REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fostul premier Theodor Stolojan o DESFIINȚEAZĂ pe Viorca Dăncilă după prezentarea raportului de activitate: 'Lipsa de rezultate totală'

Fostul premier Theodor Stolojan o DESFIINȚEAZĂ pe Viorca Dăncilă după prezentarea raportului de activitate: 'Lipsa de rezultate totală'

Replica API 25 iulie 2018 | 02:07 420

Activitatea premierului Viorica Dăncilă după şase luni de mandat este foarte slabă. O spune la RFI eurodeputatul PNL Theodor Stolojan, în condiţiile în care şefa Executivului îşi prezintă luni la ora 14 bilanţul activităţii din prima jumătate de an, conform stiripesurse.ro.

„Din păcate, e un mandat foarte slab, pentru că nu vedem un progres clar pe domeniile esenţiale, unde România pierde din competitivitate. Infrastructura. Nu vedem nici un proiect, în continuare, major pentru a îmbunătăţi transportul pe calea ferată, transportul pe şosele.

Uitaţi-vă la dezastrul de ieri de pe DN1, principala cale, vorba aia, care traversează Carpaţii. Lipsa de rezultate totală pe infrastructură la ora actuală cred că este piedica majoră pentru economia românească şi pentru oameni, în general”, a declarat Theodor Stolojan la RFI.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cati km de pula a inghitit ma -ta , cum o fi ramas gravida cu tine ? cred ca din lipsa igienei sa scurs de sus ....pana jos !
1
0
Sa-ti luam bruxismu'-n poola!
0
0
Un mos senil, pupincurist basist, s-a trezit acum sa critice realizarile pe care el nu a fost in stare sa le faca.
3
3
De cand sunt javrele psd-iste la putere nu s-a facut nimic pentru tara sau oameni!!! Le-au scos ochii la pensionari cu niste mariri de pensii si ne iau la toti pe partea cealalta cu trei maini! Singurul lor gand este sa-si scape infractorii de parnaie!
4
4
Draga Stolo a avut rezultate beton cu stapanul lui cu tot si cu mafia pe care a consolidat-o,de nu se mai poate scapa de ea.Milioane de romani in exod,infrastructura deja existenta facuta praf,mii de fabrici demolate ,resurse date moca strainilor,bagat zazania intre romani pe categorii de varsta,ocupatie,nivel de studii,etnii.Acuma Stolo ar vrea ca in doi ani unii sa faca ce au distrus altii in douazeci? Bine,sa arate el cum si atunci ii votam pe desteptii astia,insa cine ne arata un singur om de la opozitie suficient de inteligent sa aduca in fata niste proiecte valabile,aplicabile ?
3
4
Futu-va-n gat de pesedei postaci pe doi firfirei ! muie cu cacat !!!
6
4
Cine vb de rezultate el ca prim ministru a vandut toate fabricile la fier vecchi pe 1 dolar fabrica draga stolo daca taceai filozof te faceai
4
6
Spunea ca il doare in paispe ca el pleaca la banca mondiala
4
5
Se mai activa defunctul....
7
3
ca sa poate candida Basescu? Mai traieste? De ce? Ca de ce deschide gura acum, nimeni n-are dubii: ordin de zi pe unitate.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218