REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fostul prefect Albu, ARESTAT la domiciliu. VIDEO!

Fostul prefect Albu, ARESTAT la domiciliu. VIDEO!

Replica API 21 februarie 2020 | 15:46 1282

Fostul prefect Ioan Albu, implicat în accidentul de la Ciocârlia, în urma căruia a murit un bărbat, a fost propus spre arestare joi, 20 februarie, la Judecătoria Medgidia. Întrunit în ședință, completul de judecată a decis ca Albu să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Ioan Albu a spus magistraților că regretă fapta și că va ajuta familia victimei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de fostul prefect, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. si ped. de art. 192 alin. (2) din C. Pen. şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prev. si ped. de art. 336 alin. (1) din C. pen., cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.pen. Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora, la data de 16.02.2020, în jurul orelor 1915, inculpatul A.I., având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din județul Constanţa un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocîrlia de Sus către comuna Cobadin, la km. 231+600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A. La data de 20.02.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de luare a măsurii de arestare preventivă ce a fost înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dispună asupra măsurii preventive solicitate. ”Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, transmit procurorii.

Video:

Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 19.15, când un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin și, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constantenii voteaza Nicoleta Ploscaru...
1
1
vedeti ce spune in acest articol? spune ca regreta fapta si ca va ajuta familia.Banii chiar cumpara orice, O LECTIE de DEMNITATE din partea acelei familii ar fi sa nu primeasca nici un ban MURDAR de la criminalul care considera ca a distrus un obiect si nu o fiinta umana,numai obiectele pot fi inlocuite cumparand altele,dar pe acel om care l-ai ucis cum il inlocuiesti?tot cu bani?PATAETICA afirmatia lu Albu
4
1
Cand vom avea justitie reala specimene ca asta vor sta ani grei la puscarie si vor fi exemplu pentru altii, iar noi, copii si fratii nostri vor fi in siguranta. Dar pana atunci......doar Dumnezeu ii mai poate pedepsi pe criminali si pe cei care ii protejeaza
10
1
Era normal ca la un moment dat dl ionut, sa faca o fapta. Pacat de tasu. Ia schimbat si sangele, ia facut de toate la pezevenghiul asta, dar nimic... Cand esti infect, asa ramai.. Daca justitia il face scapat, avem ac de cojocul lui. Ne-am propus sa il urmarim, sa il accidentam cu coasa... Sa ii luam gleznele de la gat... Asa... Din greseala... Daca justitia nu face dreptate, ne facem noi si ne pisam pe dinastia ca si albu... Drogatul drogatilor.
7
3
muistului spagar croitoru !!!
7
4
Ia si tu cateva grame si stai si relaxeaza te!
3
0
Hai sa spunem asa esti judecator si nu iti ajunge salariu. Bun. Pentru asta gasesti un guler alb si iei bani dar nu inteleg cum poti face exceptie cand este vorba de viata unui om. O singura data am auzit un judecator intr o sala de judecata spunand ca deasupra noastra este Dumnezeu. Domnilor juecatori nu uitati asta....
9
2
pentru cineva care a postat la 13.45! Cumpoti spune ca a fost un accident???Era de inteles daca nu era beat,asa ca sa nu o mai dam ca a fost un accident.Beat mort a omorat un om NEVINOVAT!
16
3
domnul judecator care l a lasat in libertate se numeste Croitoru Marius Catalin si este si presedintele instantei de judecata. Bine de stiut ca este platit din bani nostri si numele lui este public. Initial a vrut sa se abtina. cererile de recuzare se judeca in cazul presedintelui de instanta de colegiu de conducere si daca el isi dorea se abtina cred ca se rezolva. Restul intelegeti voi
17
6
Asta e ciuma galbena, formata din drogati, betivi, hoti, talhari, traficanti si spalati pe creier. Ia-ti votat la foc automat, duceti-va crucea cu ei. Sa dea Dumnezeu sa ramana la guvernare pana in 2024 sa vada spalatii pe creier ce inseamna saracie, austeritate, bagat la puscarie pe cine vrea ciuma galbena, somaj, preturi insuportabile, tocmai a dat ordonanta noaptea ca hotii pt.libelarizarea pretului la gaze si energie, servicii de sanatate private, etc, etc. Atunci sa-i vad pe spalatii pe neuroni de la ciuma galbena. Asadar , ciuma galbena pana in 2024. Votam in corpore cu ciuma galbena.
11
10
Ce nu observa un om neavizat este ca pentru Albu arestul la domiciliu este perfect.Arestul la domiciliu se deduce dintr o eventuala pedeapsa cu executare astfel incat isi asigura spatele in caz daca la curtea de apel constanta nu se va putea rezolva cu bani. Domnule Albu senior si junior stati linistiti ca in puscarie nu se moare si cu toti bani din lume nu puteti spala ce s a intamplat. In puscarie aveti sansa sa faceti pace cu dvs sa simtiti ca platiti. Nu exista scuza sau iertare aici pe pamant pentru asta eu zic sa priviti mai sus cu iertarea si sa donati bani la copii nu la judecatori
14
4
Sa vedeti cine il apara!!!! Sa vedeti ce avocat are!!!!! Este incredibil!!!!
11
0
Eu am fost arestat preventiv 8 luni pentru infractiuni informatice si instanta sustinea ca daca as fii lasat in libertate opinia publica nu ar mai avea incredere in actulul de justitie si s ar creea o stare de nesiguranta. Asta fara prejudiciu , fara o parte vatamata fara nimic. Domnul asta s a suit beat la volan si a omorat un om si aparent societatea are incredere in actul de justitie cu el in libertate. Inteleg ca poti fii corupt ca judecator dar sa lasi in libertate un om care a luat viata cuiva inseamna ca ti ai pierdut orice urma de demnitate. RUSINE.
30
4
de aia nu mai iese lumea la vot, oamenii sunt scarbiti de tot ce se intamplat, suntem inconjurati din toate partile de NEDREPTATE
14
2
Dobitocul ala care si-a batut concubina cu biciul tocmai a primit 30 de zile de arest preventiv
14
1
Sa dea toti draci in judecatori . Ne tot miram ca tara asta merge prost . Pai uitati de ce merge prost Pentru ca si judecatori pun umaru la prostul mers al treburilor prin tot felu de sentinte si hotarari proaste . Ias intreba pe acesti judecatori , daca unu ca acest alcoolic ar omora un membru din familiea lor , tot asa lar lasa in arest la domiciliu ? Stati bai judecatorilor strab si judecati drept ca sa saturat tara de mizeriile voastre .
21
2
Esti cel mai mare bou sau proasta daca crezi asa ceva, cum naiba sa spui asemenea tampenie ? ala se urca beat la volan si tu zici ca a fost fara intentie ???? esti dus sau dusa cu pluta rau de tot !!!
18
4
Am bani,bautura,relatii si va cumpar pe toti!
17
2
I-au dat arest la domiciliu si apoi urmeaza condamnarea la locul de munca, adica la Crama Viisoara. Ca la noi la Medgidia - Toamna, cand se culege via - Hai mai toarnu-n paharel - Sa ne veselim nitel - Conu Albu sa traiasca - Judecata s-o opreasca !
26
3
ba, esti prost ?!? cum adica de poate intampla oricui? bai sparcsityule care estu tu sparcait ca as ate-a facut mata, fara cratima!!! daca tu te urci la volan beat nu inseamna ca ytoata lumea e urca beata la volan. retardatuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ce pampalau ti-a dat permis de conducere????????????????????????
26
3
huooooooooooooooooo zdrentelor care luati si sau vreti pensii speciale !!!!!!!!!
26
2
Au luat masini gen volvo adica sa omoare pe alti cand urca ei beti daca avea el un ford ceva sau opel se mai urca beat la volan asta vreau sa stiu
19
1
cei care-l apara pe Albu in postarile din acest articol, va doresc sa dea peste copiii vostri unu precum nenea Albu, si dupa ce va omoara copilul sa va consolati cu ideea ca a fost un accident iar cel care v-a omorat copilul chiar n-a vrut, adica n-a facut-o cu intetie, a gresit si el asa un pic, si chiar sa nu va doriti ca criminalul sa intre in inchisoare.Nu-mi pot inchipui ce clipe de groaza traisc parintii acelui om care a murit la 44 de ani, cu siguranta ca urla de durere pt nedrepatea care li s-a intamplat.
26
6
Ai omorat un om, ai fost si prefect vagabontule!
26
6
toata judecatoria Maedgidia si Constanta bea vin moca de la mine, cum sa-mi bage odrasla in puscarie
23
5
era clar ca asa are sa fie,arestat in confortul casei sale care banuiesc ca este o VILA super LUXOASA,pai sa tot traiesti,deie Domnu' asa arestari si la altii.Iar ceilalti postaci care tot il apara si tot o dau cu A FOST UN ACCIDENT si ca el n-a vrut,adica a facut din greseala,ce vor acesti postaci sa zica?ca este o fapta pardonabila?pt ca n-a vrut sa-l omoare pe acel om cu intentie,si hai sa fie si el IERTAT precum Carmen Paunescu care a omorat 3 oameni
18
4
Aaa, daca se judeca la Medgidia e clar. Toti scapa acolo. Important sa se inteleaga la pret, su se supere judecatorii. Daca face poporul presiune ii da 3-4 ani cu ex3cutare din care face 1. Cu detasare la complex Pufleni, eventual. Unde " a executat pedeapsa" Miron Mitrea.
21
3
gata sa facut dreptate vrem pensii speciale pt magistrati .Romania plui .Astia care pe 1 decembrie sunteti mandrii tare ehh acuma cum e ??
19
4
NU POT SA CRED!!!!Cine fura un telefon sau altceva,este bagat repede la IPJ,apoi Poarta Alba, si asta e aproape liber.Unde este dreptatea???Judecatori corupti, politai si lume influenta care mananca si beau la ei la CONAC.Justitia e corupta!!!Toti magistratii, politatii at trebui sa nici nu aiba salariu, pentru ca iau atata spaga, de isi fac palate..si au masini f scumpe.VAI de steaua noastra, de aceea avem reputatia patata.CORUPTIA trebuie starpita!!!!
25
5
La puscarie cu el mai e unu in libertate la mangalia care a omorit un om COJANU STEFAN pe trecerea de pieton criminalu...
17
3
Am vazut multe articole care il apara pe Albu si familia lui,ca nu a vrut,a fost un accident,sunt oameni cu caracter etc,daca accidentul ar fi fost invers ce credeti ca batranul Albu ar fi spus:"gata ma, mi-am bagat copilul in groapa asta este cel care mi-a omorat copilul nu a facut-o cu intentie deci nu este vinovat".Nu ma,ultima lui dorinta dupa ce si-ar fi bagat copilul la doi metri sub pamant ar fi fost sa ii faca dreptate copilului sau si dreptate inseamna sa il vada pe soferul vinovat in puscarie macar vreo 10 ani.
31
2
matol , nu circuli . la banii lui , lua taxi sau punea un sofer sa l duca unde avea nevoie . nu l mai compatimiti
38
1
Altii in arest la IPJ ,nu la domiciliu ! Rusine !
32
1
Dece sunteti rai? A fost un accident. Credeti ca el a vrut? Oricui i se poate intampla.
4
41
Romana...Omor oameni pe sosele mortes de beat si stai acasa...Doar in roumania exista golania unde prostimea merge la puscarie for ever iar smecherii arestati acasa MADE IN JUSTICE TO ROUMANIA AND U.E
22
6
Pentru Cineva, diferenta este data de condusul sub influenta alcoolului. Asta e diferenta intre crima si accident.
26
5
Range, beat viteza, gen bag pullia in toti, eu sunt miezu. Puscarie in mortii matiiiii!!! Te n gat, la celula la baieti cu tine . Mortii matii de criminal.
26
5
replica o suge
11
8
Sub influenta alcoolului, e crima.
46
4
Lasati justitia sa isi faca treaba! A fost un accident! Fara intentie! Faceti diferenta intre crima si un accident!
13
48
Gata s a facut dreptate , nu are voie sa iasa din casa , sa nu cumva sa raceasca . In spete de acelasi gen , era in arest preventiv la CRAP , nu acasa.
43
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920