REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fostul şef al Vămii din Constanţa, şef de salon de nunţi în Valu

Fostul şef al Vămii din Constanţa, şef de salon de nunţi în Valu

Replica API 30 decembrie 2017 | 00:00 1815

Cu acte în regulă la ISU Dobrogea

Cu acte în regulă la ISU Dobrogea

Sunai Cadîr

Viaţa merge mai departe! Cu sau fără funcţie la nivelul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România ori în Parlament, dar mai cu seamă fără postul de conducere la nivelul Regionalei Vamale Constanţa, Sunai Cadîr îşi continuă viaţa. Astfel, el a solicitat şi obţinut anul trecut, de la ISU Dobrogea, o autorizaţie de securitate la incendiu pentru un salon de evenimente situate în localitatea Valu lui Traian. Conform imaginilor postate pe o reţea de socializare, afacerea chiar îi merge bine.

Amintim că Sunai Cadîr este unul dintre cei trimişi în judecată de DNA într-un celebru dosar denumit generic “Şpagă în Port”, un dosar în urma căruia, la instanţă, mai multe persoane au obţinut achitarea. De altfel, Sunai Cadîr este unul dintre cei care au susţinut, în permanenţă, că este nevinovat. Chiar şi aşa însă, situaţia lui nu l-a ajutat în 2012, atunci când a intenţionat să îşi depună candidature din partea UDTTMR pentru Parlament.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salonul pentru nunit poate fi acoperirea pentru spalare de bani.A fost mai profitabila afacerea din vama decat sa fie petrolist.
3
1
Pai da, Sunai si toti din gasca lui au facut averi mari, si noi, vamesi cinstiti suntem oprimati si prigoniti . Dar voi veni eu cu dezvaluiri incendiare in 2018, tovarasi!
2
0
Du-te, ba, la dracu', zdreanta islamica!!!
3
2
Cit a primit pentru acest articol nesemnat asa zisul ziarist ?Stire rasuflata ....autorizatia luara de 2 ani si o afacere care merge de 6 ani cum merg afacerile in tara noastra....dar poate nu mai loc alte saloane de nunti de el....gen Nache de la Fintinita...Mitroi de la Popas,,,si altii...care nu au autorizatie de securitate la incendiu si ce s-au gindit hai sa mai platim un ziarist de doi lei sa ii ingropam afacerea....
1
2
Ba laba trista Suat banii adevarati facea mata pe centura , futuva in gura de muisti! Toti vorbiti din nestiinta de cauza! Cum apare un vames gata e hot ! Voi habar nu aveti ce atributiuni are un vames si va bagati in seama cu jeapca ! E usor sa vorbiti din afara ! Asta e valabil ptr toti care vb cu gura plina de kkt!
2
8
esti persoana si vrei sa devi turnatorsau marius e un nume conspirativ?
2
0
Buna ziua, sunt o persoana care va poate da mai multe informatii despre acest subiect cat si despre aceasta persoana si modalitatile acestuia de a face "afaceri".Cum as putea lua legatura cu autorul acestui articol? Va multumesc anticipat.
3
3
Lasa nea Sunai ca a venit alt hot in Vama ce habar nu are de nimic dar ii place sa ia , CORNEL RADU ... Nu face nimic si nici nu stie nimic dar vrea SEF ... Aia de la Galati or sti ca este fault total cu legislatia si cu munca ?
0
1
E chiar modest la cat de incarcat e. Bravo lui. Lasa Sunai ca peste 2 - 3 ani poti sa dai drumul la bani. Pana atunci, cum a zis procurorul, modestie si cumpatare ! Bravo !
10
3
Banii adevarati se fac la vama. Seful vamii aduna grosul si da mai departe. Coruptia in Romania incepe in vami. Sunai este baiat bun, cam stresat, dar full de bani. Traieste modest pe langa posibilitatile lui. Un exemplu pentru cei ce fura.
16
3
Justitia de fapt ii albeste. Astia dau oricat sa fie achitati. Cine sa le controleze averea pusa pe numele rudelor, sau depusa prin paradisuri fiscale? Poate sa justifice din salariu de bugetar vreunul averea? Vama e cea mai corupta institutie. Aveau bani ascunsi si sub pamantul de sub cusca cainelui. Le-a dem Basescu ca orice vama verifica trebuia sai aduca cu avioanele la DNA Bucuresti. Le-a dem ca pe toti putea sa-i prinda. Numai procurorii de azi nu verifica ce-i acolo. De SRI ce sa mai zicem? Daca tac inseamna ca-s complici, mana in mana ?
8
1
Cine ?Sunay? Un imaculat. Un cinstit. Nu a luat in viata lui. Hai sa fim seriosi...seful vamii...Va spun eu: A rupt. A facut cateva milioane bune, din spagi. Dar e CINSTIT, corect
16
2
Pai tigari, bani nu ei iau cu japca de la nave? Daca a fost achitat inseamna ca noi am luat de la nave. Nu-i e rusine? Sa ne spuna presa din declaratiile de avere ale judecatorilor cu cate miliarde au crescut acestea? Ce e Lucan, dar ce or fi judecatorii ?!?!?!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218