REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul primar Gheorghe Hânsă este liber!

Fostul primar Gheorghe Hânsă este liber!

Replica API 11 mai 2017 | 11:40 540

Fostul primar al orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, este liber! Judecătoria Medgidia a admis propunerea de liberare condiționată a acestuia formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor din cadrul Penitenciarului Poarta Albă (detalii AICI)

Începând de ieri, Hânsă este acasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Covrigare , Covrigare !!!!!? Onest. Onest !!!!!!!?????
1
0
Pamela ai muscat mana ............!
1
0
ca prostanac ce sunt dupa ce l-am inlocuit pe hansa am avut ocazia sa-mi fac si eu o amanta pe imputiciunea de MORARU MADALINA - zisa SLINOASA , ca dupa valoarea mea de taranoi prost si analfabet .
4
1
Sa mori , tu ,prostanacule aparator de penali ? Da-ti tu numele si discutam ! Hai , vino , in seara asta la 19:06 la billa si discutam. O sa te renosc usor ca puti a fraier de la 1 km.
2
2
Esti o zdreanta lesinata ! Vrei tot golane !?
0
0
Grasule xxl ....esti de serviciu non stop nu iei pauza deloc ?
2
1
Ce ziar de cacat mai e si asta sa injurati si sa va bateti joc de oricine....
1
2
Pentru cel din 11 mai, 19:06, care ma injura ca ultimul golan. Daca esti barbat - banuiesc ca o femeie nu poate injura astfel - da-ti numele real aici. Pari un tip interesant, vreau sa te intalnesc, ca sa-ti spun ceva...Vei tine minte!
3
7
Georgica, te a bagat la zdup acolitii tai iubiti ? Frate tu, Cadiu , Georgica betivu, toti te au benganit ,numai sa scpe. Si la urmatoarele dosare vor proceda la fel.
4
2
Nea Gigi ce dreaku vrea astia de la matale ca te loveste , ca ce primar mai bun ca matale ? Cernavoda cu tiganii 80% , turcii , oltenii si moldovenii -restul , te vrea la putere !!!
0
3
DOMNULE HANSA? ATI IESIT DIN PUSCARIE LA SCHIMB CU PRIETENUL DUMNEAVOASTRA BUCUR, DE LA CNE CERNAVODA?
0
6
Sa l pupati in cur pe Hansa care totusi a facut ceva ptr orasul vostru.De cand este acest indragostit de primar ce a facut ptr voi ?.Au uni dreptate a facut multe chindii...zilele orasului,zilele recoltei ...etc. Dar sa nu uitati numai in intrresul buzunarului sau si al prietenilor.Si a angajat trupa de balet din campanie adica toti pensionari s.a.m.d.
8
7
Luci CEC nu e rom ! Covrigaru nu e hot ! Onest nu e corupt ! Croitorasul nu e Prost ! Marcu e profesionista ?????? Iordache e cumsecade ?????mama voastra de golani !
15
4
si exista vreunul canu fura?hansa a fost descoperit, dar actualii conducatori ai Cernavodei ce fac?Fura la fel, sau poate mai m ult dar inca nu i-a prins nimeni.Hotul neprins e negustor cinstit!
11
1
Du-te-n pizda ma-ti de prost si retardat . A furat bani din munca cinstita a oamenilor. A platit pe dracu. Sa dea banii inapoi. Il aperi ca si cum ai furat cu el , prostu dracului
11
9
Cata rautate poate sa incapa in sufletul unor oameni! Daca Hansa a gresit, a platit cu libertatea pentru asta. Dar sa versi atata venin, cum fac unii, e peste puterea mea de a intelege.
10
10
Sa nu cumva sa vii sa ei locul lui Livache.Acum cand m am indragostit de el si ma simt satisfacut sa vii tu bosorogule.Lasa l sa ma mai plimbe putin cu patutul.
13
6
Jigodia asta nenorocita ar trebui sa plece din oras .A saracit orasul el si betivanul de fii-su . Luati-l cu pietre daca arare prin oras. Un penal ordinar !
13
9
mai avea o condamnare?!
10
5
Milioane de euro ai furat tu,Gexge.Tu te vei victimiza,nu Hansa.Atat de putin il cunosti.Victime vor fi actualii.Ptr Sadet:Hansa a facut rau orasului?Veti vedea cat rau a facut Hansa si cat fac actualii.Habar nu aveti.Daca va fi vinovat ,Hansa se va mai intoarce in puscarie.Si ce?Iese el,intra altii.Roata morii se-nvarteste...tac,tac,tac.
7
12
nu-i mai faceti reclama acestui bosorog ca mai are cateva dosare penale pe rol si o sa ajunga din nou la puerta blanca .sa ma fut in gura lui la cat rau a facut orasului.
16
9
Sa tot furi milioane de euro. Stai putin la puscarie si dupa aia...trai neneaca. La obraznicia si tupeu pe care il are sa vezi ce va victimiza, jigodia dracului. Hot nenorocit
22
9
Taticule golanii m-au facut praf ! Sunt o gasca de lesinati care cotropesc tot ce prind !
16
8
Sa-dea dumnezeu multa sanatate!
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367