REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fostul şef al Vămii Constanţa, membru al Consiliului de Administraţie de la Spitalul Judeţean

Fostul şef al Vămii Constanţa, membru al Consiliului de Administraţie de la Spitalul Judeţean

Replica API 1 martie 2017 | 18:04 1524

Şedinţă cu scandal!

Şedinţă cu scandal!

Aurelian Pilcă

Au ieşit scântei la şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa desfăşurată marţi, 28 februarie a.c.! Conducerea CJC l-a propus în componenţa Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean Constanţa pe Aurelian Pilcă, fost şef al Vămii. Consilierii PNL nu au fost de acord cu această propunere.

„Considerăm că este inadmisibil să nu ni se transmită de dinainte aceste propuneri. Nu credem ca o persoană care a fost implicată într-un imens de corupţie trebuie să ocupe o funcţie care gestionează un buget anual de peste 18 milioane de lei. Chiar nu există alţi oameni care să nu fie suspectaţi de corupţie? Vom vota împotriva”, a declarat George Muhscină, consilier judeţean din partea PNL. Reamintim că agitaţia a fost dată de dosarul în care au fost conduşi la DNA, în trecut, parlamentarul Mircea Banias şi Laurenţiu Mironescu, fost secretar general al MAI. Aurelian Cătălin Pilcă a fost judecat alături de alte persoane în dosarul „Portul“, în care a fost achitat în primă instanţă, şi este asociat în mai multe societăţi comerciale. În perioada 2005-2006, a fost director general al firmei de turism SC DANA 95, anterior ocupând diverse funcţii în Direcţia Generală a Vămilor - Regionala Constanţa: referent vamal, şef tură, şef adjunct vamă, şef vamă, director executiv Direcţia Regională a Vămilor Constanţa. De precizat că din C.A.-ul Spitalului Judeţean face parte, acum, pe lângă controversatul Aurelian Pilcă (apropiat al preşedintelui ALDE Constanţa, Mircea Banias), şi Mirela Matichescu, consiliera lui Horia Ţuţuianu, preşedintele CJC.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aaaa daca ii Grasa acolo ii rezolvata treaba toata.Si mai ii si Dontu in comsiliu de administratie ii rezolvat tot tot.Facatori de nimjc is kklau peste tot.Sa i-mi amintesc povestioara acelui baiat straveziu care se plingea ca a fost refuzat pt a fi operat.Cine sa ma creada nimeni astia sint vesnici precum soldati de teracota.
2
1
Votati ba PSD si ALDE, de aia muriti in spitale, plini de infectii.
8
0
competenta cinste si corectitudine, totul in slujba cetateanului. PSD s-a autocaracterizat inca o data. Daca mai era nevoie
3
0
este un priceput la locul potrivit !
0
8
isi baga unghia-n gat porcul betiv in parnaie ca nu mai poate el sa fure din spital.
5
0
Astia nu se dau la o parte fara revolutie? Chiar asteapta sa aibe aceasi soarta cu a lui ceasca? Aici se va ajunge in curand probabil. Mizeaza ca tinerii sunt asa de prosti ca nu vor fi in stare sai mai dea la o parte, dar se insala. Baietii cu ochi albastri au acaparat tot de la revolutie. DNA misca.te mai cu viata ca nu te platesc ochi albastri
9
1
Chiar asa Ce cauta nepriceputi intr-ale sanatatii complet ,in acest consiliu ? Ce stiu ei sa faca? Suntem ca prin 52,cind conduceau ilegalistii ,
18
1
gunoaiele ajung la suprafata...
21
1
Pilca in Cons de adm al Sp. Jud? Ce legatura are penalul asta cu spitalul? Doreste sa mai fure niste bani si de la gura bolnavilor? Aline, nu o face pe Dida sa se intoarca in mormant!
24
0
Ar trebui schimbata legea si in consiliile astea sa intre specialisti in sanatate care stiu ce inseamna spital si cum functioneaza. Parca este blestemat spitalul asta chiar nu exista cineva care sa il ridice? Sunt cativa specialisti in Constanta care ar putea dar de ce nu sunt cooptati?
24
0
Si inainte de vames,Revolutia l-a prins la Secu.Vames a trecut imediat dupa evenimente.Si se trageau niste chiolhanuri cu niste fete bisericesti...
22
0
Din arbitru de fotbal , vames . Din vames, patron. Din patron, inculpat. Acum , persoana publica! Incredibil!
26
0
Spitalul militar mai functioneaza din cate stiu eu este mizerabil plin de gandaci medicii spagari plus ca din ciubuc au clinici private este un fel de abator multi care parasesc spitalul dupa operatii isi pietd viata acasa ca nu poti in spital te externeaza rapid este o rusine a orasului Constanta.
11
0
Praful se va alege. Consiliul de Administratie ar trebui format din specialisti in domeniu.
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218