REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Fostul prefect Albu, propus spre ARESTARE

Fostul prefect Albu, propus spre ARESTARE

Replica API 20 februarie 2020 | 15:20 791

Fostul prefect Ioan Albu, implicat în accidentul de la Ciocârlia, în urma căruia a murit un bărbat, a fost propus spre arestare. Urmează ca magistrații să ia o decizie.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatului A.I. pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. si ped. de art. 192 alin. (2) din C. Pen. şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prev. si ped. de art. 336 alin. (1) din C. pen., cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.pen.

Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora:

La data de 16.02.2020, în jurul orelor 1915, inculpatul A.I., având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din județul Constanţa un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocîrlia de Sus către comuna Cobadin, la km. 231+600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A.

La data de 20.02.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de luare a măsurii de arestare preventivă ce a fost înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dispună asupra măsurii preventive solicitate.

”Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, transmit procurorii.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 19.15, când un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin și, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La puscarie cu cei care nu il vor baga la puscarie....0.80...strigator la cer.....inconstient si el si taicasu
2
0
albu sa plateasca pt ceea ce a facut, nu imi pasa ca familia sa sufera. Mai sufera o alta familie care merita dreptate
10
4
Nu v-ati luat partea de scrieti zilnic despre acest accident? Foarte ciudat!
11
2
cand te sui la volan BEAT iti asumi si ceea ce se intampla, de ce este interzis persoanelor in stare de ebrietate sa se urce la volan?crezi ca legea asta s-a dat asa din senin?regula este pentru a preveni posibilele accidente,si daca ALBUsul se suie beat la volan pai chiar este cu premeditare,uita-te-n DEX si vezi ca a premedita inseamna savarsirea in mod DELIBERAT,adica din proprie vointa,constient fiind ca poate face un accident,nu vointa altuia l-a urcat beat la volan,deci a OMORAT acel om din propria-i culpa,este foarte VINOVAT,are incadrare penala ceea ce a facut,si trebuie sa plateasca
12
4
La puscarie cu criminalul.
12
5
Numai scrieti fratilor..fostul prefect.. Nu conteaza cine a fost ,este ,sau va fii..este un cetatean, un conducator auto betiv si trebuie tratat ca orice infractor Deci trebuie arestat
15
4
De ce nu este retinut?????
16
5
Putin,foarte putin! Trebuia propus pentru impuscare!
10
5
Privire de dobitoc, nu de om intelligent.
14
6
la ce fata de tamp are, secatura asta ar trebui sa stea vesnic la puscarie.
14
6
cine-l aresteaza pe interlopul sef DAFINEL BOCEANU..care si-a permis sa ia viata unei tinere,deoarece n-a dorit sa fie traficata,si pentru alte sute de tinere trimise la produs??? cine-l aresteaza pe dl. golan..DAFINEL BOCEANU???nimeni in acesta tara n-are curaj...de ce oare??? si atunci???de ce sa-l arestam pe dl. Albu???
7
0
Nu-l aresteaaza nimeni! Plateste tacsu tot! Shpaga la procurori, la judecatori... ca prefect era prost rau! Abia vorbea! Un cretin! Dar puscarie nu face pt ca justitia e corupta
16
6
Fiecare are parerea lui si scrie dupa cum a invatat la scoala si mai ales, dupa cum ii este educatia. Cine il cunoaste pe Ioan Albu stie ca este un om corect, care a respectat mereu litera legii. A fost un ACCIDENT! Despre ce premeditare vorbiti?! Cred ca se poate scrie si fara jigniri aici.
11
24
Incearca sa scrii in alt mod....Albu era beat de onorabil si a ucis un om.de ce sa i gasim scuze....i a turnat cineva pe gat si sa se urce manga la volanul masinii? Puscarie cu pedeapsa ma ima ca este dintr o familie onorabila
24
5
Ioan Albu nu merita asa ceva sa i se intample! Imi pare rau pt el si familia lui. A vrut el sa omoare pe cineva?!! Nu a vrut!! Oricui i se poate intampla o asemenea tragedie, nu mai dati atat cu piatra!! Fam. Albu este o familie ok, de onoare!! Condoleante familiei indoliate, dar si ceeea ce traiesc acum cei din fam Albu e o drama!! Nu va ganditi ca este sau va fi usor sa traiesti de acum inainte cu o asemenea povara!
14
29
sal aresteze ca merita si pe tasu ar trebui sal salte mai repede, cate 10 ani si averea confiscata ,casa de la portul tomis.
18
7
Aici nu este vorba de razbunare ci de dreptate,pentru ca oameni nu stiu decat de frica si Romani si Germani si Americani,in cazuri ca asta in tarile civilizate nu doar ca faci puscarie dar platesti si milioane despagubire familiei mortului,din cauza asta daca esti baut nu te urci la volan caci si daca intra alta masina in tine tu esti vinovat adica bun de plata.E adevarat ca in tarile civilizate legea este lege in Romania magisrati sunt legea pentru ca ei sunt mai cu mot,mai speciali.
17
1
a mers si la aeroport sa fure cot la cot cu Artagea.
10
5
Mare atentie la acest caz ! E unul de zeci de ani Sef la politai , care nu se da dus la pensie desi a depasit de mult varsta ! Oare de ce mai trage cu caninii de functie si nu iese la pensie ca 99% din fostii subordonati ?
14
0
vedeti ce zice, zice PROPUS, adica daca se aproba, daca se de OK-ul o sa fie arestat, dar daca se trag sfori si ALBUsul rezolva ce i se cere atunci o sa fie lasat in pace si scapa si el, ca doar nu o sa fie Carmen Paunescu singura din Romania care a omorat 4 persoane si n-a facut nici o zi de puscarie.Uite de asta nu mai voteaza lumea in Romania, de asta nu mai merge lumea la vot ca e satula de mizeriile care le tot faceti.RUSINE
13
2
0.80 in sange? Oameni buni, va dati seama ca scapa cu suspendare. Felicitari IML, felicitari tuturor. Justitia din Constanta isi pateaza onoarea! Rusine rusine ticalosilor. Sper sa aveti pe constiinta moartea acelui om!
19
2
Golanul asta pesedist de Albu trebuie arestat si incadrat la omor cu premeditare.
16
5
La m....ue lui Titi si Muno dobitocilor care faceti comentarii de 2 lei sa va iau muile in p....a
8
2
titi tu-tzi Dumnezeu mati asta e omor cu premeditare cand bei ca porcul si te urci la volan o masina devine arma al dracu tu cu judecata ta de bou s
21
2
pe cat punem pariu ca scapa cu suspendare sau maxim 1-2 ani in detentie?
15
0
Nu exista om sa nu fi gresit..nu a vrut cei drept sa omoare pe nimeni.bautura nu sta ca in pahar.singuru care il poate judeca este dumnezeu.nu are nimeni acest drept .pacat a murit un baiat tanar care nu merita asta.
5
22
...cine are curaj sa-l aresteze??? pe interlopul DAFINEL BOCEANU ....care a omorat in bataie o tanara,si-a trimis la produs sute de fete...cine-l aresteaza???alo???aud???
15
1
Pai nemernicul asta la ce alcoolemie a avut si faptu ca a omorat un om nevinovat . Trebuiea incatusat si dus in arest si condamnat in regim de urgenta . Faptu a a fost prefetc , nu ar trebui sa i se aplice legea preferential . Din pacate , la noi in Romania . Cei care ar trebui sa vegheze la bunul mers al treburilor , sunt la randul lor corupti sau datori celor care iau numit in anumite functii si cand le vine randu , ii protejeaza . Cum este cazu cu acest criminal alcoolic .
23
3
doamne fereste! a gresit...a murit un om...a facut o fapta penala...dar suntem crestini!!! sa plateasca dar nu trebuie sa fim dornici de razbunare! dumnezeu cu mila
7
22

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369