REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fostul polițist Costel Stamat este șeful interimar al Direcției Județene de Pază Constanța

Fostul polițist Costel Stamat este șeful interimar al Direcției Județene de Pază Constanța

Replica API 30 septembrie 2017 | 13:13 1642

Consilierii județeni au votat, în ședința de vineri, 29 septembrie, ca fostul polițist Costel Stamat să ocupe interimar funcția de director al Direcției Județene de Pază Constanța. Acesta va ocupa postul până la organizarea concursului.

Costel Stamat, absolvent al Academiei de Poliție, a ieșit la pensie cu data de 1 septembrie anul curent, ultimul post ocupat în cadrul IPJ Constanța fiind de adjunct al Secției 2 Poliție.

Reamintim că fostul șef al Direcției Județene de Pază Constanța, Titi Giurcă, a fost demis în luna iulie 2017, după ce a tras mai multe focuri de armă dintr-o mașină aflată în trafic pe bulevardul 1 Mai din Constanța. La volanul autoturismului era un coleg de serviciu. Cei doi consumaseră băuturi alcoolice şi au fost opriți de organele legii.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr. ..CUNOSCATOR esti un infractor si tu ca si acest jeg de politest de la sectia 2 politie ..sa luptat cu bisnitarii de tigari din piata tomis 3 pana a facut bulanghinoza toata constanta stie ca acea armata de bisnitari ..tigani ..turcoaiece din piata tomis 3 sunt protejati de politie sectia 2 ..veti fi luati pe sus cu tot cu familiie voastre cat de curand inclusive..eroul costica ..
2
0
Intamplator am facut armata la o unitate de marina militara . Cadrele , ofiteri , maistrii militari sau subofiteri , in fiecare zi se imbatau ca porcii , mincau mincarea soldatilor si ne mai cereau si bani ca sa ne dea invoiri sau permisii . Cind plecau in aplicatie pe mare , ciordeau motorina de la salupe si toata munca o presta soldatii ! Asa ca mai draga ''petrica'' nu te mai lovi cu caramida in piept ca nu ai dormit langa nevasta-ta , caci probabil ea se bucura ca nu iti mai suporta halena puturoasa de trascau . Nu te mai caca pe tine ca nu o sa te ridici niciodata la valoarea unui politis
4
0
Ce barbat frumos !!
5
2
Are si fata de pensionar,e terminat cel putin fizic e varza.Adica este un special,adica un pensionar cu pensie speciala care si a gasit o sinecura ,binenteles tot la stat.Imi vine sa vars.Alt Jmecher
6
0
Daca Stamat era cinstit de ce Nicolae Emilian a iesit basma curata cand la perchizitie i au fost gasite n arme si mii de cartuse?.Iar Baciu Costel adjunct la Politia Cernavoda a fost trimis in judecata si condamnat 6 luni cu suspendare?.Asta este mafia innm.a.i...cine poate osu imi roade. Golanilor !!!
3
0
Nu aruncati cu noroi in acest om pt ca nu merita! Nu-i inteleg alegerea de a se alia cu clasa politica,doar stim cum sunt toti cei din primarie sau consiliil judetean,dar pot afirma ca un om care a lucrat cu acest om,ca subordonat,ca este un sef,coleg si profesionist de nota 10,un adevarat politist cu scoala militara nu facit la apelul bocancilor,vezi actuala conducere a ipj constanta! Daca asta este alegerea lui,trebuie respectata!
0
6
Daca e ruda cu Stamat din Primaria Constanta de la urbanism, cea mai corupta persoana din Primarie, cu sotul care lucreaza la vanoord si dadea spaga prin ea catre mazare in 2014 ai 2015.
6
1
Nu va mai luati de politistii care au iesit recent la pensie ! Au facut-o ca sa prinda legea mai favorabila ! Oricum , nu voi sta acasa si o sa-mi gasesc un jobb care sa aiba tangenta cu munca pe care am facut-o 29 de ani ! Cat despre M.A.Pn -istul Petrica care se lamenta ca pleca 2 saptamani de langa nevasta-sa, pe mare, tu nu puteai sa fii niciodata politist pt ca ai avut sange in coaie sa te lupti cu infractorii si te-ai rezumat sa halesti moca la popota sau din pachetele recrutilor !
2
5
Saracul are pensie de 7000 lei si vrea si el 10000 pe luna
10
1
Un bagabond !
9
1
L a scapat pe Nicole Emilian fost comandant de politie la Cernavoda avansat la apelul de seara al bocancilor la functia de cms sef din tablagiu caruia i au fost gasite n arme si munitie de razboi.Asta este mafia in politia romana innparchete si justitie...Huooo derbedeilor !!!
9
1
Sunt unii pe aici de parca zici ca le-a furat cineva jucariile. Comentati sa va aflati in treaba, sa nu zic ca mancati ...cu gura plina. Omul a fost un foarte bun politist, este un om de un caracter deosebit si merita toate laudele. Restul...de resturi nu avem nevoie.
2
11
D-le om cu gandire,cred ca incurci personajele:de Titi Giurca este vorba ca a fost demis in iulie 2017,deci trebuie atentie la afirmatii,nu banuieli!
3
2
tovarase de la 13.40 : afla ca si eu am fost in M.Ap.N.si nu eram langa nevasta ,mai mult erati voi decat noi care ieseam pe mare cu saptamanile insa noi nu avem tupeu si nesimtire de politai sa iesim in fata ca paduchele
13
3
Nu-i o problema ca a iesit la pensie si pensia nu-i deloc mica, problema este ca a fost demis, disciplinar banuiesc in iulie 2017 , pensionat sept 2017, si reangajat ca fiind o valoare si acceptat de consierii constanteni. Nu erau si alti politisti merituosi sau relatiile au fost puternice .
10
3
Sa iesi la pensie la 48 ani. E normal? In momentul cand ai hotarat sa devii politist ai fost constient de toate riscurile si ca vei avea un alt fel de program. Sa inteleg ca ai beneficiat de salariu mare, oportunitati de toate felurile cat casa, echipament, alocatii, pensie mai mare decat salariul si pensionare la 48 ani si tot vrei sa lucrezi undeva utilizand relatiile din sistem? E corect Politaiule,
16
7
Mai petrica dreptul la munca este garantat de Constitutie ! Pt orice alt loc de munca, chiar daca este la Stat se plateste impozit ! Si eu am fost politist 27 de ani ,am iesit la pensie la varsta de 48ani, de o luna, mi-am riscat viata zi si noapte cind poate dumneata dormeai linistit langa nevasta ! Nu poate o ministareasa gen Olguta sa-mi interzica sa ma angajez de ex. sofer la ambulanta , ca asa vrea PSD-ul !...
8
15
O alta zdreanta ce suge la bugetul statului.
14
4
pai parca era vorba sa nu mai fie angajati la stat fosti angajati ai statului actuali pensionari! sau nu am inteles bine?unde esti tanti olguta?
27
1
Nicu , mergi repede si fa-i o felatie , daca esti asa de bucuros...!!!
9
4
pare deja o traditie,pensionare grabnica pe la 45,reangajare si mai grabnica tot la stat,la 65 au ramas sa se pensioneze muncitorii ce muncesc in conditii grele si asta pana nu ridica misu stacheta la 67
13
3
Bravo Costele! Sa te tina balamalele!
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614