REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul şef al Poliţiei Tuzla a demisionat din PNL

Fostul şef al Poliţiei Tuzla a demisionat din PNL

Replica API 11 martie 2016 | 00:09 325

Paraschiv Datcu

Fostul şef al Poliţiei Tuzla, în prezent pensionar şi interesat de administraţia publică, Paraschiv Datcu şi-a anunţat demisia din PNL! Datcu a intenţionat să candideze din partea PNL la Primăria Tuzla, însă, conform unor surse, el n-a avut niciodată şanse reale să fie „aruncat în cursă” de partid, fiind preferat consilierul Ion Florea. Chiar şi aşa, PNL a efectuat un sondaj de opinie, pe care Datcu îl contestă, dar, pentru că organizaţia judeţeană a decis deja în favoarea unui alt candidat, fostul şef de Poliţie a decis să demisioneze, anunţul în acest sens fiind postat pe un site de socializare.

Iată mesajul postat de Datcu pe un site de socializare:

„Stimate domnule Presedinte al PNL Constanta

Gheorghe Dragomir

Prin prezenta va solicit sa inregistrati demisia mea din calitatea de presedinte al Organizatiei locale Tuzla, implicit din calitatea de membru al PNL.

O fac cu regret pentru colegii onești cu care am colaborat, nu de prea mult timp, dar cu demnitatea de a nu mă fi transformat dintr-un om onest intr-un activist de partid precupeț dintr-un talcioc, pentru că asta ar putea fi spus despre intalnirea de azi cu dvs..

Am inteles ca din interese personale pe care nu doresc sa le enumar, era in discutie o propunere de excludere a mea din postura de candidat pentru functia de primar al com. Tuzla , propunere care nu a fost facuta public de dvs. dar ati dat de inteles ca totusi este o decizie politica incercand sa aruncati cu praf in ochi organizarea unui sondaj.

Nu trebuie sa dati explicatii, raspunsul este deja in spatiul public.Nu aveti ce sa reprosati organizatiei Tuzla,mie si membrilor sai pentru ca si-au facut datoria ! Daca da... sa spuneti ce ?

Am preferat sa nu-i pun pe colegii din organizatie in situatia unui conflict de loialitate: sa ridice mana impotriva vointei conducerii partidului sau sa ridice mana impotriva unui coleg caruia nu au ce-i reprosa. Oricum unii si nu putini dintre ei deja si-au exprimat un punct de vedere sau urmeaza sa si-l exprime ! .

Cand am plecat la drum, am promis schimbarea, oferirea de sanse tinerilor, intelectualilor si personalitatilor locale pentru a participa la actul de decizie, dar am constatat ca tocmai acest lucru nu se vrea, si se doreste promovarea in continuare a mediocritatii si interesele personale .

In aceasta situatie eu nu mă mai regăsesc într-un partid în care interesul personal a devenit unicul criteriu de selecție pentru a fi candidat la o functie , criteriu care nu exista în statutul partidului, dar care a fost impus discreționar şi prin nesocotirea celor mai elementare reguli de bun-simț si incredere ,

Neavand vocatia privitului in urma, voi incerca sa cred ca pentru mine a fost o experienta din care am invatat ceva.

Nu voi insela increderea cetatenilor onești din Tuzla, care s-au săturat de mafia care îndepartează pe oricine se opune sistemului ticălos ce se ascunde în spatele titulaturii de partid democratic!",

Toate cele bune, cu respect,

Paraschiv Datcu”

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102