REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul şef de post de la Ghindăreşti, desfigurat cu o sticlă de bere

Fostul şef de post de la Ghindăreşti, desfigurat cu o sticlă de bere

Replica API 25 martie 2015 | 22:39 205

În ajutorul poliţistului a sărit… o femeie!

În ajutorul poliţistului a sărit… o femeie!

Fostul şef de post de la Ghindăreşti, agent şef principal Marian Floroiu, a fost agresat de către un localnic. Din câte se pare, individul şi-a adus aminte că omul legii a vrut să-l amendeze acum vreo două săptămâni, tăbărând pe el şi lovindu-l cu o sticlă cu bere în zona feţei. Poliţistul are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale, pe când agresorul, Daniel Vali Ivan, a fost arestat pentru 30 de zile.

Totul a început pe data de 1 martie anul curent, când Daniel Vali Ivan a fost implicat într-un scandal, luându-se la bătaie cu un localnic din Ghindăreşti. La acea dată, poliţistul Marian Floroiu, fost şef de post, acum adjunctul lui Gheorghe Drăghici, a intervenit, aplanând conflictul şi atenţionându-l pe Daniel că ar putea să-l amendeze. Ulterior, în data de 22 martie anul curent, acelaşi Daniel Vali Ivan se afla în faţa unui magazin din localitate, sub influenţa băuturilor alcoolice. Aflat în timpul liber, omul legii a venit la unitatea comercială, moment în care a fost văzut de individ. Şi-a adus aminte de evenimentul din 1 martie, începând să-l ia la întrebări. “Ai vrut să mă amendezi, nu?”, striga turmentatul, după care s-a năpustit asupra lui Floroiu, lovindu-l cu o sticlă cu bere în zona feţei. Potrivit martorilor, nimeni nu a interevnit pentru a calma spiritele. În cele din urmă, o femeie care trecea prin zonă s-a băgat între cei doi bărbaţi, fiind împinsă într-un şant de către un amic al agresorului, căzând şi el peste ea. A sunat la 112, Marian Floroiu fiind transportat de urgenţă la spital, unde medicii au stabilit că viaţa nu i-a fost pusă în pericol, însă are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reţinut şi propus spre arestare, Tribunalul Constanţa emiţând, pe 24 martie, mandat pentru 30 de zile. Totodată, femeia care a intervenit a menţionat că va depune şi ea plângere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102