REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fostul şef al CEC Constanţa, Alexandru Georgescu, propunerea UNPR pentru Sanatoriul Techirghiol

Fostul şef al CEC Constanţa, Alexandru Georgescu, propunerea UNPR pentru Sanatoriul Techirghiol

Replica API 18 septembrie 2014 | 08:10 813

Lipoveanu: Nu am vorbit niciodată cu ministrul, ci cu un secretar de stat

Lipoveanu: Nu am vorbit niciodată cu ministrul, ci cu un secretar de stat

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, instituţie aflată în subordinea Ministerului Sănătăţii, a rămas în grija Elenei Ionescu, directorul medical al unităţii de tratament, urmare a demiterii din funcţie a managerului Vasilică Rusu. Cum postul de manager ar reveni celor de la UNPR, liderul George Lipoveanu a transmis Ministerului Sănătăţii mai multe propuneri. “În urmă cu trei săptămâni noi am tramsmis la Bucureşti trei CV-uri. De la Bucureşti ştiu că domnul Alexandru Georgescu ar fi singurul care întruneşte condiţiile necesare pentru acest post”, a declarat, pentru “Replica”, George Lipoveanu, liderul UNPR Constanţa. Cei de la Constanţa aşteaptă ordinul de numire în funcţie. Tot Lipoveanu a ţinut să precizeze că până la acest moment nu a avut nici o întrevedere cu ministrul Nicolae Bănicioiu privind instituţia în cauză. “Eu nu am vorbit niciodată cu domnul ministru. Cu unul din secretarii de stat am avut discuţii, dar cu ministru personal nu am vorbit. Am vorbit cu domnul secretar de stat Alin Iulian Ţucmeanu şi mi-a spus că domnul Georgescu este singurul care întruneşte condiţiile”, a spus Lipoveanu. Alexandru Georgescu este membru UNPR încă de la înfiinţarea formaţiunii politice.

“A fost alături de noi încă de la înfiinţarea formaţiunii politice. Cu ani în urmă a activat la ANAF, la Garda Financiară. Zece ani a fost şef la CEC Constanţa, iar apoi a fost şef pe toată regiunea. Răspundea şi de Tulcea. Este doctor în Ştiinţe Economice. A făcut şi un curs de management sanitar. Domnul Georgescu este expert financiar. El are experienţă. Noi aşteptăm ordinul de două-trei zile. Sperăm ca până la finele săptămânii să avem un răspuns”, a declarat Lipoveanu.

UPDATE:

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a acceptat propunerea UNPR. Alexandru Georgescu, fostă şef al CEC Constanţa, urmează să preia coducerea Sanatoriului Techirghiol. Ordinul de numire în funcţia de manager interimar a fost semnat încă de miercuri, 17 septembrie a.c.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614