REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fostul primar din Bărăganu își arată bărbăția pe facebook... fără preludiu!

Fostul primar din Bărăganu își arată bărbăția pe facebook... fără preludiu!

Victor ROTARU 5 februarie 2023 | 00:00 7503

Soțul primăriței din Bărăganu, Titu Neague, despre care unii zic că el ar fi, de fapt, cel care conduce localitatea, bagă frica în oameni și mai ales în femeile singure din comună, jignindu-le în mod repetat. Titu Neagoe este un prieten al magistraților, având pe rol nenumărate procese, în unele dintre ele fiind implicată și soția acestuia, primărița. Neague a gafat-o, din nou, victimele fiind decise, de data aceasta, să-și facă dreptate.

Fostul primar din Baraganu isi arata barbatia pe facebook... fara preludiu!Titu Neague

Fostul primar din Bărăganu, Titu Neague, pare că își bagă singur bețe în rotate. Pe lângă procesele și condamnările pe care le-a adunat de-a lungul anilor, acum s-a apucat de amenințat cetățenii din comuna condusă de soția acestuia. O femeie din localitate a făcut live din ultima ședință de Consiliu Local. Ulterior, Neague a început să-i comenteze la postare,  iar limbajul folosit este unul demn de un infractor cu patru clase. „Dânsul este fostul primar, soțul actualului primar. El a fost suspendat din funcție, nu a mai putut candida, a candidat soția. El încă mai are acces în primărie, și nu doar la ședințele de consiliu, care sunt ședințe publice, deschise. În fiecare zi îl găsești în biroul primarului, tot el conduce din umbră, pentru că soția nu este prea în măsură și ea a candidat pentru că nu putea candida el. El împarte tot, el hotărăște, el e păpușarul. Se informează, are acces la baza de date, oriunde poate intra în primăria aceea.”, ne-a declarat una din victime.

Fostul primar din Baraganu isi arata barbatia pe facebook... fara preludiu!

De unde a pornit totul?

Așa cum am precizat și mai sus, o localnică a făcut live din timpul ședinței de Cosniliu Local. Ulterior, primarul a început să comenteze la postare, folosind un limbaj licențios, cuvinte obscene cu caracter sexual. „Pe 31 ianuarie a.c., a fost ședință de consiliu, domnul vice a trimis un mesaj în care a spus că sunt multe probleme în primărie în ceea ce privește bugetul pe anul acesta, și ruga cetățenii să vină la ședință. O persoană a intrat în direct în timpul ședinței, pentru că sunt multe persoane care vor să vadă ce se întâmplă la aceste sentințe și nu pot ajunge pentru că le este frică de el, de fostul primar. La ședința de consiliu a fost un circ total, pentru că dânsul se ridica din 2 în 2 minute în picioare și intervenea în absolut tot ce se discuta între primar și consilier, venea cu explicații, nu stătea cuminte ca un simplu cetățean. La un moment dat a intrat în conflict cu unul dintre consilieri, l-a jignit pe acesta... a fost un circ total.   

Fostul primar din Baraganu isi arata barbatia pe facebook... fara preludiu!

După ce a văzut postarea, a început să jignească persoanele pe care avea pata, în general femei singure, care nu pot fi apărate de nimeni. Au intervenit și alte persoane, cine a îndrăznit să intervină i-a luat pe toți la rând. Ne-a jignit în ultimul hal, a văzut toată lumea. Îl vom acționa în judecată, pe secția de civil, pe fostul primar, am vorbit deja cu o avocată. Suntem mai multe părți vătămate. Paharul s-a umplut pe 2 februarie, când acesta a încercat să intimideze alte 2 victime, a tras de volan și a reușit să le sperie pe cele 2 femei, băgându-le cu mașina în șanț.  El încearcă să ne sperie cu mașina, să nu mai trecem pe la ședințele de consiliu.„ , a declarat una dintre victimele lui Titu Neague.

Titu Neague: „M-a căutat la ouă. Dacă ai vrut să le numeri, să știi că am trei!”

Titu Neague s-a apucat să înjure pe toată lumea care avea tupeul să lase la un comentariu la postarea respectivă. „Mulțumesc doamnei ... pentru camera ascunsă. M-a căutat la ouă. Dacă ai vrut să le numeri, să știi că am trei! Îți cam plouă în gură. Cred că ai mâna în ... până la cot. Am 64 de ani, 1,84 înălțime și 83 de kg. Am atâta energie și sunt atât de viril încât dacă mă chemi acasă sunt capabil să ți-o trag și ție și soțului dacă vrea/ La prima probă nu cer bani. La a doua pentru orgasmele provocate ai să furi de acasă.

Fostul primar din Baraganu isi arata barbatia pe facebook... fara preludiu!

De altfel, Titu Neague, are aparent o problemă și cu persoanele suferinde, una dintre victimele agresiunii acestuia a declarat că fostul primar a început să îi aducă jigniri unei persoane ce suferă de cancer mamar, ce a trecut printr-o operație la sân, Titu Neague replicând: „La cum arăți ... mă gândeam ... ! Capra dă lapte din două ț***! Sunt femei rele ce nici cu o capră nu seamănă!/ De regulat, ți-ai dori să fii regulată. Eu n-am zis așa ceva! Mai bine regulez o capră că tot arată mai bine ca tine. Pot fi închiriat pentru montă dar, din păcate, nici mani de c****e la un WC public!

Ce face soția fostului primar în această situație?

Victima lui Titu Neague a mai declarat faptul că Magdalena Neague nu are nici o reacție, spunând că este o persoană, dar cu scăpări ca tot omul: „Soția lui nu are nici o reacție și nici un punct de vedere. În timpul ședinței i s-a reproșat domnului Titu Neague că vorbește urât, iar soția acestuia a spus că este un om foarte bun, dar are și el defectele lui, ce să vrem? În rest nu are nimic de spus. Le-a spus persoanelor că degeaba vin la ședință să mănânce c****, ei n-au bani în buzunar, el are banii în buzunar și banii pe care îi are în buzunar îi conferă putere. Dânsul având foarte multe dosare este transformat. Are atâtea probleme, atâtea dosare, atâtea judecăți, cred că lucrurile acestea le-au afectat. Are un comportament foarte ciudat, și cred că până la urmă va face ceva.

Fostul primar din Baraganu isi arata barbatia pe facebook... fara preludiu!

Contactat pentru un punct de vedere, Titu Neagoe nu a răspuns la telefon.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are in buzunar banii furați prin firmele de partid.Curtea de conturi doar mimează controalele iar ANAFUL e musafirul de casă.
5
0
E viril omu ma!! O VEDE NIMAI SKULATA ...DOAR LA KUR!!
2
0
Batut pana-si inghite cuvintele: oua, c@c@t, wc etc!
8
2
Bravo lui ! Are vorbele la el... Cred ca a fost provocat , a fost dus in zona discutiei ! Sa puna discutia de la inceput , ca sa ne convingem ca asa este... desi nu prea cred !
0
16
UN PORC NESIMTIT,MANELIST.VAI ,SCUZE,POLITICIAN.
13
1
Toata lumea stie ca foote asta de il ustura curul!
12
1
sa vina putin sa-l impuste ca este un cretin in comportament
11
1
ce bandit nenorocit , cine a pus primar un hot comunist , analfabet si impotent ...la pucarie cu asemenea oameni fara caracter , ce face el se numeste hartuire ...
16
0
Asta trebuie prins, pus în genunchi și pisat pe el. Nu pot sa cred ca, în comuna acolo nu exista unul cu testicule. De asta-și face Lache le flausat de cap.
23
0
Asta este analfabet. Un cioban obosit si viril, auzi tu la el..p******a
21
1
Saracul, nu stie ca sufera de o malformatie unde creierul este relocat langa scrot, din cauza ca n-a fost in stare nici sa-l elimine prin scaun. Eutanasiat sa nu mai sufere, nici el nici cei din jurul dansului. Sanatate numai bile
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614