REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul Ministrul al Sănătății ŞTERGE PE JOS cu Spitalul Judeţean

Fostul Ministrul al Sănătății ŞTERGE PE JOS cu Spitalul Judeţean

Replica API 17 mai 2017 | 13:22 438

Lucrurile nu au fost niciodată roz la Spitalului Județean Constanța. Starea jalnică a unității medicale a fost pusă de foarte multe ori în discuție, iar dacă pentru unele probleme s-au găsit soluții, pentru altele nu. Dacă anumite secții arată decent, altele arată ca după război (vezi secția de Neurologie). Fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că două lucruri l-au marcat atunci când a venit în vizită la Spitalul Județean Constanța.

Iată ce spune fostul ministru: „La câteva săptămâni după începerea mandatului, am mers, ca simplu vizitator, la Spitalul Județean din Constanța. Când acuzațiile sunt că managerul a primit 1.2 milioane euro doar șpagă, ne putem închipui care a fost prejudiciul total adus spitalului! Două lucruri m-au șocat: pe de-o parte STAREA JALNICĂ a spitalului, în ciuda investițiilor de zeci de milioane de euro ale Ministerului Sănătății, și pe de altă parte numărul de RECLAME și de FIRME PRIVATE care au înlocuit servicii esențiale pe care spitalul ar fi trebuit să le ofere pacienților în mod gratuit. Toate acestea nu au fost observate ani de zile de susținătorii domnului manager, fie că este vorba despre susținători de la Ministerul Sănătății, fie de la Consiliul Județean Constanța. Culoarea politică a județului și a celor care au aprobat investiții de zeci de milioane fără să verifice nicicând ce s-a întâmplat cu banii publici... nu cred că mai este nevoie să comentez asupra acestui aspect. Ceea ce se întâmpla în acel spital era de notorietate, așa cum este de altfel și cazul altor spitale din țara noastră. Sper din tot sufletul ca personalul spitalelor din România - primii afectați de drenarea resurselor spitalelor către buzunarele managerilor și ale prietenilor lor de partid - să nu mai tolereze astfel de comportamente și să raporteze aceste fapte organelor abilitate și la nevoie presei”, este mesajul fostului ministru.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
'Sterge pe jos cu spitalul judetean". Corect ar fi fosf sa sterga pe jos ch actualul asa zis meneger in fapt o sluga da da a PSD.Si sa aiba succes la cita malacu ii igienizarea ii garantata.
1
0
grasa este continuarea lui mos teaca,13 ani.sau poate mai ia javra Dracului,o sa vedem cat ia urmasu,este la fel de nepregatit si la fel de indobitocit si prostul asta
2
0
Sa ii reuseasca o operatie de apendicita,cam greu mai ales ca nu a mai intrat in sala de hahat.In cea ce priveste nota domniei sale la concurs' deh 9'40 ppsibil sa fie ok.Dar tre vazut care ah fosf competitori dinsului.Is mai mult k sigura cum ca a fost singurul,da da singurul care sa si legat politic cu PSD.In fapt asta ii calitatea mare a domniei sale SLUGARNICIA.Asta sa vb in mare,dedesupturile is multe.Cautati frigidere donate de acea fundatie spitalului le ve-ti gasi in cab doctorilor.Unul cred sa fie si la dinsu.Pacienti is cu mincarea in lupta cu pescarusi pe la geamurile spit.
5
0
Grasa nu poate lucra la privat pt ca nu este capabil! daca ii reuseste o operatie de apendicita este norocul pacientului, dar ce ne facem ca este asa si ca manager? se mai lauda ca a luat concursul cu 9.40 ! Eu cred ca asta meritam, daca toata lumea doarme Grasa de ce n-ar dormi?
7
0
Cel mai bun ministru de dupa revolutie
12
3
Pai au revenit ,,dinozaurii"la putere!Credeti ca le-a picat bine masura fostului ministru Voiculescu de a le interzice sa fie in acelasi timp medici,manageri,cadre universitare,sa lucreze si la cabinete private?La unii ziua are probabil 38,de ore!
15
1
Da, asa este. Si..mai departe???
8
2
Acum cu Grasa in frunte numai de bine
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367