REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fostul senator BRĂILOIU, cu 170 km pe A2 și FĂRĂ ACTE asupra sa!

Fostul senator BRĂILOIU, cu 170 km pe A2 și FĂRĂ ACTE asupra sa!

Replica API 3 martie 2021 | 08:34 7376

Fostul senator PSD, Tit Liviu Brăiloiu, este un adevărat zmeu pe șosele. Nu o dată a încălcat normele Codului Rutier, fiind sancționat de polițiști. A depășit viteza legală, s-a urcat la volan fără să aibă asupra sa documentele, inclusiv permisul… sunt câteva dintre grozăviile fostului parlamentar, în trafic. Mai grav este că nici nu-și recunoaște greșelile, motiv pentru care a încercat, de fiecare dată, să scape de sancțiunile aplicate. Nu ne mirăm, având în vedere că fostul parlamentar este cunoscut pentru ieșire sale nepotrivite manifestate față de colegi, dar și față de jurnaliști, pe care i-a numit ”ciobani”.

Anul trecut, Brăiloiu a fost prins de radar pe autostradă, pe sensul de mers spre Constanța, în timp ce conducea cu peste 170 km la oră, deși viteza legală era de 130. La stația de taxare de la podul Fetești a fost oprit de un echipaj de poliție rutieră, iar omul legii care l-a legitimat i-a spus faptul că îl va sancționa contravențional pentru că a depășit limita de viteză. A fost sancționat cu un avertisment și 6 puncte de penalizare, dar Brăiloiu a mers rapid în instanță.

Cum a încercat Brăiloiu să scape de amendă!

Brăiloiu a motivat că aparatul radar folosit a fost de tip TRUCAM, care nu este amplasat pe autovehiculele poliției rutiere și este manevrat de către operatorul radar. Astfel, utilizarea lui de către o persoană și mișcările acestei persoane în timpul utilizării, este de părere fostul senator, poate influența valorile de viteză indicate. Brăiloiu și-a exprimat această îndoială pe fondul faptului că nu a circulat pe autostradă cu o viteză atât de ridicată întrucât avea activat sistemul de pilot automat ce era configurat la o viteză de deplasare de 139 km/h, fapt pentru care a solicitat probarea abaterii în format video. Și i-a fost admisă. Astfel, în înregistrarea video depusă la dosarul cauzei s-a constatat cum că vehiculul condus de Brăiloiu a fost surprins de aparatul radar cu o viteză mare pentru sectorul de drum, respectiv cu viteza de 172km/h, viteza de deplasare fiind stabilită prin aparatul TRUCAM, ce este verificat din punct de vedere metrologic. Recent, magistrații i-au respins acțiunea.

În 2019, a fost prins la volan fără să aibă asupra lui documente; a încălcat și marcajul longitudinal continuu

Brăiloiu nu se află la prima abatere. Cu un an în urmă, a fost sancționat de polițiștii constănțeni cu 20 puncte-amendă în cuantum de 2.900 lei și 6 puncte de penalizare, și cu 8 puncte-amendă în cuantum de 1.160 lei, pentru faptul că a condus autoturismul marca Porsche pe bulevardul Aurel Vlaicu încălcând marcajul longitudinal continuu, virând stânga.

Totodată, acesta nu avea asupra sa permisul de conducere, cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al autoturismului. Și acest proces verbal a fost contestat, dar fără succes.

Limbaj de cartier și gesturi obscene, în PARLAMENT

Tit Liviu Brăiloiu a mai ajuns în atenția opiniei publice pentru acțiunile sale nu tocmai ortodoxe. În urmă cu câțiva ani, Tit Liviu Brăiloiu a făcut un semn obscen în Parlament în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Tot el l-a bruscat pe deputatul USR care filma grupul aleşilor PSD care au părăsit sala. Constănțeanul s-a remarcat și prin jignirile aduse ziariștilor, pe care i-a numit „ciobani”, dar și pentru limbajul licenţios la adresa unei colege din USR, Florina Presadă, căreia i-a spus: „Prințeso, Sugi P…a!”.

Cine este Tit Liviu Brăiloiu

Liviu Tit Brăiloiu a terminat Liceul industrial Eforie în 1982, iar în 1999 Universitatea Română de Științe și Arte București, Facultatea de Drept. În anul 2000 a obținut brevet Manager în Activitatea de Turism, în 2002 apare menționată Universitatea Oradea – Facultatea de Științe Economice iar în 2005 doua titluri de masterat: Managementul Administrației Publice și Relații Economice Europene. Brăiloiu deține SC Complex Palas Pelican SA, din 1999.

În 2000, el a intrat în politică, în PSD, fratele său fiind primar din partea acestei formațiuni în localitatea Eforie. În 2009, a fost numit prefect al județului Constanța. Din 2016 a ajuns în Senat, și-a încheiat mandatul în decembrie 2020, nemaifiind ales pentru un nou mandat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tit Degetel, un batranel de o mitocanie rara.
3
2
Nu mai intimida ziaristii numai pt ca nu iti sunt tie favorabili...Femeia asta doar a relatat ce cacat ai mai facut si cum ai incercat sa il bagi sub pres...tu chiar crezi ca daca ai bani poti jigni pe oricine si poti scapa de fiecare data?La cit de psihopat esti mai ramane sa si omori pe cineva ca tot iti doresti asta sa vezi daca poti sau nu sa intri in inchisoare...Da in judecata ziarista ca sa pierzi si sa te faci de tot cacatul la nivel national asa cum iti place tie...
5
1
Abia astept sa l aresteze dna pe st r o ie ca sai iau locul . daca nu , poate io da fiisu si lui vreo doza sa crape , ca nu ma deranjeaza nici asa. mai rau o sai fie iubitei marilena dragnea ca ramane fara amant si fara servici ca boul de acasa doarme in bocanci
5
2
Ba nea Brailoiu iti dau o informatie. Idioata asta care scrie a.mai pierdut un proces cu Carjaliu , sta cu soacra sa in casa ,barbatsu este un betiv fara munca care a furat masina de la serviciu,au doi copii vai steaua lor iar ea executa comenzi pe bani de fomista ce este ca nu si mai gaseste alt loc de munca.asemenea comentarii ce am vazut pe aici sunt totusi inadmisibile
5
6
Nu o fi Brailoiu o icoana dar nici cu cacatii de acum de la pnl si hotii din usr nu imi este rusine. Speluca societatii in frunte cu amiralul de la primarie jupoaie de vii populatia. Ati votat cacati, acum mancati cacat prostii mei de constanteni. O sa va futa asti cu pula indoita si voi veti sta ca oile alea proaste. Stati usor ca se apropie parcarea lui chitac de 7 lei fara TVA. Sa vedeti ce muie luati. Bravo javrelor care ne conduc acum
7
3
Un derbedeu tipic pesedist
4
5
kkt cu ochi,javra ne imperecheata,sa-i ia urma lui frasu
3
6
De fapt a zis sa i o sugi tu ca stii mai bine cum ii place!
3
4
nu cred ca trebuie sa jignim asa
7
5
A zis mama lu Brailoiu sa ii sugeti pwla.
5
14
Brailoiu e destul de chitros nu cred ca o sa va dea bani de vreo reclama si cred ca il mai doare undeva de voi. Macar cel care a comandat materialul a platit bine?
10
6
TOTI ASA ZISI POLITICIENI DIN ROMANIA AU OBTINUT DIPLOME SI DOCTORATE FALSE.SA SE INFIINTEZE O COMISIE DE VERIFICARE A ACESORA.SA VEDETI CE VA IESI LA IVEALA.GOLANII SI INTERLOPII ADEVARATI SUNT IN POLITICA ANGRENATI.PACAT DE COPIII BUNI CARE INTRADEVAR MERITA TOT RESPECTUL NOSTRU SI CARE NU AU LOC DE GOLANII ASTIA.NU CRED CA NE MAI FACEM BINE VREODATA SAU SA SI MAI REVINA TARA ASTA.PE PROSTU ASTA L AM CUNOSCUT PERSONAL,UN IDIOT.
15
6
STROIE. DUMITRACHE. BRAILOIU. BABUS. STROIE. DUMITRACHE. BRAILOIU. FAGADAU. TUTUIANU. STROIE. DUMITRACHE. STROIE. STROIE. STROIE. DUMITRACHE PSD STROIE SI BRAILOIU SUNT CEA MAI BUNA ECHIPA.
7
21
STRIOE. DUMITRACHE. BRAILOIU. BABUS. STROIE. DUMITRACHE. BRAILOIU. FAGADAU. TUTUIANU. STROIE. DUMITRACHE. STROIE. STRIOE. STRIOE. DUMITRACHE PSD
5
18
Ce gainar, contesti ca aparatul avea eticheta, politistul era incaltat in adidasi, masina era murdara etc...plateste ba amenda si accepta ca ai gresit. POate data viitoare la 170kmh o sa-ti iasa un caine in drum si ajungi repede la cazan smolit
11
6
un golan ordinar!
20
7
De cand a terminat liceul in anul 1982 pana in anul 1999 unde a lucrat,ce a facut?
17
6
Cand dracu a facut bulan spart asta facultati ca el numai infractiuni a facut in Spania.Si in Romania s-a cuplat cu alta banda de hoti, familia mazare! Nu visa el nici in cele mai frumoase vise ca v-a ajunge senator, dar s-a inscris in psd si mazarica la si facut senator la fel ca pe alt escoroc mincinos Nicu Moga!!!!
26
8
Inca nu l-a impuscat nimeni pe idiotul asta?
23
8
sa mori in puscarie jeguleeee, muie brailoiu
19
7
Sa aplice legea
19
7
Care sunt caractere nepermise
8
2
Ba iesti prost? Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
5
8
Arogant,badaran ,needucat,spagar profilul ideal de PSD-ist mai trebue sa faca si puscarie ca sa fie tacamul complet
27
7
Brailoiu,um marlan,un dobitoc,un arogant de kkt,adicalea un adevarat pesedist.
32
6
17 ani i-au trebuit intre terminarea liceului si a unei facultati!Alte comentarii sunt de prisos!
38
7
cum ma sa ii dai doar avertisment cand a depasit 170 de km la ora pe autostrada ,de ce are imunitate la volan ? daca era un oarecare cetatean al tarii astei ,sofer il ardea de dracii sareau din el ,asta este legislatia noastra si treaba aia cu nu am actele la mine alta vrajeala de doi bani la care militienii au pus botul ,las o in fasole .golanii de doi bani.
29
6
Un borfas, un analfabet, o scursura umana, o dejectie, un infractor!
35
6
numai scoli de renume a facut.
25
5
am ca un sofernu avea actele la el a calcat cam tare acceleratia pe autostrada si in oras a calcat linia continua. Toate contraventiile astea neproducand prejudicii altor cetateni. Cred ca suntem bolnavi. Sau votam cu usr plus. Desi noi astia de la usr plus facem la fel. Dar noi avem voie. Ca declaram verbal ca luptam cu mafia cu coruptia si cu ciuma rosie care de 30 ani ...bla bla bla. Duce ti va bah la puscarie de cinstiti si corecti ce sunteti voi. Bah noi stim ca toti fugiti dupa ciolan. Ca asa e in jungla. Diferenta e facuta de cei care desi au ciolanul lasa cateva resturi si romanilor.
8
21
de operatiuni! eroi ai neamului! Se duc pentru bani, mor sau vin infirmi pe viata ! In tara ei trebue s a se instrueasca s a munceasca, s a construiasca s a mentina ordinea , educatia si respectul celorlati fata de disciplina militara fiind respectati si considerati eroi adevarati!
11
7
Felix ti-e frica si ai inceput sa dai comenzi ?
19
10
Cucoana,ce fel de ziarist esti,crezi ca lumea este interesata de prostiile pe care le ai scris ani de zile la comanda unora ,ne ai plictisit deja.Ziaristul iese pe teren,este interesat de problemele oamenilor si de evenimente actuale.Ce faci tu se numeste tatism jurnalistic la comanda.
24
18
Ce te astepti de la un CACANAR PSDist ? Toti o apa si un pamant, vede-i-as acolo
30
8
Un derbedeu ordinar pentru care ar fi o mare favoare sa-l scuipi intre ochi cu o flegma.
32
5
LASATIL IN PACE CA E BOLNAV IN FAZ A TERMINALA
19
8
Omul pare un smecher
7
16
pula lu brailoiu uhh diarilor!!!
7
30
O mizerie de om.
29
5
Mizerie multa la PSD Constanta
29
7
Si cand te gandesti ca acest derbedeu ciufulit, cu nume de claxon, a fost la un pas sa preia Ministerul de Interne. Stai tatatie potolit in darapanaturile tale din Mamaia, bucura-te de batranete.
37
5
Cu cumnati, frati, sa le dam ce merita.
25
6
Isi testa anbreiajul.
14
5
mai da-mi o sansa sa te praduiesc... politica de kkt a Romaniei
7
5
Inteleg profesori, intelectuali, preoti, medici. Dar FOSTI MILITARI ?! Cu scuzele de rigoare, nu poti amesteca biblioteca cu latrina ! De cand cadrele militare sunt pe langa intelectualitate ?! Eu cunosc f.multi: niste ciobani analfabeti fabricati la scolile militare comuniste, care furau din mancarea militarilor in termen, hraniti si imbracati din banii nostri, care nu au tras un cartus in apararea acestei tari si care au pensii inexplicabil de mari, total nemeritate ! Aaaa, cadre militare dinainte de comunism: altceva !
31
19
Nu vreau sa judec pe nimeni, dar PSD Constanta s a dus prea mult la vale...trebuie oameni noi, intelectuali, profesori, preoti, medici, fosti militari care sa schimbe fata partidului
38
8
un derbedeu infractor. Asta e pesedeul. Muie cu mult cacat claxon obosit muist !!! Aceeasi muie si sefului tau stroe !!!
43
15
Un infect, tot ce a realizat in viata e numai pe furat si minciuna, un nenorocit si analfabet in acelasi timp.
52
10
Iar vreti o spaguta, ziaristi de doi bani?
20
34

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920