REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean Şcolar, sfios din cale-afară! Are terasă lângă Delfinariu, dar nu se laudă

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean Şcolar, sfios din cale-afară! Are terasă lângă Delfinariu, dar nu se laudă

Replica API 25 mai 2017 | 18:01 1167

Pe litoral este forfota care anunţă că ne pregătim să întâmpinăm vara, adică acele 3 luni în care tot agentul economic speră să-şi îndestuleze buzunarele de pe urma turiştilor. Se redeschid localuri, se fac ultimele retuşuri în staţiuni, prin cluburi, baruri şi unităţi de cazare. Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii e şi el la locul lui şi evident că îşi va completa semnificativ veniturile pe parcursul verii, căci, nu-i aşa, tot turistul care vine cu copilul la mare… musai îl duce să vadă şi delfinii!

Şi, desigur, în drum, adică fix în “gardul” complexului sunt şi ispite: MC Drive-ul sau terasa Le Bistro. Urmând exemplul comerciantului de rând de pe litoral, şi patronul de la Le Bistro este pe ultima sută de metri cu retuşurile, între timp localul fiind deschis pentru muşterii. Retuşurile înseamnă “plantarea” unor mese cu umbreluţe în exteriorul clădirii, cumva pe spaţiul verde, dar nu-i bai, căci clienţii par să aprecieze “extinderea”.

Dar, să nu ne luăm prea mult cu vorba, şi să trecem la “picanteriile” tomitane: la Le Bistro a lucrat (după cum indică pe o reţea de socializare) şi Adriana Obrocaru, concurenta din Constanţa de la Master Chef, fan declarat al lui Chef Scărlătescu (responsabilul de dată recentă a festivalului derulat în Piaţa Ovidiu – Festivalul Scoicilor). Tot la Le Bistro a fost zărit, trebăluind, şi fostul şef al Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa, fostul consilier Rădudu Popescu.

Nu înţelegem de ce, dar a refuzat să confirme că terasa îi aparţine, deşi… datele oficiale îl indică drept asociat în SC City Club Cafe SRL, adică fix societatea care deţine localul Le bistro. Ne imaginăm, aşadar, că Răducu Popescu este sfios din fire, aşa că menţionăm că în firmă nu mai este unic acţionar, întrucât l-a cooptat şi pe Dumitru Gavari, pe care, de altminteri, l-a desemnat să-I ia şi loculd e administrator al societăţii.

“Mutarea” figurează ca fiind înfăptuită încă din 2013. În ceea ce priveşte profitabilitatea societăţii, adăugăm că cifra de afaceri în 2016 a fost de 142.450 lei, pierderi de 3.002 lei, datorii de 212.649 lei. Tot ca mic detaliu: terenul pe care a fost ridicat localul aparţine Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Este vorba despre un contract de concesiune pe o perioadă de 49 de ani, despre Adrian Bâlbă (director în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii) precizează că nu a fost semnat în mandatul său. Însă, contractul nu face altceva decât să aducă nişte bani în plus la bugetul instituţiei; în plus, terasa arată destul de cumsecade.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un individ care a bagat in puscarie prin denunt , multi oameni , nu poate fi un inspector bun. Subconditie umana ! Poate a fost bun cu tine !
4
1
Femei suparate pe viata asta sunteti. Popescu a fost un inspector bun. Comentarii rautacioase ale unor persoane frustrate.
1
3
La cat de calic este personajul, banuiesc ca spala servetelele pentru a le reutiliza. De evitat locatia.
8
1
KKtul asta de om , Raducu Popescu numai de mangle se tine pana intr-o zi .Un escroc spagar , mincinos , barfitor , intrigant si prost.O sa dea socoteala cat de curand :are cel putin trei plangeri penale.
15
1
Si-a terminat facultatea facand de paza in parcarea facultatii Ovidius
25
1
esti prea ofilita si labartata sa te bagi in seama cu popescu. s-au balacit toti in tine draga.
1
20
Balonul montat in curtea scolii nr.6 Constanta, a-l cui este ?
0
0
fagadau e bine ? NU TREBUIE CEVA ?
0
0
Il cunosc pe Raducu Popescu : un jeg ordinar , caracter 0 , un pupincurist , o scursura de om. A distrus prin intrigi si minciuni multi oameni . Nu va trece mult si va avea o surpriza de proportii.
26
4
Dar ca actuala inspectoare Bucovala e patroana la Bueno cu spatii peste tot, in centrul Constantei, langa Primarie , sic, satul de vacanta, mamaia, nu spuneti nimic? Va impiedicati de o terasa.
25
0
Ma chis pe voi, sunt prea barosan
5
23
MAZARE SA TRAIASCA PENTRU TERENUL DAT CONSTRUCTIEI...
23
2
Se mananca bine acolo. Mi-a placut. Nu ma interseaza a cui e spatiul dar e ok. Si mi-au dat bon cand am platit. Restul comentariilor sunt de cacao si facute cu rautate. Asta-i Romania de azi... Barfa si mizerie multa. sau asta se vede mai mult...
9
30
Golanul acesta prost si analfabet Raducu Popescu a distrus invatamantul constantean. Este o eroare umana. Doar la matrapazlicuri este campion
33
7
bucovala asta de acum de la ISJ este un dezastru, o calamitate. O ESUATA! la titularizare am stat 7 ore la coada! ISJ ESTE O INTITUTIE COMUNISTA CONDUSA DE CODREANU-maicaljachson si BUCOVALA-bufonultrist.
35
1
I-a dat-o cadou bufonul nicusor betivul si mazare , pentru ca le-a lins curul. De altfel si functia de inspector general scolar tot de la felatie si lins a primit-o...
40
4
Hampunea dorel si Hagi cristian cei doi deontologi din presa locala, atarnatori si ciubucari semianalfabeti FARA PIC DE RESPECT PENTRU OAMENII CU ETATE, nu spuneti nimic? FARA AUTORIZATIE SI FARA NIMIC VIND MANCARE IN DELFINARIU? DNA SI ANAF CE FAC?
31
3
La ce rezultate financiare prezinta societatea lui Raducu 'muschi de rugby' ar trebui sa intre in faliment!!!ori cojakul se joaca cu cifrele si anaf-ul doarme
31
3
si spor in afaceri fara emotii de tip ANAF si alte alea
11
3
Hmmmm, cum nu se stia ca este localul lui Raducu ? De ce nu spuneti si cat este chira pentru locul acela din buricul targului ? Cel din inainte, cand era o terasa cu micii si bere platea foarte mult. Dar nu era colorat politic. Ca asa-i in tenis !
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102