REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, internat de urgenţă cu probleme cardiace

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, internat de urgenţă cu probleme cardiace

Replica API 15 ianuarie 2021 | 00:00 1373

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost internat de urgenţă într-un spital din Monte Carlo din cauza unor probleme cardiace, a declarat joi medicul său personal, relatează Reuters, EFE şi AFP, citată de Agerpres.

Silvio Berlusconi

Alberto Zangrillo a declarat că l-a văzut luni pe Berlusconi şi a considerat că ar trebui internat imediat într-un spital din apropiere, pentru că nu credea că ar fi prudent să fie adus înapoi în Italia, la circa 15 km distanţă de principat.

Politicianul italian, care are un pacemaker din 2006, se afla în oraşul francez Valbonne, în apropiere de Nisa, când a avut această problemă cardiacă, potrivit EFE.

Agenţia italiană ANSA este prima care a difuzat informaţia. Nu este clar pentru moment dacă urgenţa medicală a fost depăşită sau nu, menţionează Reuters.

France Presse relatează că Silvio Berlusconi a fost internat pentru o aritmie cardiacă. "Se află la spitalul cardio-toracic din Monaco pentru controale. Se va întoarce acasă în câteva zile", a declarat un purtător de cuvânt al Forza Italia pentru AFP.

De asemenea, AFP citează o declaraţie a lui Alberto Zangrillo pentru ANSA, potrivit căreia, Berlusconi are o problemă de "aritmie cardiacă".

Berlusconi a fost contaminat cu noul coronavirus în luna septembrie şi a fost internat cu pneumonie în spitalul San Raffaele din Milano. Ulterior el le-a spus jurnaliştilor că virusul a reprezentat "cel mai periculoasă provocare" din viaţa sa.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost premier al Italiei în trei rânduri, ultima dată în perioada 2008-2011.

Berlusconi este în continuare liderul partidului de opoziţie Forza Italia. Problemele lui cardiace intervin în contextul în care Italia este din nou în haos politic, după ce o mică formaţiune a ieşit din coaliţia de la guvernare, lipsind-o pe aceasta de majoritate în parlament.

Ziarele au speculat că unii parlamentari ai Forza Italia ar putea fi de acord să susţină actualul guvern pentru a preveni organizarea de alegeri anticipate, notează Reuters.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a avut si el erectie dupa 10 ani. hapuripu ripu,a murit dumitru,pe-o scandura lata, cu pula sculata
0
0
ca a inceput procesul fratilor lui de la ndrangheta !!! Muie !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102