REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, candidează entru Primăria Piatra-Neamţ

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, candidează entru Primăria Piatra-Neamţ

Replica API 1 august 2020 | 00:00 1350

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc este candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, potrivit unui anunţ făcut, vineri, de organizaţia locală PSD.

Răzvan Cuc

"Perioada în care am fost ministru al Transporturilor nu poate fi decât un avantaj. Am gestionat proiecte importante pentru ţară, am demonstrat că pot, iar acum a venit momentul să mă dedic unor proiecte pentru Piatra Neamţ. Ultimele luni le-am petrecut aproape exclusiv în Piatra Neamţ. Un oraş care cândva era recunoscut ca Perla Moldovei. Este şi acum o perlă, dar una neşlefuită. Oraşul a încetat să se dezvolte din lipsa de interes a autorităţilor locale. Într-o zi, însă, am zis: de ce să nu mă implic? Acesta este primul pas spre schimbare: implicarea", a scris Răzvan Cuc pe Facebook, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că va face tandem cu Ionel Arsene, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

"Voi face echipă cu actualul preşedintele al Consiliului Judeţean, Ionel Arsene. Împreună vom transforma Piatra Neamţ într-un oraş prosper, unde drepturile cetăţenilor vor fi respectate, un oraş dezvoltat, un oraş european, aşa cum merită această comunitate. (...) Am intrat în această cursă cu bună credinţă şi nu pentru a candida împotriva cuiva. Consider că munca în echipă este în beneficiul cetăţenilor. Aşa că voi candida pentru cetăţeni, pentru Piatra Neamţ. Îmi asum un mandat în care să începem să construim un oraş modern, prosper, cu locuri de muncă. Un oraş la care visăm cu toţii", a mai spus Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc este din Giurgiu şi a fost ales deputat, în 2016, pe listele filialei PSD Giurgiu.

În urma unui conflict cu conducerea organizaţiei judeţene, care a decis să nu îl susţină pentru funcţia de ministru al Transporturilor în Guvernarea Dăncilă, Răzvan Cuc a fost asumat de organizaţia PSD Neamţ, fiind acum membru al acesteia.

Desemnarea lui Răzvan Cuc drept candidat la Primăria Piatra-Neamţ a determinat-o pe senatoarea Emilia Arcan, preşedintă a organizaţiei de femei a PSD Neamţ, să demisioneze din partid.

Aceasta a considerat nominalizarea lui Răzvan Cuc drept o jignire faţă de membrii PSD din Piatra-Neamţ.

Emilia Arcan s-a înscris, în urmă cu două săptămâni, în PRO România, şi va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca il ia si pe Danut Andrusca, e ca dinamita si filtil, nu alta...
1
0
incompetentul, hotul asta, NU este inca in puscarie?
4
0
Nu cred ca locuitorii din Piatra Neamt ar putea vota asa ceva. Doar daca nu sant handicapati.....
4
0
Porcii din fsn psd
7
0
Ce plm cauta ala din Giurgiu sa fie primar in Piatra Neamt???
11
0
doar in mintea ta bolnava , te consideri apt pentru o asa functie- ai dovedit de esti capabil Intoarcete la munca de jos de unde ai plecat. Este cinstita si nu sunt cai accesibile de furt- nu ai ce sa furi-
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614