreau să rămân în istorie ca un om corect, vreau să fiu de partea corectă a istoriei. (...) Ce pot spune este că adoptarea unei legi fără a informa în prealabil membrii Cabinetului, în absenţa presei şi aproape de miezul nopţii nu este un lucru corect", a afirmat fostul ministru în emisiunea "Quest means business", realizată de Richard Quest, fiind întrebat care au fost motivele deciziei sale.

Citeşte mai mult pe news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu era psd-ul nu ajungea aici , un borat care mananca cacat in speranta ca il va adopta opozitia .
2
0
Un golan pe care l au dat ei afara si acum face pe eroul
3
1
Hot tradator si fricos...un fel de fata mare din pesede...
3
1
acest muist fricos ce sta drepti in fata neveste-si a simptit gustul lindicului si sa pus pe dat limbi cu futu nu mai are treaba !
3
1
soparlele trebue schilodite.
2
1
daca un las merita impuscat, atunci ar trebui impuscati toti cei din Guvern. mentalitate de PSD-ist, ca acum nu mai aveti mineri , nu mai aveti cum sa prostiti pe aia de la IMGB.... pe cine sa mai aduceti la represalii ?? va recomand sa va trageti singuri cartusul iin cap!! dar si pentru asta va trebuie onoare si nu aveti
5
3
Cu protestele, futu-van gura de anarhisti. Voi vreti sa furati alegerile de-acum o luna? La munca, nu la intins mana derbedeilor, oamenii care munvesc nu au timp sa piarda timpul in strada.
4
6
Este calitatea sa, mai mult decat atat, a tradat in mod ordinar niste persoane care i-au acordat incredere!
4
3
fara pic de caracter minte ca nu a stiut de ordonanta si vrea sa ramana ... de caruta cam asta este rezultatul !
4
3
B R A V O ....! asa se procedeaza toti sa si dea demisia.FELICITARI DL JIANU
7
4
Bravo tie, ai verticalitate, ai demnitate si onoare....ai coloana vertebrala, nu te-ai facut "ghiocel" in fata mincinosilor, hotilor si penalilor, care-si voteaza legi care sa-i scape de penalitati. Felicitari tie ! Rusine lor !
8
4
impuscat...
5
7
O.K., primim cu respect.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367